- 20 Şubat 2010
- 33.159
- 6.416
- 773
haklı tabii ama çıkabilirim diyorm hadi dese hemen çıkcam yani ama demei
sen gelemem deyince bende devrelerime söz verdim onları gezdircem istti bilmiyorlar ve ben onlara söz verdim sözümden dönemem dedi..
hiç blmiyorum ve 9 saattir msj atmadı, yarın akşama doğru atarr..
aramak,konuşmak istiyorum yaa
Tamam işte ne güzel açıklama yapmış. Sen gelemem demişsin.
Akışa bırak. Yine konuşursunuz.
Çok şey bekleme bak yine diyorum. Bu kadar duygusal olup dramatikleştirme olayı.
Rahat ol. Serinkanlı ol ki üzülme. Çok kapılma.
Sadece iyi düşün iyi olsun. En ufacık şeyde böyle davranırsan bir ilişkiyi nasıl yürütebileceksin ... :s
Boşver şimdilik sen bu konuyu.
ayy canım ya çok üzülldümm görüşemediğinize :26: senın içinde kıpır kıpr heyecan doluydu, ya başka bi zamana sana süpriz yapar, elınde olmadan oda ertelemk zorunda kalmış bu kadar üzülme. Hem görüşmek istemıyorum dememiş ki hem buda diğer görüşme için sana cesaret olur
kıyamam üzülme yaa
Tamam işte ne güzel açıklama yapmış. Sen gelemem demişsin.
Akışa bırak. Yine konuşursunuz.
Çok şey bekleme bak yine diyorum. Bu kadar duygusal olup dramatikleştirme olayı.
Rahat ol. Serinkanlı ol ki üzülme. Çok kapılma.
Sadece iyi düşün iyi olsun. En ufacık şeyde böyle davranırsan bir ilişkiyi nasıl yürütebileceksin ... :s
Boşver şimdilik sen bu konuyu.
üzme canım kendini sanaldan reele taşınan çoğu ilişide buluşma aşamasında sorun çıkıyor.. çevremden gördüğüm kadarıyla hep böyle. şuanki tavrın adamın aklına kazınacak. sen soğuk kanlı olursan ileride bu davranışınla hatırlayacak seni. sakin ol bekle elbet buluşacaksınız:)
o benden daha çok istiyordu farkındaydım ama misafirlerimiz gelince herşey tepetaklak oldu, böyle ben tersleyince o ben senden daha çok istiyorum ve bu insanlar ben hergün yüzlerine bakıyorum, sözümün eriyimdir ben dedi..
canm sen ne yaptın sende buluşcam diyordun ya
tmm..
yarın ben hiç birşey yokmuş gibi dawranırım..
ama soğuk durcam, mjda atmam ona.. atarsa cvp veririmm
Ben çarşamba yüz yüze geleceğim inşallah. :)) 2 günüm kaldı.
Yau şekerim soğuk da durma. Normal konuş. Yani bu kadar öfke ve kırgınlık yaşama.
Bir şey yapmamış ki.
Yani abartmadan ortada ol sadece. Tavrın öyle olsun.
Mesaj attığında da düzgünce cevap verirsin ve devam edersiniz.
Bu aşamalar o kadar önemli ki.. Sen acelecisin biraz.
Daha önce sitede bi arkadaş daha vardı.
Ona anlattığım bir olay sonucu umudunu kaybetmedi ve şu anda sevgililer hoşlandığı insanla.
Başta çocuk bunu evine bırakacakmış mesela ama evinin önüne bile götürmemiş, telefonunu vermemiş falan..
Ben bekle dedim, bazı nedenleri sıraladım ve sonuç çok da güzel oldu.
Yani erkeğin ilişki daha tam oturmadan önceki tavırları bazen sinir bozucu olabilir.
Onlar anlamıyor bunu, biz takıyoruz.
Sen rahat olursan sorun çözülecek.
hmm anladım
inşallah tatlişkom hakkında hayırlısını dilerim
daha doğrusu hakınızda hayırlsı
Ben çarşamba yüz yüze geleceğim inşallah. :)) 2 günüm kaldı.
Yau şekerim soğuk da durma. Normal konuş. Yani bu kadar öfke ve kırgınlık yaşama.
Bir şey yapmamış ki.
Yani abartmadan ortada ol sadece. Tavrın öyle olsun.
Mesaj attığında da düzgünce cevap verirsin ve devam edersiniz.
Bu aşamalar o kadar önemli ki.. Sen acelecisin biraz.
Daha önce sitede bi arkadaş daha vardı.
Ona anlattığım bir olay sonucu umudunu kaybetmedi ve şu anda sevgililer hoşlandığı insanla.
Başta çocuk bunu evine bırakacakmış mesela ama evinin önüne bile götürmemiş, telefonunu vermemiş falan..
Ben bekle dedim, bazı nedenleri sıraladım ve sonuç çok da güzel oldu.
Yani erkeğin ilişki daha tam oturmadan önceki tavırları bazen sinir bozucu olabilir.
Onlar anlamıyor bunu, biz takıyoruz.
Sen rahat olursan sorun çözülecek.
Sağol canım. :)) Umarım güzel şeyler olur hepimiz için.
Senin buluşacağın biri yok mu ? =)
Yok yawrumm ya ben yalnızlardanım
görmediğin biri genelde heyecan verir,görüştükten sonra farklı olabiliyor pek çok şey..
seni çok heyecanlı gördüm,biraz kontrol altına almanı öneririm..telefonda,mesajda ..her şey çok farklı gelebilir..
alt tarafı görüşüp sohbet edeceksin..onun da duygularından emin olmadan ,dahası görüşmeden aşık oldum gibi lafları kullanma
bence..çok etkilemiş olabilir ama sürekli onu düşünerek onu sadece daha çok merak eder ve daha çok yoğunlaşırsın..
en kısa zamanda görüşmen en güzeli..
biz buluşamadıkk,
akşamda ilk defa telefonda konuştuk..
bu sabah hani bir ihtimal gidebilirdim, söyledim ama arkadaşlarıyla plan yapmış onlara önceden söz verdim ben sözümün eriyim dedi..
şimdi kim haklı çok üzüldüm, çok kırıldım ya her ne olursa olsun benim yanıma gelmeliydi ya
buradaki diğer arkadaşlarda yazmış zaten, başkasına karşı sözünü tutan sana da tutar o yuzden moralini bozma sakın
hemen olursa olur olmazsa olmaz triplerine de girip çocugun gözünü korkutma bence. kendin diyorsun istiyordu benmle görüşmeyi diye. demek ki musait oldugu zaman tekrardan görüşme teklifiyle gelecek sana.ama surat asma sakın, soğuk durma, uzaklaşmasın senden..
önce bir görüşün, birlikte vakit geçirin ondan sonra verirsib kararınıtabi bizi de gelişmelerden haber verirsin heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?