Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adnan Bey in bebek istemesi Bihterin işine yarar..
Behlül'le birlikte, mercimeği, önceden ısıtılmış 220 derecelik fırına veren Bihter, bu haberi Adnan Beye verince Adnan Bey havalara uçar..
Biricik karısı hamiledir..
Ama bebiş kimdendir..? Bunu Bihter de tahmin edemez. İşler mercimek çorbasına döner..
Senaryo uzar gider..
30 ytlbin çok fazla o kadına .
bende bölüm 4. 5 milyar alıyodur die tahmin ediyodum..
ama deilmiş ondan öyle rahat öpüşüyo her bölümde.:jeyyar:..nay nadi
hem 30 bini kapıyor hem de behlülle öpüşüyor, hayata bak hihoyyyt
guzel mi? benim midem bulaniyo kadindan da hayatindan da.
para icin behlule opusup yine para icin yasli bi adamla ayni yatakta yatiyosun
dizinin yarisi bu hatunun yuzune bacaklarina bilimum dekoltesine zoom yapiyo
para karsilinginda nelerini veriyo hic hesapladin mi?
Herşeyin bir bedeli var ne yazık ki...para icin behlule opusup yine para icin yasli bi adamla ayni yatakta yatiyosun
para icin behlule opusup yine para icin yasli bi adamla ayni yatakta yatiyosun
valla o sizin dusunceleriniz arkadaslar para icin bu kadar insanin gormdgi yeri kalmasindansa biraz zorluk cekilmesinden yanayim.
ha zenginligimden demiyorum ben de neticede haftanin sonunu nasil getirecegimin hesabini yapan biriyim ama yine de o hayati para icin o rolu de oynamak istemezdim.
haftada 30 milyar kazanmak maddi sikintida olmak ben de istemezdim tabiki ama bu yolla degil. bunun cok daha duzgun yollari var. benim gozumde dizi oyuncularinin da gram kiymeti yok, bihterin oyunculuguna kaciniz cok super agzim acik izliyorum hayran kaliyorum diyebiliyorsunuz?
fikirlerinze saygim sonsuz ama para icin opusurum sevisirim diyenin gozumde o seyevlerindekilerden farki yok.
bihterin değil ama kıvanç tatlıtuğ'un bu dizide gerçekten çok iyi oynadığını düşünüyorum evet o da rolü gereği öpüşüyor, erkek kadın farketmez bence.
valla o sizin dusunceleriniz arkadaslar para icin bu kadar insanin gormdgi yeri kalmasindansa biraz zorluk cekilmesinden yanayim.
ha zenginligimden demiyorum ben de neticede haftanin sonunu nasil getirecegimin hesabini yapan biriyim ama yine de o hayati para icin o rolu de oynamak istemezdim.
haftada 30 milyar kazanmak maddi sikintida olmak ben de istemezdim tabiki ama bu yolla degil. bunun cok daha duzgun yollari var. benim gozumde dizi oyuncularinin da gram kiymeti yok, bihterin oyunculuguna kaciniz cok super agzim acik izliyorum hayran kaliyorum diyebiliyorsunuz?
fikirlerinze saygim sonsuz ama para icin opusurum sevisirim diyenin gozumde o seyevlerindekilerden farki yok.