- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
-
ben her halukarda bayan erkekten küçük olmalı diyenlerdenim öncelikle. eşimle aynı yaşıtız ilk okul sıra arkadaşımdır kendisi aynı zamandaben çok fazla yaş farkı olmamasından yanayım ilişkilerde. frekans tuttu tutmadıdan ziyade koca bir ömürü değerlendiriyorsak yaş farkı şu açılardan sorun çıkarabiliyor. yaş ilerledikçe daha çabuk çöküyorsun ve gündelik hayatta problemler doğmasına sebep oluyor bu durum. mesela en basitinden atlanamayacak konular cinsel hayat,sosyal hayat daha çıkılmaz bi hal alıyor.
böyle insanlar var mı derdim hep çok şanslısınız gerçekten :)
esımle aramızda 10 bucuk yas var ,ve pek bır sorun olmadı sımdıye kadar sukur,ben delı o benden delıama esımı tek unutamadıgı sey dugunden sonra damat kart demıs bızım taraftan bırı.ben 19 o 30 cıvarlarıydı.hala gulerek anarız onu
benımde nişanlımla aramızda 12 yaş var nişanlım büyük... başlarda cok taktım bu duruma çunku nişanlımı tanımadan önce yaş farkına cok karsı biriydim asla diyordum ama allah başıma verdi.. hiç bisorunumuz yok yaşfarkımızı hiç hissetmedık .. başlarda ailemden filan herkesten sakladım 8 yas var dıyordumannem hala 10 var sanıyor ...ben de olgunum kaldırabiliyorum sanırım onu bazen ben ona öğütler veriyorum altan alan olaylara daha sakin bakan taraf benim hatta ben ondan büyük oldugumu hissediyorum bazen açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?