• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk İkilemi

zencefilkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
1
0
1
32
A.s kizlar. Sizleri epeydir takip etmeme rağmen yeni üye oldum gerçekten aklı başında yorumlar yapıyorsunuz bana vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Ben 23 yaşındayım şuan 2.üniversitemi okuyorum. Yaklaşık 3 yıl birlikte olduğum sevgilimden ciddi bir adım atamadığımız için ayrıldım en azından bir söz istiyordum onu bile yapamadık bazı sebeplerden ötürü. ayrıldıktan bir süre sonra biriyle tanıştım çocuksu tavırları da olmasına rağmen beni ciddi düşündüğüne ikna ettiği için onu kabul ettim. gerçekten beni çok seviyor özlediğinde kapıma gelen, kavga ettiğimizde ağlayıp özür dileyen, beni hediyelere boğan, saygısını eksik etmeyen biri.(eski sevgilim de böyleydi çok şükür) neyse ben üniversite tercihlerini yaptım kazandım ve ne oldu biliyor musunuz? ESKİ SEVGİLİMLE AYNI SINIFA DÜŞTÜK. ikimize de sürpriz oldu. (Kötü bir sürpriz) tabii onla da dostça konuşmalarımız başladı tekrar benimle olmak istediğini söylüyor. şu anki sevgilimden de haberi var aynı zamanda. konuşmalarından ve bakışlarından beni unutamadığını anlıyorum diyor. (haksız da sayılmaz)

şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum. bir yandan beni çok mutlu eden, yazın nişan düşündüğümüz sevgilim bir yandan hala gördükçe az da olsa içimin kıpırdadığı ex. kafam çok karışık...

gerçekten beni çok seviyor özlediğinde kapıma gelen, kavga ettiğimizde ağlayıp özür dileyen, beni hediyelere boğan, saygısını eksik etmeyen biri.(eski sevgilim de böyleydi çok şükür)

Şu parantez içindekini anlayamadım?
Yeni sevgili eski sevgiliyle aynı özellikleri taşıyınca puan mı kazanılıyor? :KK64:
Şükretme sebebiniz nedir?

A.s kizlar. Sizleri epeydir takip etmeme rağmen yeni üye oldum gerçekten aklı başında yorumlar yapıyorsunuz bana vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Ben 23 yaşındayım şuan 2.üniversitemi okuyorum. Yaklaşık 3 yıl birlikte olduğum sevgilimden ciddi bir adım atamadığımız için ayrıldım en azından bir söz istiyordum onu bile yapamadık bazı sebeplerden ötürü. ayrıldıktan bir süre sonra biriyle tanıştım çocuksu tavırları da olmasına rağmen beni ciddi düşündüğüne ikna ettiği için onu kabul ettim. gerçekten beni çok seviyor özlediğinde kapıma gelen, kavga ettiğimizde ağlayıp özür dileyen, beni hediyelere boğan, saygısını eksik etmeyen biri.(eski sevgilim de böyleydi çok şükür) neyse ben üniversite tercihlerini yaptım kazandım ve ne oldu biliyor musunuz? ESKİ SEVGİLİMLE AYNI SINIFA DÜŞTÜK. ikimize de sürpriz oldu. (Kötü bir sürpriz) tabii onla da dostça konuşmalarımız başladı tekrar benimle olmak istediğini söylüyor. şu anki sevgilimden de haberi var aynı zamanda. konuşmalarından ve bakışlarından beni unutamadığını anlıyorum diyor. (haksız da sayılmaz)

şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum. bir yandan beni çok mutlu eden, yazın nişan düşündüğümüz sevgilim bir yandan hala gördükçe az da olsa içimin kıpırdadığı ex. kafam çok karışık...
2.sevgilini seç ilk sevgilini gerçekten seviyor olsaydın 2. Olmazdı

Aynı anda ikisini birden nasıl seviyorsunuz?
Birinciyle ne yaparsınız bilmem ama şu andaki sevgilinizin iyiliği için ondan ayrılın.
Kendisini herçekten sevip sadık kalacaka bir genç kız bulmasına mani olmayın.

bu ikileme cevap verebilmek icin ilk sevgilinden ne sebepten dolayi ayrildin bilmek zorundayiz.. Zira ask her zaman yeterli olmuyor ve seninde kafani kurcalayan bu sebepler olabilir. Aciklarsan bizde daha iyi yardimci oluruz..

bir kk atasozu der ki exten next olmaz. Bence de sonunu bildigin kitabi bir daha okuma o sana istediklerini veremeyecek haberin olsun bu sefer uni yi bahane edecek okul bitsin diye

3 yıl bişey yapmamış şimdi yapcağına mı inanıyorsun.. gözünün önünde olunca hemen kafan mı karışıyor yani.. sevgiline karşı bişey hissetsen bunların lafını bile etmezdin, egonu tatmin ediyorsun sadece..

KENDİNİ ÖVMEYİ BİRAZ AZALT.

gerçekten beni çok seviyor özlediğinde kapıma gelen, kavga ettiğimizde ağlayıp özür dileyen, beni hediyelere boğan, saygısını eksik etmeyen biri.(eski sevgilim de böyleydi çok şükür)

şu anki sevgilimden de haberi var aynı zamanda. konuşmalarından ve bakışlarından beni unutamadığını anlıyorum diyor. (haksız da sayılmaz).

Yaşınla birlikte duyguların da büyüsün , o zaman söz de yaparsın nişan da kariyer de çocuk da.

Bende 23 yasindayim. 8 yıllık iliskim var. Yakında isteme söz olacak, ailelerimiz tanıştı. evlenmek erken demiyorum.
yani yasiniz geregi bir düzen oturtmakbisteyebilirsiniz bu cok doğal. Ancak ilerlediginiz yol biraz abes ile istigal ediyormussunuz gibi geldi.
Her iki iliskide de kalben ve zihnen mutmain olmadiginiz görüyorum. Emin olmadiginiz hislerle tavirlarla iliski yürütülmeyecegini düşünüyorum. Siz de kendinize düşünmekbicin firsat taniyin.

1.yi gerçekten sevseydin 2.olmazdı ve evlilik için adım atmasada beklerdin onu bence 2.cisindende ayrıl ve biraz kafanı topla hangisini gerçekten istediğine karar ver suanki sevgilinede yazık oluyo böyle yapmao_O

Kafanızın karışıklığı başlangıçta girişinizden belli.AS(ALEYKÜM SELAM)değil.S.A(SELAMÜN ALEYKÜM)olacaktı.Önce selamı siz verecektiniz .İkincisi ikisini de sevmiyorsunuz.Yoksa ikisi arasında tercih yapmak zorunda hissetmezdinz.

Yüzüğü hangisi takarsa onunla olun, zira sizin tek derdiniz resmi bir adım atmak..

Ne gerek var ki gençsiniz, duygularınızdan, ortak bir geleceğe bakışınızdan emin olduğunuz birisi ile zamanı gelince o adımı zaten atarsınız.
Şimdi o mu bu mu demenin anlamı yok, hiçbiri.. İkilemde kalmak demek, hiçbiri doğru insan değil demek.

İlk sevgiliniz sadece sevgiliniz oldugu icin sizin rahatınızı bozmaya çalışıyor, sadece ona aitken size bir sözü cok gören kisi sevgiliniz varken mi sizi ciddiye alacak? Su anki sevgilinize yazık yapmayın ona bu kötülüğü. Neden hakketmeyenler iyilere denkgelir anlamam ki?

Back
X