Aşk ilişki sorunsalı

seyis24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
35
1
1
31
Merhabalar, 9 yıllık bi ilişkim var ilk erkek arkadaşım iyi kötü beraber çok fazla şey yaşadık ve evlilik yoluna gireceğiz fakat ailem erkek arkaşımın ailesinin bize uygun olmadığından ve benden daha düşük bi pozisyonda daha az maaşla çalışmasından dolayı hiç istemiyorlar. Bu sürede iş yerimdende benimle konuşmak isteyen bir kişi var ve çalışırken onunla konuşmak bana iyi geliyor. Kafam karma karışık oluyor erkek arkadaşımla iyiyiz bi sorunumuz yok bu evlilik konusu ailemin istememesi dışında ama ben yeni maceralar mı istiyorum, evlenmek mi istiyorum ne istediğime asla karar veremiyorum. Böyle çok düz bi konu oldu ama görüşlerinizi yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.

9 yil cok uzun yaa bu zamana kadar neden evlenmediniz yaşiniz mi küçük dicem de 9 yil yinede çok..

Aklında soru işareti var ise evlenme.

9 yılda heyecanınızı kaybetmişsiniz artık alışkanlık olmuş sizinkisi. Evlenseniz çok uzun süreceğini sanmıyorum. Buraya evliyim ama başkasından hoşlanıyorum diye konu açma olasılığınız çok yüksek

Etrafındaki insanların söyledikleri beni çok etkiliyor ailem büyüklerim geçinmek yada bir çok konuda bi fikir söylüyorlar
Bunu herkes yasiyor, herkesin aileso cocuklarina boyle telkinler veriyorlar. Emin olsan kararinda diretirsin. Emin degilsin demekki

9 yılda heyecanınızı kaybetmişsiniz artık alışkanlık olmuş sizinkisi. Evlenseniz çok uzun süreceğini sanmıyorum. Buraya evliyim ama başkasından hoşlanıyorum diye konu açma olasılığınız çok yüksek
Böyle bişey olmaması için şimdiden açtım ve ne yapmam gerektiğini düşünüyorum teşekkürler

Bunu herkes yasiyor, herkesin aileso cocuklarina boyle telkinler veriyorlar. Emin olsan kararinda diretirsin. Emin degilsin demekki
Evet öyle ama gerçekten ailenin istemediğiyle mutlu olabilende zor oluyor çok etkiliyorlar yada geçinemicek durumda olursak ne yaşarız benim daha yüksek maaş almam bizi evlilikte nasıl etkiler kafama takılanlar bunlar

16 17 yaşında başlamışsınız. Çok küçük kendinizi tanımadığınız bir yaş bu yaşlar. Büyüyüncede fikirler istekler beklentiler değişmiş ve erkek arkadaşınızda sadece alışkanlık olarak kalmış muhtemelen.
Yoksa gerçekten aşk sevgi ve aranızda büyük sorunlar yoksa başka birisinin ilgisinden hoşlanmazdınız. Muhtemelen erkek arkadaşınızdan daha cazip birisi kriterlerini açısından ve bu sizi etkilemiş olabilir. Her ne olduysa ilişkinizi etkilemiş o yüzden bence evlilik olayını biraz erteleyin derim. Şu durumda böyle bir karar yanlış olur gibi geliyor.

Yanlış anlamayın ama, sizin gibi düşünen kadınları görünce kadınların çalışmasını sorguluyorum. Eğer cidden seviyorsanız, erkek arkadaşınızın hangi işte çalışıp ne maaş aldığı önemli olmamalı.

İş yerindeki kişinin size iyi geldiğini düşünüyorsanız eğer çoktaaaan bitimiş ilişkinz sizin içinizde bence. Aile gercekten çok önemli. Annenin babanın gönlünü ederek evlenmek çok değerli bence çünkü onlara ne zaman karşı geldiysek hepsinde onlar haklı çıktı. Çünkü korumacı tavırları onları doğru düşünmeye mecbur kılıyor. Bence biraz bi kendinizi dinleyin sessiz sedasız biraz bi içinze kapanın düşünün. Sonra da yüreğinizi dinleyin. Kalbinizin onayı olan bir şeyin sonucu kötü bişe olsa vicdan azabı çekmezsiniz. Bu da sizin kârınız olur size kalır

9 yıllık ilişki mi olur yahu ? 9 yıllık olsa olsa evlilik olur.

düzenleme: ve gerçekten sevmiş olsaydın, bunlar gözüne batmazdı. :))

Back
X