Aşk-ı Memnu Kanal D

ya ortada daha dogru düzgün bir aşk yok mübarek herke anlama safasında..benneyaptımki..

daha birbirlenine sevdiklerini bile söylemediler..ne zman söyleyecekler acaba.

kızlar ne saçmalık yapıyo bihterle behlül matmazel daha sadece şüpheleniyo kesin bi kanıtı yok,onlara söylediği bişi yok bunlarda mektubu burnuna sokmaya kalkıyolar hayır bişi deil kendi kendilerini ele vercekler vallakaydirigubbakcemile3

tamam dedi ama behlülle yatıp ondan yaparım onada çocuk senin imajı veririm diye düşündü hemen cin fikirli ya

yaa ben anlamadım ednan bey denizin odasına lönk diye nası girebiliyo bu bir ikincisi de deniz hanımnasıl anladı ayrıntılı anlatsın biri noolur

kızlar ne saçmalık yapıyo bihterle behlül matmazel daha sadece şüpheleniyo kesin bi kanıtı yok,onlara söylediği bişi yok bunlarda mektubu burnuna sokmaya kalkıyolar hayır bişi deil kendi kendilerini ele vercekler vallakaydirigubbakcemile3

hiç yaaa aptallar :mymeka: mektubu matmazelin gözüne sokmak demek evet bizim bir ilişkimiz var ağzını açarsan sende yanarsın demek
şu bihterde zerre kadar beyin yok beeeeee :oklava:

evet canım deniz hanım çiftlikte evde yok, matmazelde olayı bütün şahit oldukları ve duyduğu gördüğü şeyleri bir anda kafasında kurgulayarak sentezleyerek çaktı

kızlar fragmanı izledim tekrar şöyle de olabilir kocası içeri girer ve ebehlülü banyoya saklar orda güldüğüde adnandır bunlar yatmaz hemen şimdi behlül onu banyoda gördükten sonra hemen bonyo yapar odadan çıkınca artıkın napar orda bilemem yani

yatmadılar galiba yine bi şaşırtmaca var ,,ama bihter behlüle gidelim herşeyi arkamızda bırakıp gidelim burdan dedi .bişey olmuş olmalı .

bencede fragman yanıltmacasıdır yoksa yuh yaani bihterin odasında onıun banyosunda her anbasılma riski o kadar ileri gidemezler

hiç yaaa aptallar :mymeka: mektubu matmazelin gözüne sokmak demek evet bizim bir ilişkimiz var ağzını açarsan sende yanarsın demek
şu bihterde zerre kadar beyin yok beeeeee :oklava:

bende onu düşündüm ya kanıt yok bişey elinde..mektup veriyolar ay ne komıkler ya

bizim senaristler ne kadar dahı ya..bihteri iyi aptallaştırdılar..:roflol:

ayy allahım izledim fragmanı sonunda
nıe aglıyo bunlar yaa
yok bıhter gıdelım falan dıo ama behlül gitmes o alıskın tek gecelık ılıskılere onlardan kopamaz
hem matmazel o mektubu yırtmamısmıydı kızlarr

aman ne zili yaaa yatsınlarda atraksiyon olsun acık az var zatii
ay çok kötü yaa oğlumu odasına göndermekzorunda kalıyorum valla izlerken

Back
X