Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Tryamour Bakımlı olurız bizde o zaman hehe çok zor değill :))
Ewet, ayakkabım komple siyah, dolgu topuk olanlarda vizon rengi.. Hava iyi olursa dolgu topuk, kötü olursa siyah bağcılıklı giyicemm..
Ayrıca senin ayakkabılarına bayıldımm, çok güzellermiş güle güle giy canımm..
Nerden ve ne kadara aldın ?? Sonbahar ayında giyilir mi bunlarr ??
Bende alayımm
Havaya göre öyle bir kombin yapmayı düşünüyorum, ojeyi de parlatıcı sürcem ben sanırım
Kıyafetime uyum sağlarsa koyu renk kırmızıda düşünebilirim ama

cesmi_naz canım senin ayapında ne problem varr..

Ayy ben çocukla sevgili olursam babetlere elveda diyeceğim
Halbuki ne kadar çok severimm babet giymeyii :):):)
Alışcaz artık , aşk herşeye değerr

Sağol canım. :) Ben de bayılıyorum. Çok güzel bir ayakkabı gerçekten.
Onu geçen yıl almıştım. Ve geçen yıl da ekim ayında eskişehire gittiğimde giymiştim.
Sonbahar için zaten. Yanındaki kombinlere de bakarsan öyle bi havada giymişler.
Benimkinin rengi kahve tonlarında bu arada. Bir mağazadan almıştım şansıma indirimdeydi 100liraya ama bu kez hiçbir yerde göremedim böyle bağcıklı ve yüksek dolgu topuklu olanlarını.

Ama şöyle düz modeller bulunur herhalde artık. Bunlardan da mutlaka alıcam siyah renk.
Steve madden'da vardı.

Bu arada parlatıcı süreceğine krem rengi falan sür bari. Tırnakların güzel olsun.

Ellere bakım yapmayı unutma ayrıca.
Oje rengini seç.
Ben koyu tonlarda süreceğim. Yarın buluşuyorum. Eki Görüntüle 508134 Eki Görüntüle 508134 Eki Görüntüle 508134

ayy herkes de buluşma heyecanı ben buluşamadım size nasipmiş. sizlerle heyecanlanıyorum şimdi

Çözülemeyecek bir problem mi ayağındaki durum ? Neyin var ki? :26:

çözülecek inşalah ama seneye ameliyat olana kadar dikkat etmem lazım. ameliyattan sonra da sivri topuk falan yasak, sadece dolgu topuğa izin var

Bayıldım bayıldımmm
Benim gibi normal topuk giyemeyenlere bunlar çok iyi
Açığımızı kapatıyor vallahi
Bakayım bende bir mağazalaraa, işten hiç birşeye vakit kalmıyorkii.. Sabah 8'de iş başı akşam 8'de paydoss o da müşteri gelmezse..
Bir pazarlarım kalıyor, dinleneyim mi ? gezeyim mi ? alışveriş mi yapayımm ahh ahh
Şu kıyafetlerimin rengine tam karar vereyim, sonra ojeyide düşüncem parlatıcıdan vazgeçirdin benii

Sen yarın ne giyiyorsun ? Renk - model olarak anlatıversene Banada aklı olsunn

Senin de baya bi çetrefilliymiş hikayen. 10yıllık tanışma, sonra mütemadiyen görüşmeler vs. Ama hep bir engel var ... :26:
Hayırlısı olsun.
Buluşuluyor buluşmasına ama devamı güzel olsun inşallah.

Tamam işte dolgu topuklar harika zaten. Onlar yeter sana. Çok şık, çok göz alıcı modelleri var.
Giyer alışırsın.

Çok geçmiş olsun canım, senin sağlığın yerinde olsun o da olmayıversin nolcakk..
Bunu için üzme kendinii

Bayılmamak ne mümkün.
Fırsatını bulduğunda çık gez mağazaları. Büyük alışveriş merkezlerinde, alışveriş sokaklarında kesin oluyor.
İyi araştırmak lazım tabi. Her yerde yok çünkü.

Sende unutkanlık mı var bu yaşta yoksa.. :O ya da okumuyorsun yazılanları.
Dün yazmıştım ama yine yaziim üstüme bol bir şey giyineceğim.

Diz üstünde bol ama hatları belli eden asimetrik kesimli, renginde kremlik, kahvelik olan bi üst giyineceğim.
Ne bluz ne de tunik. Değişik bi şey. O yüzden tanım yapamıyorum.
Altına siyah tayt olacak. Ayakkabı olarak da gösterdiğim model olacak.
Deri çantam olacak. Ojem vişne çürüğü olur. Koyu tercih ediyorum. Tırnaklarım da kısa ve küt.
Çok temiz, ışıl ışıl bir ciltle, güzel bir koku ve saç+makyajla karşısında olacağım inşallah.

Ama en önemlisi de soğukkanlı ve sakin olabilmek. Bi de çok şey beklemeden, normal olmak lazım. Bakalım.

Son düzenleme:

Allahhh bunakta etti beniiiii

Tayt ve tunik giyeceğini biliyorum canımm.. Renk olarak sorduydumm aaa
Hiç okumaz olurmuyum yazdıklarını
Kıyafetin hoş olacak emini P
İnş benimkide güzel olurr , heyecandan saçma sapan şeyler giymem üstümee heheh

İyi tamam öyle olduğunu kabul edelim.

Bende heyecan kalmadı niyeyse. :26:
Hiçbir şey düşünemiyorum. Sanırım kendimi koruma mekanizmam devreye geçti.
Rahat ol, kasma, her şey güzel olacak diyor bana.

Yarın da böyle kalabilirsem ne ala.

Nette heyecanı yatıştırmak ve nötr olmak konusunda birkaç yazı okuyacağım şimdi. Yardımı olur.

Buluşma günü eminim bende öyle olacağımm,, hep öyle olurum çünkü
Bu iyi fikirmiş bende biraz okuyup not alayım kafamaa

İlk buluşma öncesi muhabbete bakın.

Kızz bu neeeeeeeeeee ???????

Çocuk bana cnm diyor die ben onu abartılı bulurken aman ALLAHIMMMMM !!!!!

Gerçek olamaz bu yaa !!

Neyse,,
Esmerr_ işten çıkar eivne gider....
Birazcıkta kıy7afet bakayım giderken eve
Trymour canımcımm, sana şimdiden hayırlı olsun diyorumm inş buluşman çok güzxel geçerr.. Eve gelince hemen buraya gel ve anlat gelişmelerii.. Çok merak ederiizzz yani...

Bunlar işin b...unu çıkarmış.
Bence de bak, araştır. Ben de birkaç makyaj videosuna bakiim bari.

Sağol canım. =) Yazarım buraya.

hayırlısıyla inşalah istedigin gibi olur herşey

bizim hikaye öle saçma sapan bir hikaye işte. kendi kafamda yarattıgım bir hikaye mi düşünüyorum acaba bazen. belki de ondan bişey yok ben uyduruyorum diyorum

şu 1 seneyi atlatayım da sonra bakacagm bende dolgu topuklara

Çok geçmiş olsun canım, senin sağlığın yerinde olsun o da olmayıversin nolcakk..
Bunu için üzme kendinii

teşekkür ederim tatlımm

İlk buluşma öncesi muhabbete bakın.

koptum yaww cidden koptummmm

İşten çıktım kendime krem rengi pançotarzında çok şık bir bluz aldım..
tam sonbaharlıkk..
ama ne ki beni arayan soran yok 24 saat olacak neredeysee? normal mi yani şimdi buu???
tamam ağırdan alıyoruz ama bu kadarda olmaz ya
boşuna boş bir hayale kapıldığımı artık ciddi ciddi düşünmeye başladım 43:

belki de tarzı budur, yani adam sürekli msj laşmaktan hoşlanmıyordur.. olamaz mı tatlım ? hemen üzme kendini

belki de tarzı budur, yani adam sürekli msj laşmaktan hoşlanmıyordur.. olamaz mı tatlım ? hemen üzme kendini

geçen günler nasıl atıyordu,, telimi isterken daha çok konuşuruz msjlaşırız die istedi ee şimdi ?
vermmeseydim telimi daha iyidii !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…