Aşk-ı Memnu Kanal D

bu dizi uzar gider sakız misali.2 sezon olur umarım

kaç kovala sıkma boyutuna geldi çünkü.

Arkadaşlar bence bihter bunu kullanabilir çünkü adnan nasıl matmazelin odasına bukadar rahat giriyor neticede içeride matmazel olabilir gece gelmiş olabilir
tabi bihter suçlu ama suçlu durumdan kurtulmak için bunu sebep gösterebilir..

Arkadaşlar bence bihter bunu kullanabilir çünkü adnan nasıl matmazelin odasına bukadar rahat giriyor neticede içeride matmazel olabilir gece gelmiş olabilir
tabi bihter suçlu ama suçlu durumdan kurtulmak için bunu sebep gösterebilir..

Deniz hanımın evde olmadığından adı gibi emin adnan.
çünkü deniz hanım attığı her adımı adnana bildiriyo.
gecenin bi vakti matmazel evde yoksa kim bu diyip dalar tabi adam odaya paldır küldür.
bihter zırlayıp duracak du bakalım bahanesi ne olcak.
behlül kapıda bihter matmazelin odasında.
eh be adnan azcık çak bişeyler ya.

yeni bi senaryoyla geldim
bihter : adanancııım ben eskiden hep annemle babamın ortasında yatardım . şimdi bir boşluk içindeyim senağlama
adnan: ah bihterim güzel karıcım ne yapabilirim bu hususta
Bihter : behlülü çağıralım ben aranızda yatiim :asigim:
adnan: CADIARZU peki cnm sen nasıl istersen ben gidim de behlüle söliim
:kızgın: :mymeka: :mymeka:

ayyyyy uyuz oluyoum bu diziye artik yaa,
iyice sapiklastilar, behlüle bihter kacma planlari yapiyorlar yeni bölümde isi iyice bitirecekler bunlar

ay onlar öpüşünce ben utanıyorum ,adnancıma çok üzülüyorum çok baba adam doğrusu ..

Ednan bır tane yaa.
Bu arada kızlar bırŞey soracaĞım sıze fragmanda behlÜl bey banyoda yakalıyor ya bıhterı sonra odadan Çıkarken bıhter aĞlıyor felan
bence bunlar bu bÖlÜmde ıŞ bıtırıyorlar gıbıme gelıyor...sızce?

bihter : adanancııım ben eskiden hep annemle babamın ortasında yatardım . şimdi bir boşluk içindeyim senağlama

adam kadının her dediğini yapıyo büyülenmişm gibi olurmu olurdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::icecream::icecream:

bence bu dizinin reytingi biraz zor düşer başaılı bir kadro var çünkü işi ii biliyorlar
reyting düştümü bence ii toparlıyorlar..
işi pişirseler bile arkadaşlar bence azalmaz aksine artar
ne de olsa işin ucunda behlül ve bihter var:))))

senaryo güzel..delikafadulden.

firdevs kesin cinci hocaya gidip büyü yaptırmıştır adnana..alkisalkisalkis:roflol:

adamın azı dli baglanmış hiç bişiyin farkında deil yaa..naniknanik

Ednan bİr tane yaa.
Bu arada kızlar bİrŞey soracaĞım sİze fragmanda behlÜl bey banyoda yakalıyor ya bİhterİ sonra odadan Çıkarken bİhter aĞlıyor felan
bence bunlar bu bÖlÜmde İŞ bİtİrİyorlar gİbİme gelİyor...sİzce?

Bence yatak sahnesi olsa ucundan accıkta olsa gösterirlerdi milleti meraklandırmak için bikaç bölüm sonra olcak gibime geliyo:uhm:

ayyy şu behlül çok ii rol yapıyor yaa..berene bin basar..
çok duygulıu oynuyor sahneleri..
geçenlerde bir yerde duydum tvdeydi sanırım.beren saate o hızlı öpüşme sahneleri vardıya behlülle
onunla ilgili olarak "o anda ir şey hissediyormuydunuz "denilmiş.o da"hayır hiçbir şey hisstmedim demiş.
valla pes doğrusu gerçek aşıkmış gibi öp ondan sonrada birşey hissetmedim de bence yalan söylüyor..

Beren Saat

Basamakları çok hızlı tırmandı. Türkiye'nin Yıldızları yarışmasıyla ekrena "merhaba" dedi. Ardından Aşka Sürgün dizisinde rol aldı ama şöhret basamaklarını Hatırla Sevgili'yle tırmandı. Şu anda Aşk-ı Memnu dizisinde öpüşme sahneleriyle adından söz ettiriyor. Bölüm başı 30 bin TL kazanan genç oyuncu, önümüzdekis sezonda Aşk-ı Memnu'da olacak.

Alıntı.

30 bin vaay be
Berenin oyunculuğunu hiç beğenmezdim ama aşk-ı memnuda daha iyi oldu
Hele sinirli olduğunda bakışları süperkaydirigubbakcemile3

Adnan Bey in bebek istemesi Bihterin işine yarar..

Behlül'le birlikte, mercimeği, önceden ısıtılmış 220 derecelik fırına veren Bihter, bu haberi Adnan Beye verince Adnan Bey havalara uçar..

Biricik karısı hamiledir..

Ama bebiş kimdendir..? Bunu Bihter de tahmin edemez. ışler mercimek çorbasına döner..

Senaryo uzar gider..

kızlar yatmıyorlar peyker geliyor bihter diye sesleniyor... adnan bihtere kızıyor odada ne işin var diye bihter her zamanki gibi üste çıkıyor inanmadın bana diye bir de artık bu bihter çığrından çıktı ya matmazeli attırırmış evden pisslliiik kadın ya ama adnan matmazelin yanında olur bence attırır mı hiç

Back
X