Aşk-ı Memnu Kanal D

koccaaa dizide adam gibi adam nihat iimi :delphin:

neden nihat, hiç falsosu olmadı mı? Müstakbel eşine evlilik sözleşmesi imzalatmaya kalktı çok ayıpladım kendisinifisfisfis
Ya aşkı memnu, kurtlar memnu dizine dönmeye başladı, o ona baktı, şu şuna baktı, ahanda biri bişey gördü, dizinin yarısı gözlerde geçiyokaydirigubbakcemile3

canım ya ben o nihati neden sevemedim kendime soruyorum .:utangac:

cevap alamadım ama o adam hiç hoşuma gitmiyo huyu iyi olabilir ama çok donuk alkisalkisalkisbir behlülün yerini tutmaz..mıy mıy sıkıcı bi tıipalkisalkisalkis
bakma bende sevemedim vizyonu yok çocuun napsın ama karakter olarak sağlam duruo son zamanlarda dizide
neden nihat, hiç falsosu olmadı mı? Müstakbel eşine evlilik sözleşmesi imzalatmaya kalktı çok ayıpladım kendisinifisfisfis
Ya aşkı memnu, kurtlar memnu dizine dönmeye başladı, o ona baktı, şu şuna baktı, ahanda biri bişey gördü, dizinin yarısı gözlerde geçiyokaydirigubbakcemile3

herşey gözlerde bitio o yönünü seviyorum aslında dizinin en eğlenceli sahneleri onlar :jeyyar:
sende diziye kızıp sıkılandar mısın yoksa
CADIARZU

herşey gözlerde bitio o yönünü seviyorum aslında dizinin en eğlenceli sahneleri onlar :jeyyar:
CADIARZU[/QUOTE]
yok valla ilgiylen seyrediyom, ama hep bi kapı arkası durumu var, o evde olsam uyuyam ya, acaba kapı deliğinden kim bakıyo diye:1shok:
kaydirigubbakcemile3

evlilk sözleşmesini imzalatan firdevsti..kızlarını para kaynagı olarak görüyo kadın..kötükedihüso

nihatın bunla alaksı yok yani..nihat peykere hiç kızmadı kumar olayına dek taki..:oklava:.

o sözleşmeyi peykerden habersiz nihata imzalatan firdevsti yarınkı bölümde var o sahne..nın tartışması..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
.

ben seviyorum o bakışları falan diziyi ilginçleştiriyo ve heycan veriyo...bakışlar falan..

CADIARZU
yok valla ilgiylen seyrediyom, ama hep bi kapı arkası durumu var, o evde olsam uyuyam ya, acaba kapı deliğinden kim bakıyo diye:1shok:
kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
:roflol:
eee 50 kapılı bi evde sende yasasan içerde yüzlerce kişi olsa uyuyamam normal..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nihal yasak aşkı nasıl ögrenek 2 secenek varmış.kaydirigubbakcemile3

biri nihal bihterin kıyafeti giycekmış nihal ilerde deişim geçirecek saçını falan bihter gibi yaptırcakmış

bihterin odasındayken arkası dönük olcakmış behlül aşkım seni çok seviyorum die nihale sarılacakmış

2 ciside telefon msjdan veya telefonda onuşurken yakalacakmış....mirmirmirmir

biri nihal bihterin kıyafeti giycekmış nihal ilerde deişim geçirecek saçını falan bihter gibi yaptırcakmış

bihterin odasındayken arkası dönük olcakmış behlül aşkım seni çok seviyorum die nihale sarılacakmış

hıım bak seen daha oralara çok var ama demi . normalde bi not yazıo behlüle bihter oda nihalin eline geçio . tel msj ı olabilir oyüzden

hıım bak seen daha oralara çok var ama demi . normalde bi not yazıo behlüle bihter oda nihalin eline geçio . tel msj ı olabilir oyüzden

normalde mektup yani kitapta..kafamçokkarıştı

bu zmanda mektup kaldımı..tel msj fln olabilir..kitepta dedigim kıyafet olayıda varmış..alkisalkisalkis

ama o devirde çarşaf giyiyolar tanınmaları imkansız yani...:roflol:

ilki olsun ilki en azından nihali o uyuz halinden farklı bi şekilde görmüş oluruz...

Bende nihalin büyük bir değişim geçireceğini düşünüyorum.
Behlülün bihteri elde etme arzusu sona erdiğinde bakalım nihal nasıl bir görünümde olcak.
Ya ama ben hala onları el ele göz göze hayal edemiyom.
-tatlicadiarzu-

evlilk sözleşmesini imzalatan firdevsti..kızlarını para kaynagı olarak görüyo kadın..kötükedihüso

nihatın bunla alaksı yok yani..nihat peykere hiç kızmadı kumar olayına dek taki..:oklava:.

o sözleşmeyi peykerden habersiz nihata imzalatan firdevsti yarınkı bölümde var o sahne..nın tartışması..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
.

ben seviyorum o bakışları falan diziyi ilginçleştiriyo ve heycan veriyo...bakışlar falan..

"bak gör ben sana neler yapcam" bakışları, acaba napcak diye beyin fırtınası yapıyo insankaydirigubbakcemile3

ilki olsun ilki en azından nihali o uyuz halinden farklı bi şekilde görmüş oluruz...

ya ben behlülle nihali hiç yakıştıramıyorum..şutarafagitti

boydan falan baya kaybediyolar..mesela öpüştklerini düşünemiyorum bile..lülülülülülü

Arkadaşlar dün tekrar bölümde gördüm. Şu Katya'nın matmazelin odasından aldığı Adnan'a yazılan mektup var ya..... Onu matmazel yazmış ve ağlayarak yırtıp çöpe atmış. Sonraki bölümde o mektup nasıl oluyodu da duruyodu. :1shok:

Arkadaşlar dün tekrar bölümde gördüm. Şu Katya'nın matmazelin odasından aldığı Adnan'a yazılan mektup var ya..... Onu matmazel yazmış ve ağlayarak yırtıp çöpe atmış. Sonraki bölümde o mektup nasıl oluyodu da duruyodu. :1shok:

canımcım bizim matmazelde mektup bitmez.
şimcik ednan evelecem dediği zaman bu istifa etmeyi düşünüyodu.
sonra caydı yırttı attı bi mektup.
gerçi geçmiş zaman harfi harfiyen aynı mektupmu diyon sen şimcik.

AAAAAAAA behlül gerçekten adnanın yiğeni değilmiş bu bilgiyi bilmiyodum, bu behlülün kabahatini azaltır mı dersiniz:1shok:

Evet canım aynı mektup; Şu Bihterin sinirlendiği bi cümle vardı ya; Anneleri tarafından bana emanet edilen çocukların her bakımdan yetersiz bir kadına.......diye devam cümle... onu yazdı mektuba matmazel sonra da ağlayarak yırttı ve çöpe attı. Parçaladı yani mektubu...Senariste :mymeka:

AAAAAAAA behlül gerçekten adnanın yiğeni değilmiş bu bilgiyi bilmiyodum, bu behlülün kabahatini azaltır mı dersiniz:1shok:

:roflol::roflol:Kitapta gerçek yeğeni de burda olayı biraz yumuşatmışlar.

Back
X