Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

bende takip ediyorum sizi Esmer_ özellikle seni çok merak ediyorum hafta sonu okulama gidicem nete girmecgm ama gelince bakıcam neler olmuş diye hadi hakkında hayırlısı bakalım :)

ayyy canım yaa.. Öyle uzaktan okumayınn böyle sizde konuma dahil olunn..
Hepinizi çok seviyorum yaaa :16::16::16:

Bu nasıl birşeymiş yaa !
Nasıl msj atmaz nasıl umursamaz senin gibi birini.. Bence çok şey kaybediyorr.. Ahh bu erkeklerr ahh !!!
Çok sinir oldum yaa :30:

anaammm çok pis gaza geldim şimdi ben msj atıp şööleee bir ortalığı mı karıştırsamm :47::47:

yok yok yapmam öle bişey :1: ben daha önce nişanlandım ayrıldım falan, şimdi çok ağırdan alıyorum herşeyi. eskiden olsa msj da atardım en azından bikaç kere, denemek onun tavrını görmek adına. ama şuan inan ne istegim ne gücüm var. onun yanına gitmeye bile 1 sene de karar verdim yani düşün.

oluruna bırakıyorum herşeyi, sıkılıyorum, korkuyorum vs. umutsuz vakayım anlayacagın :34:

anaammm çok pis gaza geldim şimdi ben msj atıp şööleee bir ortalığı mı karıştırsamm :47::47:

yok yok yapmam öle bişey :1: ben daha önce nişanlandım ayrıldım falan, şimdi çok ağırdan alıyorum herşeyi. eskiden olsa msj da atardım en azından bikaç kere, denemek onun tavrını görmek adına. ama şuan inan ne istegim ne gücüm var. onun yanına gitmeye bile 1 sene de karar verdim yani düşün.

oluruna bırakıyorum herşeyi, sıkılıyorum, korkuyorum vs. umutsuz vakayım anlayacagın :34:

Üzüldüm bak şimdi yaa..
Neden böyle oluyor ki yanii ?? Buluşamadınız diye hiç konuşmamak mı gerekiyor , çok saçma yaa :19:
Çok kızdım şu çocuğa yaa ! Kaç yaşında olmuş hala bir ilişkiyi başlatacak gücü yok pehh :50::50:

Kesin görüşüyoruz,
Kıyafetler tmm,
Ama ben nasıl davranıcam onu hiç bilemiyorum ??
İlk gördüğümde hafif gülümsemeli mi ? Yoksa gülmemeli mi ?
Sadece tokalaşmalımıyız ? Yoksa tokalaşıp yanapımızdan öpebilirmiyiz :1:
Yanında tüm gün nasıl durcam şimdide bu dertlerim başladıı :1:
Bunlar ve bunlar gibi sorunlarr var iştee..
Yardım pleaseeeeeeee :52::52:

Son düzenleme:
Konunu takip ediyorum ve merakla bekliyorum :)

Tabi ki kendin gibi olmalısın. Napıcam nasıl davranıcam diye düşünürsen yapmacık tavırlar sergilersin istemeden..
Gülümse tabi hatta gülümsemeni hiç eksik etme. Tokalaşma olayını akışına bırak bi anda gelişiyor zaten el sıkışırsınız baktın o yaklaştı öpmek için öpersin sende bunu büyütme gözünde.
Onu arkadaşınmış gibi düşün başta hemen sevgili moduna girme rahat ol sakin ol çok güzel geçicek bence.. İyi şanslar :)

Üzüldüm bak şimdi yaa..
Neden böyle oluyor ki yanii ?? Buluşamadınız diye hiç konuşmamak mı gerekiyor , çok saçma yaa :19:
Çok kızdım şu çocuğa yaa ! Kaç yaşında olmuş hala bir ilişkiyi başlatacak gücü yok pehh :50::50:

kendi bilir valla kuzum ne diyim şimdi :34: yoramıyorum ben artk kendimi onlar için :34:

Kesin görüşüyoruz,
Kıyafetler tmm,

haydi bakalım hayırlısı :1::1:

bence herşeyi akışına bırak, planlama ki dopal olsun :34: o zamn daha tatlı olur :1::1:

Kesin görüşüyoruz,
Kıyafetler tmm,

ayyy nasıl heycan yaptım şuaaaaaaaaaan :1::1::1::1::1: canım biz uluştugumuzda 23 senedir onu tanıdıgm ve yılda 5 6 defa gördüğüm için rahattım, arabaya bindiğimde öpmeye unuttum ama heycandan :9::9::9::9: bi yerde oturduğumuzda ikimizde kahkaha attık bildiğin çok güldük her ne kadar normal olmasa da :9::9::9::9: arabadan inerken de yanagımdan öptü :16::16: ama sana bişey diyeyim tatlışımm içinden ne geliyorsa öyle davran, kahkaha atmak geliyorsa içinden at çünkü doğal hal en çok etkileyendir karşı tarafı, kaldı ki sıcak olmak her zaman kazandırır, kendini kasarsan gülmemek vs için kasıntı gibi durursun eğreti durur tavırların, gül gitsin canım, heycandan bayılabilirm şuaaaaannn :12::12:

Kesin görüşüyoruz,
Kıyafetler tmm,

İstediğini yap canım yahu.. :D
Ben gülümserim ve yanağından öperim mesela. Çok sıcak davranırım ve hemen konuşmaya başlarım.
Gülümseme ister istemez oluyor zaten. Tebessüm ediyorsun yani bi şekilde.
Dert falan değil bunlar. Her şey güzel olacak bence. :31:
Kasma kendini. Sevecekse her türlü sevecek seni emin ol.

Son düzenleme:
ilk sayfayı gördüm hemen mesajlarını arattım buluştularmı acaba diye :44: hadi hayırlısı olsun.tatlı bir heyecan bu.bende takipteyim :9: güzel haberlerle gel inşallah :16: ve içinden nasıl geliyorsa öyle davran doğal ol :54:

Konunu takip ediyorum ve merakla bekliyorum :)

Tabi ki kendin gibi olmalısın. Napıcam nasıl davranıcam diye düşünürsen yapmacık tavırlar sergilersin istemeden..
Gülümse tabi hatta gülümsemeni hiç eksik etme. Tokalaşma olayını akışına bırak bi anda gelişiyor zaten el sıkışırsınız baktın o yaklaştı öpmek için öpersin sende bunu büyütme gözünde.
Onu arkadaşınmış gibi düşün başta hemen sevgili moduna girme rahat ol sakin ol çok güzel geçicek bence.. İyi şanslar :)

Teşekkür ederim canımcımmm :16:
En güzeli dopal tabi ama insan ister istemez heyecan yapıyor yaa :1::1:

kendi bilir valla kuzum ne diyim şimdi :34: yoramıyorum ben artk kendimi onlar için :34:

Akışıına bırakmak sana şuanda iyi geliyorsa, dewam et ne diyebilirimki canım...

Hayırlısı ne ise o olsunn.

haydi bakalım hayırlısı :1::1:

bence herşeyi akışına bırak, planlama ki dopal olsun :34: o zamn daha tatlı olur :1::1:

Plandan çok korkuyorum, heyecan yapıyorumm, şuanda ellerim titiriyoo, kalbim çarpıyo yaa..
Rezil olmam inşş..
Şu günde geçmek bilmedi zatenn offf :19::19:

ayyy nasıl heycan yaptım şuaaaaaaaaaan :1::1::1::1::1: canım biz uluştugumuzda 23 senedir onu tanıdıgm ve yılda 5 6 defa gördüğüm için rahattım, arabaya bindiğimde öpmeye unuttum ama heycandan :9::9::9::9: bi yerde oturduğumuzda ikimizde kahkaha attık bildiğin çok güldük her ne kadar normal olmasa da :9::9::9::9: arabadan inerken de yanagımdan öptü :16::16: ama sana bişey diyeyim tatlışımm içinden ne geliyorsa öyle davran, kahkaha atmak geliyorsa içinden at çünkü doğal hal en çok etkileyendir karşı tarafı, kaldı ki sıcak olmak her zaman kazandırır, kendini kasarsan gülmemek vs için kasıntı gibi durursun eğreti durur tavırların, gül gitsin canım, heycandan bayılabilirm şuaaaaannn :12::12:

Ayy inşş bizimkide böyle güzel geçerrrr..
Telefondan konuşurken çok gülüyoruz, sıkılmıyoruz ama bakalım görüşünce nasıl olcaakk :52:
Heyecandan bende donup kalmazsam, yada bişrşeyleri kırıp dökmezsem inş iyi geçecekk :52:

unuttum sanma kıyafetini söylemedin daha bizeee :33:

İstediğini yap canım yahu.. :D
Ben gülümserim ve yanağından öperim mesela. Çok sıcak davranırım ve hemen konuşmaya başlarım.
Gülümseme ister istemez oluyor zaten. Tebessüm ediyorsun yani bi şekilde.
Dert falan değil bunlar. Her şey güzel olacak bence. :31:
Kasma kendini. Sevecekse her türlü sevecek seni emin ol.

Kız daha hiç görmedim ??? Nasıl hemen konuşayım nasıl pat diye adamı öpeyimm,,
Sonra bir çakarmış bana zaten adam 1.85 birde asker yerle yeksan olurum mazallahhh :60::60::60:
Şaka bir yanaa,,
Ben zaten günü 24 saati gülen biriyimm,, Ama onun yanında ne bilim işte sakarlık yaparım, dilim tutulur :):) çok gülerim yada az gülerim gibi şeyleri takıntı yapıyorum işte ister istemezz..
Bir buluşsaydık da bende rahat etseydim :17:

ilk sayfayı gördüm hemen mesajlarını arattım buluştularmı acaba diye :44: hadi hayırlısı olsun.tatlı bir heyecan bu.bende takipteyim :9: güzel haberlerle gel inşallah :16: ve içinden nasıl geliyorsa öyle davran doğal ol :54:

Yok daha buluşamadık , pazar kısmetsee :52: :18:
BUgün içim içme sığmıyor çok mutlu olduğumdan değil heyecandan geberiyorum şurdaa...
Çok titrek oldum bugünn :9:
Takipte ol canım , iyi yada kötü haberlerle gelicem burayaaa :34:

Kız daha hiç görmedim ??? Nasıl hemen konuşayım nasıl pat diye adamı öpeyimm,,
Sonra bir çakarmış bana zaten adam 1.85 birde asker yerle yeksan olurum mazallahhh :60::60::60:
Şaka bir yanaa,,
Ben zaten günü 24 saati gülen biriyimm,, Ama onun yanında ne bilim işte sakarlık yaparım, dilim tutulur :):) çok gülerim yada az gülerim gibi şeyleri takıntı yapıyorum işte ister istemezz..
Bir buluşsaydık da bende rahat etseydim :17:

Yok daha buluşamadık , pazar kısmetsee :52: :18:
BUgün içim içme sığmıyor çok mutlu olduğumdan değil heyecandan geberiyorum şurdaa...
Çok titrek oldum bugünn :9:
Takipte ol canım , iyi yada kötü haberlerle gelicem burayaaa :34:

buluştuktan sonra yazacagın cümleyi sölim sana şimdiden :9: boşuna heyecan yapmısım :9: kendiliğinden olup gidecek..ee neşeliymişsinde zaten.sakarlık yaparsanda güler geçersiniz :9:

buluştuktan sonra yazacagın cümleyi sölim sana şimdiden :9: boşuna heyecan yapmısım :9: kendiliğinden olup gidecek..ee neşeliymişsinde zaten.sakarlık yaparsanda güler geçersiniz :9:

Güler zaten eminimm :):) Benim gibi her birşeye gülüyorr :):)
Sakarlık yapimda, biribirimizi beğenelim yaa..
Ya kötü haberle gelirsem çok üzülürümmmmm :5::5:

Güler zaten eminimm :):) Benim gibi her birşeye gülüyorr :):)
Sakarlık yapimda, biribirimizi beğenelim yaa..
Ya kötü haberle gelirsem çok üzülürümmmmm :5::5:

olumsuz düşünmeki olumsuz olmasın ya benim arkadaşımda netten biriyle tanışmıştı şimdi 5 yıldır birlikteler valla olurmu olur böyle şeyler belli olmaz çokta heycan yapma dicemde bizi bile heycana sokuyosun sen :1:

olumsuz düşünmeki olumsuz olmasın ya benim arkadaşımda netten biriyle tanışmıştı şimdi 5 yıldır birlikteler valla olurmu olur böyle şeyler belli olmaz çokta heycan yapma dicemde bizi bile heycana sokuyosun sen :1:

Haklısın ama elimde değil... Her ihtimale hazırlamaya çalışıyorum kendimi iştee..

Benide siz heyecanlandırıyorsunuz :):)
Takipteyim , buluştunumz mu , ayy bende heyecanladım diye diyee elim ayağımı hisstmiyorum sizin yüzünüzdennn..
İyiki varsınızzz :16::16::16:

Uzak mısınız birbirinize? :4:

Sayılırr,
İkimizde isttanbulda oturuyoruz ama o bana göre karşıda kalıyorr,,
Birde ikimizde çalşıyoruz boş günümüz yok , c.tesi gece nöbetçi kalcak pazar uykusuz uykusuz yanıma gelcekk :37:

Haklısın ama elimde değil... Her ihtimale hazırlamaya çalışıyorum kendimi iştee..

Benide siz heyecanlandırıyorsunuz :):)
Takipteyim , buluştunumz mu , ayy bende heyecanladım diye diyee elim ayağımı hisstmiyorum sizin yüzünüzdennn..
İyiki varsınızzz :16::1:
az kaldı zaten 2 gun hatt 2 gun bile degil bir buçuk gun diyelim biz ona :1:

Back
X