Aşk-ı Memnu Kanal D

Muhabbetinizi bölmiyimde, iğrenç bi dizi ya. yani yalan rüzgarı halt etmiş sanki.benneyaptımki, evdeki herkes birbirini seviyor sanki.Bu ne be:mymeka:

kuzuuuuuu bizde^^ bu konida hassasuz^^ dizimize laf söyletmiyoz ona göree kötükedihüso

yaa akşam dışardaydım gece netten izledimgeç vakitte bütün yorumları kaçırdım
ne kaynatmışınızdır kim bilir
behlülün adnanı oğlu oması imansız ya olur mu öyle şey :1no2:
deniz hnm gidicem deyince adnan siz bilirsiniz dedi çok bozuldu kadın
ayrıca bihter çok fenaaa çok ne numaralar kocasını nası hemen kandırdı bide atölyede tübeeee
ayrıca behlül eve gelince hemen adnan a koştu kıskandırmaya kötükedihüso

çok fena bi kadın gerçekten bihter sinsi biraz gelecek haftanın fragmanında behlülün odasına girdiğini gösterdiler behlülde kapıyı kilitliyodu çok sinirlerim bozuldu ya aşalık insanlar

yine uyuyakaldım ve sonlarını kaçırdım kıslaaaar!
bihter yemeğe geç indi hani üstünde koyu yeşil bir elbise vardı. sonra ne oldu biri özetleyiversin. gelecek hafta neler olacak?
yahu bu bihter ne biçim bir kadın yaaaa! behlül olmadı koş adnana utanmaz şey!
birde behlüle nisbet yapıyor.
behlülün nişanlısı evlenelim dedi durdu şimdi 1 sene erteledi. bence hemen evlensinler.
ama romana göre bu ikilinin yatak odası muhabbetleri başlayacak.

adnan bey çok üzgün başına gelecekleri bir bilse yıkılır adam herkesi kendi gibi sanıyor keşke behlül ölseydi diyecektir sonunda

Ne ?
Behlül Adnan'in oglu mu? :1shok:

Yok ya bence o son sahnede cok üzüldü ya bide Behlülü oglu gibi seviyor ondan öyle demistir.

Muhabbetinizi bölmiyimde, iğrenç bi dizi ya. yani yalan rüzgarı halt etmiş sanki.benneyaptımki, evdeki herkes birbirini seviyor sanki.Bu ne be:mymeka:

siz diziyi takip etmiyosunuz galıba..kimi kimi seviyoki..karşılıklı karşılıksız sevgi var.

matmazel nihal beşir.onlarda için içn yanıyolar..irenç demek haksızlık.süprizzzzz

yaa akşam dışardaydım gece netten izledimgeç vakitte bütün yorumları kaçırdım
ne kaynatmışınızdır kim bilir
behlülün adnanı oğlu oması imansız ya olur mu öyle şey :1no2:
deniz hnm gidicem deyince adnan siz bilirsiniz dedi çok bozuldu kadın
ayrıca bihter çok fenaaa çok ne numaralar kocasını nası hemen kandırdı bide atölyede tübeeee
ayrıca behlül eve gelince hemen adnan a koştu kıskandırmaya kötükedihüso

Atölyede işi pişirdiler.boşunamı behlül atolye die tutturuyo mekan belli oldu orda bulaşacaklar geceleri.şutarafagitti

ayrıca romanda bihter behlülü her gece odasına alıyormuş.
oda nasıl oluyorsa?ednan nerelerde bu arada.
Kitapta Bihter Behlülün odasına gidiyor. Zaten ayrı odalarda yatıyolar Adnanla Bihter bu yüzden Behlülün odasına gitmesi kolay oluyo..:delphin:

Biz seviyoruz...Çok güzel bi dizi...:1closedeyes:

ayy kızlarr haftaya kesin behlül ile bihter işi pişiriyor ya...
bihter hamile bile kalabilir....

hani sezon finalinde bir şok olsun dıye...
sonra işlerine gelmezse düşürtürler...

ayrıca romanda bihter behlülü her gece odasına alıyormuş.
oda nasıl oluyorsa?ednan nerelerde bu arada.
Kitapta Bihter Behlülün odasına gidiyor. Zaten ayrı odalarda yatıyolar Adnanla Bihter bu yüzden Behlülün odasına gitmesi kolay oluyo..:delphin:

Biz seviyoruz...Çok güzel bi dizi...:1closedeyes:

heee bacum biz seviyik yorum yapmadan duramiyik a.s :içelim:

atolyede adnan bey tahtaları oyuyor behlülle bihterde adnan beye boynuz takıyolar kafasını kaşınıyormu acaba adnan beyin

fragmanı izlediiiiim abbaaaaav
ışııklar sönüyoor kapılara kilit
bakışlar gel beni al diyor :1shok:
yattakda yastığa sarılıp ağlanıyor vs vs vs ekşııııııııın delikafadulden
bide sanki behlül ilk bihterimi arıyo çocuklara behlülün kurtulduğunu ilk omu söylüyor sarlıyorlar falan
demicekler mi niye seni aradı biz dururken neyse çıkar kokusu

fragmanı izlediiiiim abbaaaaav
ışııklar sönüyoor kapılara kilit
bakışlar gel beni al diyor :1shok:
yattakda yastığa sarılıp ağlanıyor vs vs vs ekşııııııııın delikafadulden
bide sanki behlül ilk bihterimi arıyo çocuklara behlülün kurtulduğunu ilk omu söylüyor sarlıyorlar falan
demicekler mi niye seni aradı biz dururken neyse çıkar kokusu

ekşın tavan yapıyor bu hafta delikafadulden

Back
X