Aşk-ı Memnu Kanal D

eee kızlar bunlar yatmadılarsa neden ikiside ağlayıp zırlıyolar bişeyler dönmüş bence

bu bırbırlerınden hoslanma bakısma opusme bılmem ne sahnesı cok uzadı ya
kabak tadı werdı ııce artık olan olsun 5 haftadır bı gram ılerleyemedıler.
lıselı asıklar gıbı su senarıstler artık dırekt olaya gırsınlerrrrr

Bihter uyanık , öle kolay yatmaz bence süründürür :D
Bu arada tuce ben senin avatardan korkuyorum anacım ya vampirmi onlar ?

kızlar fragmanı izledim tekrar şöyle de olabilir kocası içeri girer ve ebehlülü banyoya saklar orda güldüğüde adnandır bunlar yatmaz hemen şimdi behlül onu banyoda gördükten sonra hemen bonyo yapar odadan çıkınca artıkın napar orda bilemem yani

ayy ewet ya behlül bi öpüşüo bihterle hemen banyoya kosuyo sengözlerimebaksanab
hehehe bu kadar da belli edilmes ki :sm_cool::sm_cool:

ayy allahım izledim fragmanı sonunda
nıe aglıyo bunlar yaa
yok bıhter gıdelım falan dıo ama behlül gitmes o alıskın tek gecelık ılıskılere onlardan kopamaz
hem matmazel o mektubu yırtmamısmıydı kızlarr

evet yaktı o mektubu bihter boşuna arıyor kaydirigubbakcemile2

Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
bebişim52, aaabbbccc, AttaQue, BaiLeyS, Biricik, defne_sal, deniz..., deniz_25710, EbSe, eylül166, Juliet, leylaaa07, mmmf27, oarslancan, prenses006, rockerx, runadya, T&S kılıç, tuce, whiterose, yazgul45

Bihter uyanık , öle kolay yatmaz bence süründürür :D
Bu arada tuce ben senin avatardan korkuyorum anacım ya vampirmi onlar ?

kız evi naz evi :roflol::roflol:

vampir tabi şekerim, BaiLeySimden çaldım bu avatarı, onun eskilerini kullanıyorum, şimdiki eskisin ona da el koyucam delikafadulden

panikleyen insan hata yapar mesajı veriyor onlar bir kerem :dilcikar::dilcikar:

bunlar yasak aşk falan yaşayamazlar.çırpındıkca batıyolar..:mymeka:

güzeim romanın içine edecekler ona yanarım..aşk yokken basılmak .dedirgin olmuk bunlarınki.:mymeka:

maksat belli diziyi uzatmak..:oklava:

bugün mutfak takımın muhabbetini sıkılmadn izledim..anne edasıyla şaheste hoşuma gitti.:CüvCüv:

vampir tabi şekerim, BaiLeySimden çaldım bu avatarı, onun eskilerini kullanıyorum, şimdiki eskisin ona da el koyucam delikafadulden

:roflol: özel koleksiyon teklifim senin içinde geçerli yafrim şakkıdı

Ya bence bihter adnanla yatmak zorunda kalıyor kocasıyla zorla yani tövbe tövbe ondan ağlıyorlar

bunlar yasak aşk falan yaşayamazlar.çırpındıkca batıyolar..:mymeka:

güzeim romanın içine edecekler ona yanarım..aşk yokken basılmak .dedirgin olmuk bunlarınki.:mymeka:

maksat belli diziyi uzatmak..:oklava:

bugün mutfak takımın muhabbetini sıkılmadn izledim..anne edasıyla şaheste hoşuma gitti.:CüvCüv:

bu haftanın en eğlenceli kısımları mutfak takımıydı zaten hele nesrinle balıkçının aşkı nası olcek bakalım -tatlicadiarzu-

hehehehhe benım herifte bıyık altından bana laf carpıtıo dio ki
- adnan koskoca adam olmus bebek ıstıo
biz hanfendının yuzunden sesımızı cıkaramıos:)
(bu diziler kötu ornek oluo ya neyse kurtlar wadisini islemio ya :):)

Korkunç kız , bebek bile anasının karnını parçalamışta çıkmış , anası da mazoşistmidir nedir ne güzel yarıldı karnım der gibin gülüyo :D

Back
X