Aşk-ı Memnu Kanal D

arkadaşlar benim tahminim şu:ferdevs hanım yine bir şey den şüpelenir,ve katye yardım ile o mektupu alır odadan,ve adnan bey o mektupu görmıyecek böylece,bihter de kurtulmuş olacak,fakat ben son sanye yeni bölümden gösterdiler ya,orda ben anlamadım,neden herkez şok geçiriyor,neden nihal bayılıyor,iş konusu olamaz,başka bir şey olması lazım,acaba annesi mı yaşiyor,o da mümkün görünmıyor,kafam karıştıCADIARZU

aynı şeyi düşünmüşüzzz:D

arkadaşlar benim tahminim şu:ferdevs hanım yine bir şey den şüpelenir,ve katye yardım ile o mektupu alır odadan,ve adnan bey o mektupu görmıyecek böylece,bihter de kurtulmuş olacak,fakat ben son sanye yeni bölümden gösterdiler ya,orda ben anlamadım,neden herkez şok geçiriyor,neden nihal bayılıyor,iş konusu olamaz,başka bir şey olması lazım,acaba annesi mı yaşiyor,o da mümkün görünmıyor,kafam karıştıCADIARZU

Behlül tahminimizce hastanelik oluyo canım.
yani ben öyle düşünüyorum.
Bide mektup olayı şöylede olabilir.
Bihter anasını arar anlatır anası gider odadan mektubu alır yada katyaya aldırır.
Ay ne bilim düşündükçe çıkıyoda çıkıyo senaryo :delphin:

gercekten cok iyi tuttu bu dizi.
biraz entrika dolu ama sürükleyici.hihoyyyt
bihterde behlülde daha cesaretli.nede olsa behlül amcasının üstündeki hakkını düşünüyor.
zaten bütün gün yan gelip yatıyor oohhh lüküs hayat.:mymeka::roflol:

gercekten cok iyi tuttu bu dizi.
biraz entrika dolu ama sürükleyici.hihoyyyt
bihterde behlülde daha cesaretli.nede olsa behlül amcasının üstündeki hakkını düşünüyor.
zaten bütün gün yan gelip yatıyor oohhh lüküs hayat.:mymeka::roflol:

Bihterde vicdan yok bacım.
Behlül nihalide gördüki üzgün üzgün sızladı vicdanı.
Ay nası duygular yaa karman çorman. kafamçokkarıştı

Bu arada adnana feci kızdım.:mymeka:
Matmazele takındığı tavırdan dolayı.:mymeka:
Çok kabaydı yaa.
Yazık kadının gönlü kaymış ve en önemlisi bunu içinde yaşamış kimseyi kırmamış susturmuş kalbini.
Çok üzüldüm yaa.

bence de mektup oda da ama adnan görmicek.tam girdiği sıra birisi çağıracak çıkacak odadan.sonra mektubu ordan kim kaldırır bilemicem.annesi,katya veya kendisi.

Juliet benim düşüncemede bi yorum yap tatlım hadiiiii..kaydirigubbakcemile3

Gelelim fragmana:

1) Bihter hem üzüntüden, hem hırsından, hem de kendisini aşağalanmış hissetmekten sular seller gibi ağlıyor.

2) Ağlak Behlül ağlamaya hep hazır zaten..Ama bu yaptığını bence arabada henüz intikal ediyor ve Bihter'in artık onu sildiğini düşünüp, kahroluyor. Çünkü ondan kopamayacağının da farkında..Bu ağlama "ben ne yaptım?" ağlaması..

3) Bihter'in "Adnan'a ayrılmak istediğimi söyledim" lafı da onu yıktı. Çünkü hiçbirşey hissetmediği Elif'e cesaret edip, onu bile söyleyemedi. Bence ilk iş olarak kendine ve belki de Bihter'e birşeyler kanıtlamak için, havaalanı dönüşü Elif'e uğrayıp, ayrılmak istediğini söyleyecek.

4) Bence Bihter havaalanında "mektup" dedikten sonra hemen annesine telefon edip, odaya bir mektup bıraktığını ve onu almasını isteyecek.

5) Çünkü fragmanda havaalanı dönüşü yine Firdevs'le çemkiriyorlar. Herhalde mektubu konuşuyorlar. Dolayısıyla Ednan'da mektubu görmüyor.

6) Sonrası Bihter'in eski kimliğine dönmesi şeklinde...Yani Ednan'a öpücükler dağıtan ve Behlül'e nefret bakışları yollayan ilk bölümlere dönüyoruz.

7) Acıların çocuğu Behlül'de Bihter'in peşinden kedi gibi dolaşıp, özür dilemekten helak olacak gibi gözüküyor.

8) Kaza % 80 Behlül'le ilgili..Kesin üzüntüden ve belki de bir Bihter azarlaması sonrasında fazlaca içip, şehir dışı bir yerde kaza yapıyor.

9) Haber verilme şekli Nihat veya bir başkası olabilir. Önemli olan Behlül'ün zannımca ağır yaralı olması..

10) Şimdi geriye kaldı 34,35, 36. bölümler..Bilemedin 37'de biter. Bu durumda son 3-4 bölümde Behlül'ün hasta yatağında geçer.

11) Bu arada Behlül (tahminen) komadayken, bir süre sonra "affet beni" diye sürekli sayıklar.

12) Tabii bu durum aile fertlerince yeni ayrıldığı Elif'e yorumlanır (ayyy tıkandım vallaaa, yine mi Elif). Bunun üzerine sevgili Elif başucuna gelir ve tabii Bihter yine sinirinden şişer..

13) Yaniiii biz seyirciler olarak bu sezonu senaristlerden çok ta fazla birşey beklemeyerek bitiririz.

Umarım yazın boş vakitlerinde yeni sezona güzel birşeyler hazırlarlar. Yoksa biz seneye de yandık. Dön dolaş aynı olaylarla devam ederiz.

juliet anam iyi yazmışsın onca şeyi sonuç olarak başa döndük desene tek fark behlül bu bölümde hastanelik olcak

Bence Bihter de Behlülün gözünün içine bakıyodu vazgeçsin diye.. Mezarlıkta Adnanı yarı yolda bıraktığım gibi Behlülü bırakmıycam dedi... Behlülün onu yarı yolda bırakmasından dolayı hırsından ağlıyo..

Desenize bunuda lastik gibi uzatacaklar başa dönüp dönüp durcaz...

Bu arada adnana feci kızdım.:mymeka:
Matmazele takındığı tavırdan dolayı.:mymeka:
Çok kabaydı yaa.
Yazık kadının gönlü kaymış ve en önemlisi bunu içinde yaşamış kimseyi kırmamış susturmuş kalbini.
Çok üzüldüm yaa.

evet bencede oyle bı kadına yapılırmı bu tavır sevmısse sevmıs ne var.. :icecream:

Matmazel gibi çocuklarının üzerinde çok hakkı olan bi kadına yapılmaz tabi...

Ya kızlar!! Bunlar kaçmadı ama şimdi Adnanın nikahı altında çatısı altında bu haltı yiyecekler...Keşke kaçsalardı da uzakta bi yerde yapsalardı...Ne diyonuz bu konuda...Julietcim ?????

Keşke kaçsalardı ben ondan bihtere cesur kız yürekli kız dedim. ya.canım.alkisalkisalkis.

kocası aldatmak istemiyo adnanı bir baba olarak seviyo.onun yanında huzur buluyo ama bi taraftan şeytan rahat vermiyo.
dürtüyoda dürtüyo..:roflol:
.ilerde yatak sahneleri olacakmış .nasıl aldacak behlül amcasını anlamıyorum kaçmadı şimdi karısıyla yatacak. ne mide var bu behlülde başka kadınmı yok yauuuuuuuuuuuu:1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X