Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Sizin buluşucapınız kesin değilmiydi canım ??
Mİsafir varken gidemem, bakalım çok merak ediyorumm..
Ya çok fena aşık olcem yada hiç birşey olmıcak :1::1:
İkincisi olursa çok fena yaa , inş iyi biridir ve biribirimize hemen ısınırızz.. Benim onu beğenmem kadar onunda beni beğenmesi önemlii :52:

ben musaittim gideceğim kesindi ama onun ablası ameliyat olmuş o yuzden istanbuldaymış gidemiyorum yani bende şanssızlık işte :43::43::43:

elbise bile aldım bugun kendime, lacivert uzun arada dantelleri var beyaz. üstüne de beyaz kısa kolu hırka aldım güzel de oldu ama kısmet değilmiş :43:

Esmerr alıntı yapma konusunda bir problem var. :1:
Karışıyor senin ve benim mesajlar bilmem dikkatini çekti mi.
En üstteki mesajında görebilirsin. :))

Neyse ben içinden çekip aldım senin cevabını. :1:

Saçların doğal duruyorsa maşalı güzel olabilir tabi ki. :)
Dar kot giyeceksen üstüne güzel bir tişört ve topuklu ayakkabı kullan.
Saçları da düz yap. Makyaj da çok önemli. Bilmiyorum yapıyor musun..
Ayrıca misler gibi kokacaksın, ona çok dikkat et. :D Zaten biliyorsun da ben bir daha söyleyeyim.
Bak bunlar dar kot için kombinler. Çok hoş görünüyorlar, aynı zamanda da salaş bir tarafları var.
Topuklu zaten bacakları olduğundan uzun gösteriyor.

jennifer-lopez-out-shopping-with-a-friend-in-west-hollywood.jpg

-megan-foz-siwy-skinny-jeans-0-thumb-500x726-45721.jpg

meg.jpg

Jet-Hippie-Fade-Skinny-Jeans-on-Kim-Kardashian.png

megan-fox-current-elliott-skinny-jeans-super-loved-destroyed-JT-JT-4.jpg

Megan-Fox-In-Skinny-Jeans-At-LAX-In-Los-Angeles-04.jpg

Bu biraz fazla spor kalabilir gerçi.. :s ama ayakkabı hasır değil de kapalı bir topuklu model olsa çok hoş olur bence.
Şıklık katar.

2511.jpg

Yüksek bel kısa etek kombinleri bence havalar biraz soğuksa daha kolay kullanmak çünkü üstüne giyebileceğin bir deri ceket ya da başka kısa bir hırka ve uzun botlarla nefis olur. Havanın durumuna göre bakarsın artık.

high_waisted_skirts.jpg

Herve%20Leger%2010-84.jpg

1222high-waisted-skirt_fa.jpg

AAAAC85FYzsAAAAAADls5w.jpg

image1xl.jpg

High+Waisted+Skirt+4.jpg

bohemian-high-waisted-skirts-for-day.jpg

high+waisted+skirt.jpg

Burda en sağdaki kombine bayıldım. Bol uzun bluzlarla tayt çok güzel oluyor.

leggings-tights-as-pants3.jpg

Bunda ayakkabı çirkinmiş ama kombin hoş.

sheer-bat-sleeve-loose-blouse.jpg

Canım yaa benim için o kadar zaman harcamışsın çok teşekkür ederimm sanaaaaaa :16:

Evet farkındayım inş bu alıntıyı doğru yapabilmişimdir :1::1:

İlk kombin çok hoşuma gitti canım , bir sorun varki ben çok topuklu giyemiyorum alışkın değilimm..
Şuan ayağımda dolgu topuk var,, Senin şu kombinlere uygun olarak
koyu lacivert kot pantolon dar paça , üzerine pudra pembe salaş bluzlardan..
ALtına Dolgu topuk vizon rengi ayakkabı..
Saçlarım hafif maşalı, doğal şekilde..
Abartlılı olmayan bir makyaş
Ama Çantaa ????? :52::52: bak onu hiç bilmiyorumm..
Resimlerini bulursam ekliycem buraya :21:

Şöyle bir problem varki biz bu hafta buluşamıyoruzz , bizim misafirlerimiz varr :5::5:

ben musaittim gideceğim kesindi ama onun ablası ameliyat olmuş o yuzden istanbuldaymış gidemiyorum yani bende şanssızlık işte :43::43::43:

elbise bile aldım bugun kendime, lacivert uzun arada dantelleri var beyaz. üstüne de beyaz kısa kolu hırka aldım güzel de oldu ama kısmet değilmiş :43:

Ayy kıyamam sana bende buluşamıyorum zaten misafirlerimiz varr..
Şanssızlık işte, napalım bizde haftaya görüşürüzz :5::5:

Canlarr dün konuştuk baya biii..
Sabahtan msjlaştık , akşam iş çıkışı gibi facebookta gördüm yine ve eve gidince msj attım yine devam ettik çok ama çok güzellllllll :1::1::1: :nazar:

Akşamki konuşmamızdan bir kesit aktarıyorum şimdi sizee çok hoşuma gitti , buraya yazıp sonradan okuyunca hatıra kalsın istiyorumm..
Tarih ve saatte yazayım barii :1::1:
07.09.2012 saat 21.58 :69:

Ben : Kollarımda melek var :))
O : :) Sende bir meleksin ama ne yapicaz şimdi :))
Ben : Ben senin meleğin o da benim MELEGIM :))
O :Ewet :)) Cnm pazar gününü merakla bekliyorumm
Ben : Bende ama bir sorun var :(:(
burdan sonrası hüzünlüü yazamıcam :43::43: misafirlerimiz arasında daha 35 günlük bir bebecik varr , meleğim o buarada :1: :nazar:

Son düzenleme:
Ayy kıyamam sana bende buluşamıyorum zaten misafirlerimiz varr..
Şanssızlık işte, napalım bizde haftaya görüşürüzz :5::5:

ben haftaya da görüşemem heralde. okullar açıldıktan sonra ben ankaraya geçecem onun da oraya gelmesi gerekiyor beni görmesi için yoksa şubat a kadar bekleyecez..

kısmet tatlım umarım hayırlısı olur :34::34:

Canım yaa benim için o kadar zaman harcamışsın çok teşekkür ederimm sanaaaaaa :16:

Evet farkındayım inş bu alıntıyı doğru yapabilmişimdir :1::1:

İlk kombin çok hoşuma gitti canım , bir sorun varki ben çok topuklu giyemiyorum alışkın değilimm..
Şuan ayağımda dolgu topuk var,, Senin şu kombinlere uygun olarak
koyu lacivert kot pantolon dar paça , üzerine pudra pembe salaş bluzlardan..
ALtına Dolgu topuk vizon rengi ayakkabı..
Saçlarım hafif maşalı, doğal şekilde..
Abartlılı olmayan bir makyaş
Ama Çantaa ????? :52::52: bak onu hiç bilmiyorumm..
Resimlerini bulursam ekliycem buraya :21:

Şöyle bir problem varki biz bu hafta buluşamıyoruzz , bizim misafirlerimiz varr :5::5:

Rica ederim canım. :) Alıntıyı doğru yaptın bu kez. :)
Ben de çarşamba günü çok hoşlandığım birinin karşısına çıkacağım.
O yüzden aynı duyguları paylaşıyoruz seninle. Ama biz daha önce de görüştük tabi ki. Tek farkımız o. :)
Fakat heyecanlarımız aynı seninle.
Merakla bekliyorum sizin sonuç ne olacak diye bu yüzden. :)

İlk kombine ben de bayıldım. Çok güzel olur öyle bir şey giyersen.
Dolgu topuğa hastayım. :52:
Çok güzel oluyorlar dar kotun altına. Yüksek ince topuk zaten zorlar seni.
O tarz ayakkabılar özel günler için daha uygun. Kısa süreli giyiniyoruz çünkü.
Ama ilk buluşmada rahat olabileceğin platform+kalın topuk ya da dediğin gibi dolgu topuk kullanabilirsin.
Çanta kolay. Elinde olanları değerlendir, olmadı çantacılardan araştır mutlaka bulursun kafana göre.:31:

Bu hafta olmayabilir ama sonuçta buluşacaksınız. Bu süreyi iyi değerlendir. Tadını çıkar heyecanının ve mutluluğunun.

ben haftaya da görüşemem heralde. okullar açıldıktan sonra ben ankaraya geçecem onun da oraya gelmesi gerekiyor beni görmesi için yoksa şubat a kadar bekleyecez..

kısmet tatlım umarım hayırlısı olur :34::34:

İnş sen gitmeden görüşebilirsiniz canım yaa.. ALlahtan bizim o problememiz yok :52::52:

Rica ederim canım. :) Alıntıyı doğru yaptın bu kez. :)
Ben de çarşamba günü çok hoşlandığım birinin karşısına çıkacağım.
O yüzden aynı duyguları paylaşıyoruz seninle. Ama biz daha önce de görüştük tabi ki. Tek farkımız o. :)
Fakat heyecanlarımız aynı seninle.
Merakla bekliyorum sizin sonuç ne olacak diye bu yüzden. :)

İlk kombine ben de bayıldım. Çok güzel olur öyle bir şey giyersen.
Dolgu topuğa hastayım. :52:
Çok güzel oluyorlar dar kotun altına. Yüksek ince topuk zaten zorlar seni.
O tarz ayakkabılar özel günler için daha uygun. Kısa süreli giyiniyoruz çünkü.
Ama ilk buluşmada rahat olabileceğin platform+kalın topuk ya da dediğin gibi dolgu topuk kullanabilirsin.
Çanta kolay. Elinde olanları değerlendir, olmadı çantacılardan araştır mutlaka bulursun kafana göre.:31:

Bu hafta olmayabilir ama sonuçta buluşacaksınız. Bu süreyi iyi değerlendir. Tadını çıkar heyecanının ve mutluluğunun.

Ayy sende mii :52::52::52::52:
Bak daha çok sevindim şimdii.. 3 kız olduk bu heyecanları aynı anda paylaşan inşş dahada artarızz :16:
Dolgu topuk olur yanii..
Bakalım bi kesin buluşma günü belirleyelimde ne giyeceğime öyle karar vereceğim, böyle heyecan yapınca hep kursağımda kalıyor :14::14::14:

Sen nerde tanıştınn ?? anlat çabuk çatlarım bakkk :52::52::52::52:

Ayy sende mii :52::52::52::52:
Bak daha çok sevindim şimdii.. 3 kız olduk bu heyecanları aynı anda paylaşan inşş dahada artarızz :16:
Dolgu topuk olur yanii..
Bakalım bi kesin buluşma günü belirleyelimde ne giyeceğime öyle karar vereceğim, böyle heyecan yapınca hep kursağımda kalıyor :14::14::14:

Sen nerde tanıştınn ?? anlat çabuk çatlarım bakkk :52::52::52::52:

Her şeyde bir hayır vardır. Kursağında kalmasın heyecanın. :))
Çok zaman kalmamış önünüzde zaten.

Benimki bi belli olsun da öyle anlatiim.:ssz:
Zaten azcık zaman kaldı. Çarşamba günü görüşüyoruz.
O günü atlatmam lazım önce. Belki de hiçbir şey olmayacak.
Her şey belirsiz. Sadece ortada inanılmaz bir sıcaklık ve beğeni var şu anda.
Ama ne yönde gelişecek bilemiyorum. :31:

Umarım güzel olur, ben de burdan pozitif etki yayabilirim size o zaman. :27:

cuma daa benim buluşmam var arkadaşlar bu hafta baya yoğun olacak sanıyorum:))

valla ben internetten bir kaç kişiyle konusmustum zamanında.nette çok aktif olan erkeklerin cidden agzı fazlaca laf yapıyor.kimse yogurdum ekşi demez örnek tiplermiş gibi görünüyorlar ama sonunda vardığım karar şu ki bu devirde netten tanıstıgın biriyle çok zor.yıllardır tanıdıgın kişiye güvenemiyosun.son olaylar da tetikledi tabi bu düşüncemi.haberleri görüyoruz neler neler var.ya acıkcası bir de böyle kendini dört dörtlük tanıtan erkekler nasıl oluyorda sosyal hayatlarında kimseyi bulamayıp nete güvenebiliyorlar anlamıyorum.

canım sakın yanlıs anlama sana hiç birsey demiyorum ne haddime ama dediğim gibi netten tanıstıgım insanlar sonradan sapır sapır problemli insanlara dönüştüler.kişiler derken 2 kişiydi sadece :) Allahtan bulusmadan ciddilesmeden döküldüler ortaya.

ama söyle olaylar da var bir kuzenim netten tanıstıgı kişiyle 5 yl cıktı ve nısanlandılar.annemin kuzeni de nette tanıstıgı kişiyle evlendi.kısmet tabi:) ama insanlara "internetten tanıstık" acıklamasının ağırlığının da farkında olmalısın.

hakkında hayırlısı:)

Çok dikkatli ol canım.Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama gazetelerde neler okuyoruz.Buluşacaksanda topluma açık,kalabalık yerlerde buluş.İnş. üzülmezsin,karşındaki kişi doğru insandır ve mutlu olursun.

Esmerr akşamları da girsen şu topiğe yaa... :126:
Makyajını nasıl yapmayı planlıyorsun ? Bence o kadar önemli ki..
Yüz hatlarını ortaya çıkarmak için, gözlerinin güzelliğine güzellik katmak için, dudaklarını daha da
harika hale getirmek için çok önemli.:12:
İlk etki bakımından çok önemli daha doğrusu.
Ben çok heyecanlanıyorum ve baya kafama takmış durumdayım buluşma gününü.
Sen de gün içinde bunun heyecanını yaşıyor musun ? Gerçi başın karışıktır şimdi misafirler falan ... :))
Ben bu tarz bir görüntüde olacağım, makyaj ve saç açısından. Yüzüm zaten masum ifadelidir. Makyaj da doğal duruyor ama çok da çarpıcı.
Saçlarım düz olacak belki hafiften küçüçük bi hacimleme yaparım bu fotodaki gibi.:21::12:
i6152142_tumblr-m58sk5dyhn1r9z053o2-r1-250.png

Son düzenleme:
hepiniz için hayırlısı olsun inşalah kızlarr :34::34:

ben malesef görüşemedim. gidemedim ablası ameliyat olmuş diye ama umarım sizlerden iyi haber alırım da o gelirse ankaraya o zaman bende yazar paylaşırım sizlerle heyecanımı :34:

ben eğer görüşecek olsaydım lacivert, arada beyaz şerit dantelleri olan bir elbise aldım straplez onu giyecektim, üstüne beyaz kısa kollu hırkayla birlikte. altına da lacivert bez ayakkabılarım var onları giyecektim bu converse tipli olanlardan ( benim boyum biraz uzun da, topluklu ayakkabı giyersem çocuğu geçebilirim :1::1: )

saçlarımı da düz yapacaktım, omuzlarımda zaten saçlarım. hafif te makyaj ( benim makyajlarım zaten hep aynıdır. eyeliner rimel ve allık bu kadar :34: )

ama işte bana nasip deilmiş umarım sizler için güzel olur :34:

biz buluşamadıkk,
akşamda ilk defa telefonda konuştuk..
bu sabah hani bir ihtimal gidebilirdim, söyledim ama arkadaşlarıyla plan yapmış onlara önceden söz verdim ben sözümün eriyim dedi..
şimdi kim haklı çok üzüldüm, çok kırıldım ya her ne olursa olsun benim yanıma gelmeliydi ya :5::5:

biz buluşamadıkk,
bu sabah hani bir ihtimal gidebilirdim, söyledim ama arkadaşlarıyla plan yapmış onlara önceden söz verdim ben sözümün eriyim dedi..
şimdi kim haklı çok üzüldüm, çok kırıldım ya her ne olursa olsun benim yanıma gelmeliydi ya :5::5:

Bir ihtimal gidebilirdim diyorsun ama ...
Kesin olan bir şey yok ki.

Bence büyütme bu kadar. Ne bekliyorsun daha hiç yüz yüze bile gelmediniz onunla.
Neden arkadaşlarına önceden söz vermişken senin ihtimaline göre hareket etsin ki ...
Bence çok şey umma. Soğukkanlı ol bu aşamada.

Hemen romeo tavrı bekleyemezsin bu çocuktan.

İşte bu yüzden herkes uyarmaya çalıştı seni bir yandan şans dilerken.

Sabırlı ve soğukkanlı olman lazım.
Böyle duygusal hareket edersen işin zor.

Bir ihtimal gidebilirdim diyorsun ama ...
Kesin olan bir şey yok ki.

Bence büyütme bu kadar. Ne bekliyorsun daha hiç yüz yüze bile gelmediniz onunla.
Neden arkadaşlarına önceden söz vermişken senin ihtimaline göre hareket etsin ki ...
Bence çok şey umma. Soğukkanlı ol bu aşamada.

Hemen romeo tavrı bekleyemezsin bu çocuktan.

İşte bu yüzden herkes uyarmaya çalıştı seni bir yandan şans dilerken.

Sabırlı ve soğukkanlı olman lazım.
Böyle duygusal hareket edersen işin zor.

haklı tabii ama çıkabilirim diyorm hadi dese hemen çıkcam yani ama demei
sen gelemem deyince bende devrelerime söz verdim onları gezdircem istti bilmiyorlar ve ben onlara söz verdim sözümden dönemem dedi..:5:
hiç blmiyorum ve 9 saattir msj atmadı, yarın akşama doğru atarr..
aramak,konuşmak istiyorum yaa :5::5::5::5:

biz buluşamadıkk,

ayy canım ya çok üzülldümm görüşemediğinize :26: senın içinde kıpır kıpr heyecan doluydu, ya başka bi zamana sana süpriz yapar, elınde olmadan oda ertelemk zorunda kalmış bu kadar üzülme. Hem görüşmek istemıyorum dememiş ki hem buda diğer görüşme için sana cesaret olur :34:
kıyamam üzülme yaa :16:

haklı tabii ama çıkabilirim diyorm hadi dese hemen çıkcam yani ama demei
sen gelemem deyince bende devrelerime söz verdim onları gezdircem istti bilmiyorlar ve ben onlara söz verdim sözümden dönemem dedi..:5:
hiç blmiyorum ve 9 saattir msj atmadı, yarın akşama doğru atarr..
aramak,konuşmak istiyorum yaa :5::5::5::5:

canm bence sen arama o sana dönecektir :35: yinede sen bılırsın ama :33:

Back
X