Aşk kapımı bir daha çalar mı?

çalar kızlar ya, içiniz ferah olsun, gelen gideni aratır diye bir laf var ya külliyen yalan:) ama askerliğini yapmış olsun:) asker beklemek çok zor

sağol canım ama ben ilk günlerde daha iyiydim sanki gittikçe acım artıyor anlamadım ki...Yada duyguların sönmesinden önce ani bir artış olur onumu yaşıyorum anlayamadım

canim ben yaklasik 2 yil biriyle ciktim ve bu yaz sözlenicektik aileler bile tanisti
hayatimi paylasicagim ki$i o diye hayal ederdim hep.. ondan baskasina asla askim diyemem, sevemem diyordum.. 3 ay oldu biz ayrilali.. ilk zamanlar cok kötüydüm.. bizde anlasamadik birbirimizi cokkk seviorduk ama karakterlerimiz okadar zIttiki.. olucak gibi deildi.. en sonunda ben o cesareti gösterdim artik mutsuzdum hergün agliyordum ve ayrildim.. kararimdanda birdaha dönmedim.. unutamam asik olamam diyordum ama karsima simdi okadar iyi biri ciktiki.. sükür ediyorum rabbime.. henüz birsey yok ama okadar iyi niyetli sevecen beni üzmüyor.. kirmiyor.. benimde acim bitemye yakin artmisti..
hemde cookk deliricek gibiydim.. ama kesinlikle geciyo canim biraz sabret
hemde bidaha hatirlamamak üzere geciyo.. hatirladiginda hic birsey his etmiosun bile..sen icini ferah tut ve rabbimden en hayirlisini iste.. gecicekk :Saruboceq:

Amin canım benim inşallah bende senin gibi iyi ki derim iyi ki....ALLAHım mutluluğunu daim etsin inşallah....

olur öyle canım keşke uzak kalabilsen ama şartların uygun değilmiş napıcaksın, geçici bir üzüntü bu emin ol, sabret sadece. kafanı başka şeylere ver ailen yanındaysa onlarla aha fazla vakit geçir yalnız kalma.

Zaten ayrıldığımızdan beri evde hiç yalnız kalmamıştım ve hiç ağlamamıştım ama bugün eve geldğimde kimse yoktu ve ben resmen krize girdim hepsi bir anda çıktı...Umarım dedğiniz gibi anlık bir patlamadır,sönme öncesi patlamaaaa...

aşk acısı zor ama herkes yaşamalı bence insanı olgunlaştırıyor. sonraki yaşıcan ilişkine çok katkısı oluyor, kendine güvenin artıyor sanki. en azından aşk acısından ölünmediğini biliyorsun:)herşey insanlar için en büyük dersin bu olsun öyle ağlama krizlerine girme çok mantıklı bir karar vermişsin kendini takdir et.

Öldürmeyen acı güçlendirir biliyorum ama yanyana iken baya zor oluyor...Ve dedğim gibi karşıma çıkan insanlarda onu aramaktan korkuyorum...Ben herşeyi onla hayal etmiştim...Evliliği...Ne bilim bazı şeyler anlamsız geliyor şimdi..

ama daha çok taze aksini düşünsen abes olurdu zaten. benim yaşadıklarımı bir bilsen :)
şimdi iyki yaşamışım diyorum çünkü kim ne yaparsa yapsın ben kendimi bırakmam artık biliyorum. yanında olsun görme benim aşık olduğum 4 yılımı verrdiğim adam gözümün önünde evlendi ölücem sandım ama ölmedim.
karşına öyle biri çıkıyorki kıyas falan edemiyorsun farklı oluyor çünkü, garip brşey

Ya iyi ki böyle bir ortam ve duygularımızı paylaşabiliyoruz.Paylaştıkça azalıyor sanki dertler...Sağolasın panika..

sen sağol canım, biraz rahatlatabildiysek ne mutlu bize. çok saçma şeylerde gördüm ama genele çok tatlı insanlar var burda.

ilk başta herşeyin hayırlısı olsun
bi daha çıkacaktır bence karşına
bu sefer iyi tanı aşık olanacak biri olunmayacak birimi bunu tart derim
inşallah yine aşık olursun ve herşey istediğin gibi olur....

ınşallah canım benim...Ama ben aşk özürlüyüm galibla o kadar çok insan karşıma evlilik teklifi ile çıktı ama ben hiçbirine karşı birşey hissedemedm bir bu öle oldu...Ondan dolayı aşkı bulmuşken kaybetmek zor geliyor...

Her iki tarafta azar azar taviz vermeli kendinden ...

Katı kuralları var tavizsiz demişsin bırak ne hali varsa görsün canım unut

Aşk bu kapını çalar elbette hem de hiç beklenmedik anda

ama sen de ne zaman kapımı çalacak diye sabırsızlanırsan olmaz işte.Akışa bırak kendini biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…