dur bakalım bi neler diyecek dinle de ona göre karar ver
Bilemiyorumm
Aramızda geçen konuşmayı yansıtıyorum aynen...
O: slm.
B: a.s.
O: cnm işim cıktı acıl sonra konusurz kusura bakma calısıyorum suan.
B: tmm..
Açıklama yapmıyacak, neden aramadığıyla ilgili.. Çünkü ona göre normal bir durum
Bende sormayacağım zatenn
bence kötü bi niyet yok içinde yaa, ya işi vardı dün o yuzden msj atmadı, ya da şimdiden çok msj atıp da seni şımartmak istemiyor
kendi kendine benm zorunlulugum yok die de düşünmüş olabilir üzülme boşveerrr
Üzülüyordum ama şuanda hiç üzülmüyorumm,,
dediğim gibi umrumda değill..
Ararsa ben burdaydım , aramazsada ben yokumm.. Herşey kendi elindee.. Ben istemedim tanışmayı o istedi istediğe şeye sahip çıksın ! hıhh
süpermiş bu çok sevdim
arayacak ama bence, baksana bi adım atmaya çalışmış ama işi çıkmış
canım yorumlarını okuduğumda hep bi arkadaşım geliyor aklımaumrumda değil ki ama yazsın, önemsemiyorum ; neden mesajj atmıyor çok tatlısın gerçekten.. bence de o bluzu verme eminim sana çok yakışacaktır:)
mesajj tekrarıı :\
Güldüryon kızz bennii sennn..
ee sende ne var ne yok ne çok
yani aklına sürekli o gelmez manasında hiç bişi olmaz dedimvalla yay diycektim iyi ki dememişim
Anlayamadım ben şimdi ne oldu yani yine internet tanışması ve sonuç yine fos mu ? İnanmayın yaaaaa inanmayıınnnnnn....
amaannn ben de bişey yok kız nadan dönemindeyim bensenin havadisleri takip edip heyecanlanıyorum işte
Yaylar deli doludur o yüzden. bahsettiğim arkadaşım da yaydı senin de yorumlarını ona benzetince şansımı deneyeyim dedim yanılmışımsizin buluşma zamanınız belli mi? benimki cuma günüü daha önceyse eğer hepinizden tiyoları alır öyle giderim evel allah
Benim buluşma pazar olacak inşşş
Sende mi yeni biriyle görüşeceksin hadi hayırlısı
Nerden tanıştınızz ??
Hiç mi konuşmuoyrsunuz ki ???
Ayy bende heyecan yapacak bişi kalmadı artıkın , bende Tryamour için heyecanlanıyorumm
aynı sınıftayız:) fakat aynı gruptan değiliz onun takıldığı arkadaş grubu farklı.. sohpetimiz selamlaşmamız dahi olmadı. sonra bi şekilde bana ulaştı 3 aydır buluşalım diyip duruyorbende cuma günü olur dedim:) randevu yerine taksim dedik bakalım neler olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?