Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Bilemiyorumm
Aramızda geçen konuşmayı yansıtıyorum aynen...

O: slm.
B: a.s.
O: cnm işim cıktı acıl sonra konusurz kusura bakma calısıyorum suan.
B: tmm..

Açıklama yapmıyacak, neden aramadığıyla ilgili.. Çünkü ona göre normal bir durum
Bende sormayacağım zatenn

bence kötü bi niyet yok içinde yaa, ya işi vardı dün o yuzden msj atmadı, ya da şimdiden çok msj atıp da seni şımartmak istemiyor

kendi kendine benm zorunlulugum yok die de düşünmüş olabilir üzülme boşveerrr

Üzülüyordum ama şuanda hiç üzülmüyorumm,,
dediğim gibi umrumda değill..
Ararsa ben burdaydım , aramazsada ben yokumm.. Herşey kendi elindee.. Ben istemedim tanışmayı o istedi istediğe şeye sahip çıksın ! hıhh

süpermiş bu çok sevdim

arayacak ama bence, baksana bi adım atmaya çalışmış ama işi çıkmış

canım yorumlarını okuduğumda hep bi arkadaşım geliyor aklıma umrumda değil ki ama yazsın, önemsemiyorum ; neden mesajj atmıyor çok tatlısın gerçekten.. bence de o bluzu verme eminim sana çok yakışacaktır:)

Aynen öyle vallaa
umrumda değil ama peşimde fırr dönsünn hehehe

Bilmiyorum yaa vermeyince hep bluzu giyince o aklıma gelicekk

Hiç bişi olmaz bence şimdi gözünde büyüyo zaman geçince daha rahat gülüp geçersin. o zaman işte tühh neden yaptım dersin Bu arada burcun nedir? Çok merak ettim

yani aklına sürekli o gelmez manasında hiç bişi olmaz dedim valla yay diycektim iyi ki dememişim

yani aklına sürekli o gelmez manasında hiç bişi olmaz dedim valla yay diycektim iyi ki dememişim

Nie yay diyecektin ki ? Hemen açıklıyorsunnn

Anlayamadım ben şimdi ne oldu yani yine internet tanışması ve sonuç yine fos mu ? İnanmayın yaaaaa inanmayıınnnnnn....

Yok canım sonucun daha fos olup olmadığını bilmiyoruzz..
Sadece iletişim çok az , buluşma olunca o da aşılacak inşş

Yaylar deli doludur o yüzden. bahsettiğim arkadaşım da yaydı senin de yorumlarını ona benzetince şansımı deneyeyim dedim yanılmışım sizin buluşma zamanınız belli mi? benimki cuma günüü daha önceyse eğer hepinizden tiyoları alır öyle giderim evel allah

Benim buluşma pazar olacak inşşş

Sende mi yeni biriyle görüşeceksin hadi hayırlısı

Nerden tanıştınızz ??

Benim buluşma pazar olacak inşşş

Sende mi yeni biriyle görüşeceksin hadi hayırlısı

Nerden tanıştınızz ??

aynı sınıftayız:) fakat aynı gruptan değiliz onun takıldığı arkadaş grubu farklı.. sohpetimiz selamlaşmamız dahi olmadı. sonra bi şekilde bana ulaştı 3 aydır buluşalım diyip duruyor bende cuma günü olur dedim:) randevu yerine taksim dedik bakalım neler olacak:)

Hiç mi konuşmuoyrsunuz ki ???

Ayy bende heyecan yapacak bişi kalmadı artıkın , bende Tryamour için heyecanlanıyorumm

valla şekerim hiç niyetim yok konuşmaya ondan adım gelmedikçe. demiştim ya daha önce de biz sürekli yakınlaşıp uzaklaşıyoruz die yine öyle bir dönemdeyiz sanırım

tryamour dan gelecek olayları merakla bekliorum bende

Çok sevindim senin adına canımmmm
İnş çok iyi geçerr, Bizde ya taksim yada beşiktaşta buluşcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…