Aşk-ı Memnu Kanal D

eeeee anasına bak kızını al, kenarına bak bezini al diye boşuna dememişler Ednan Bey.gamyoncuiremsu

Konuyu Toplam 32 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 16 Misafir)
bebişim52, anifora, BaiLeyS, Betuly, birgece, ebrudem, forga, Juliet, leptap, leylaaa07, MaLiBu+, nurdannurdan, sal_der, sherin, stelina, tuce

çakıo gibi görünüyo ama inanmıyorum fragmanlara ben ya :sm_confused:

evet yaa fragmanlarda bi tuhaf zatiii Çok üzgünüm çoook

yakındır anam bunların aynı yatağa da girmeleri dayanamazlar

o gün hem kanal d nin reytingleri hemde bu topiğin reytingleri tavan yaparrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi:

Matmazel hic bir seyden süphelenmiyor

öpüsme sahnlerini aileyle izleyenleri düsüenmiyorum bile

evet yaa fragmanlarda bi tuhaf zatiii Çok üzgünüm çoook

o gün hem kanal d nin reytingleri hemde bu topiğin reytingleri tavan yaparrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi:

şuan bile tavan yaptığımıza göre o olay sonrasını düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

ay adnan safım hilminin kuyusunu kazıyo..

evde kendisinin ne kuyuları kazılıyo..kaydirigubbakcemile5

Herkes Bihterle Behlülün yatağa girmesini bekliyo artık kimseyi öpüşmeleri kesmiyo :roflol:

« önceki Konu | sonraki Konu »

Konuyu Toplam 34 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 18 Misafir)
bebişim52, anifora, BaiLeyS, bakale, balım., birgece, Claries, denizinkızı, forga, Juliet, leylaaa07, nurdannurdan, oarslancan, sal_der, tuce, YELıZ

anaaaa dizi bitti bize bak coştuk hahahah

gerçekten yine harika bir bölümdü! ben de sıkılmadan seyrettim en güzel sahne sevilin akşam yemeğine gelmesi ve adnanın oyun oynaması! aslında ben nihal'in gördüğüne inanmamıştım düşündüğümde doğru çıktı meğerse çamaşırlarını atmaya gidiyormuş behlülle bihter gerçekten bu sefer azdılar allah sonlarını hayır etsin haftayaki bölümde şüpheli bakışmalar var deniz hanım bihtere anlamlı bakışlar atıyor adnansa garibim benim gecelikle odaları süzüyodu bence yine yanıltıcı bir sahne aynı nihal gibi olacak baba-kız bizi kandırıyorlar! ayıp ayıp

Back
X