9 yil cok uzun yaa bu zamana kadar neden evlenmediniz yaşiniz mi küçük dicem de 9 yil yinede çok..
Etrafındaki insanların söyledikleri beni çok etkiliyor ailem büyüklerim geçinmek yada bir çok konuda bi fikir söylüyorlarBence evlenme cunku gercekten istesen bu dusuncelere kapilmazdin.
16 17 yaşlarında başladık ben üniversite bitirip çalışmaya başladım şimdi zamanı geldi diye düşündük9 yil cok uzun yaa bu zamana kadar neden evlenmediniz yaşiniz mi küçük dicem de 9 yil yinede çok..
Buna da karar veremiyorum gerçekten seviyorum tüm hayallerim hayatım onunla ama bu alışkanlık mı çözemiyorumAilenizin istememesinden önce siz bu adamı sevmiyorsunuz.Gerçekten sevseniz kimseyi gözünüz görmez. Alışkanlık olmuş.
Bunu herkes yasiyor, herkesin aileso cocuklarina boyle telkinler veriyorlar. Emin olsan kararinda diretirsin. Emin degilsin demekkiEtrafındaki insanların söyledikleri beni çok etkiliyor ailem büyüklerim geçinmek yada bir çok konuda bi fikir söylüyorlar
Böyle bişey olmaması için şimdiden açtım ve ne yapmam gerektiğini düşünüyorum teşekkürler9 yılda heyecanınızı kaybetmişsiniz artık alışkanlık olmuş sizinkisi. Evlenseniz çok uzun süreceğini sanmıyorum. Buraya evliyim ama başkasından hoşlanıyorum diye konu açma olasılığınız çok yüksek
Evet öyle ama gerçekten ailenin istemediğiyle mutlu olabilende zor oluyor çok etkiliyorlar yada geçinemicek durumda olursak ne yaşarız benim daha yüksek maaş almam bizi evlilikte nasıl etkiler kafama takılanlar bunlarBunu herkes yasiyor, herkesin aileso cocuklarina boyle telkinler veriyorlar. Emin olsan kararinda diretirsin. Emin degilsin demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?