Aşk-ı Memnu Kanal D

adamı çatlatır bu senaristler yaa..bir bomba patlacaklar güya ya reklama farklı yansıtıyorlar
yada hepsini tamamen sergiliyorlar oldu mu yani böyle..
valla birtek işi pişrdikleri yeri merak ediyorum başka hiçbirşeyi merak etmiyorum hepsini gördüm zaten:)

eveet alkisalkisalkis alkisalkisalkis
acaba sezon finali ne zaman

3 bölüm sonra diye biliyorum ben.

kızlar fragmanın son sahnesi için pek heyecan yapmayın.
senaristler bizi ters köşeye yatıra bilir yine.
fragmanı dikkatli izlediyseniz behlülün kendi odasında telaşlı halleri var.
basılma olasılığı yüksek bi sahne.
sezon finaline de 3 hafta olduğuna göre bence ağanigi işleri bu bölümde olmaya bilir
:delphin:

ben bunların ağanigi olaylarına girmelerini istemiyorum
ondan belki kuruyorum gene. mirmirmirmir

Ayy kzılar görünce çok güldüm,adamlar işleri yok zaar nelerle uğraşıyorlar....:roflol:

geçen hafta kaçırdım izleyemedim
daha sonra hatırladımkii zaten boş boş geçiyor bölümler fazla bişey kaçırmıyorsunuz yani
çok sıkıcı hale getirdiler

zilli bihtere ölüüüüüüüm!!!!gıcık oluyorum o kadına tipi rolüne cuk oturmuş ferhunde gibi başkası oynayamaz bu kadar iyi ha sinirlenince ağzı nasıl olo ay çok gülom yagıcık bihter adnan beye çok üzülüyom yazık adam:teselli: ay ananeme benzedim he sanki gerçek gibi üzülüyom bide :roflol:

doğru söylüyorsun arkadaşım
bren saat gerçekte de çok yapmacık evet doğal güzelliği çekiciliği vr ama bunundan kıl aldırmayan bir tip

Bu bölümde Nihal´le arkadasi Pelin Amerika muhabbeti ettiler..
Kanimca Nihal tatilde Amerikaya falan gidecek ve müthis bi degisimle geri gelecek:smiley-cool:
Ve 2. sezonda da Nihal´le Behlül´ün macerasi baslayacak :CüvCüv:

Nasil teori ama :lepi:

Bihteri ve Behlülü çok seviyorum..Yaşasın kötülükkkkkkk!!!!!alkisalkisalkis

Bu bölümde Nihal´le arkadasi Pelin Amerika muhabbeti ettiler..
Kanimca Nihal tatilde Amerikaya falan gidecek ve müthis bi degisimle geri gelecek:smiley-cool:
Ve 2. sezonda da Nihal´le Behlül´ün macerasi baslayacak :CüvCüv:

Nasil teori ama :lepi:
bencede başka oyuncu girebilir yerine daha uzun boylu falan aside kızkardeşini oynayan oyuncuyu değiştirdiler büyümüş diye yerine başkası girdi aman değişsin çok havalı bu nihal şımarık kısa boylu behlüülün yanında küçücük kalıyor gbeline geliyor resmen

Back
X