• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...

verimli geçiremiyorum derken yok abi ben anlamıyorum sizi yaa !!
Sorunun cevabına gelirsek olmadım olmamda mümkün değil büyükte konuşurum. Evli adama aşık olmak ne demek ya insan kendine hakim olabilmeli herzaman kendini kontrol edebilmeli . Ne şimdi aşıksın adama bide nişanlısın nişanlının yüzüne hangi yüzle bakıyosun onu anlamış değilim zaten. Adam için sıkıntı yoktur evde eşi çoluk çocuğu dışarda da siz varsınız takıldığı. Her aksam o evine gidiyo eşiyle çocuğuyla zaman geçiriyo eşiyle birlikte yatıyo uyuyo belki sizde bu sıralarda nişanlınızla konuşuyosunuz falan sonrası nolucak ne yani hayaliniz ne ? o adam karısından boşanıp sizinle evlenicek sizde nişanlınızdan ayrılırsınız artık adamın çocuğuda ortada kalır sizde evlenirsiniz emin ol çok mutlu olursunuz.

birde rahatki arkadaş kalkmış konu açmış buraya ee peki derdin ney sana nasıl yardımcı olabiliriz konu sahibi

nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.

Sakın bir daha seviyorum demeyin olur mu ? Evlilik nasılsa öyle gidiyo demişsiniz ya sizde nasılsanız öyle gidersiniz .

çok fazla aşk-ı memnu izlemiş:) anlamadığım bir beklentiniz yoksa içinizde yaşasaydınız niye ilişki boyutuna geçtiniz ki platonik yaşasaydınız, eşinden ayrılmasını istemiyorsunuz siz de nişanlınızdan ayrılmıyorsunuz diye çok mu etik davranıyorsunuz öyle mi görüyorsunuz kendinizi? doğrusu o eşinden ayrılsın siz de nişanlınızdan ne yaparsanız yapın ondan sonra, bir yalanın ortasında yaşıyor o insanlar acı çekmek bundan daha iyidir.

verimli geçiremiyorum derken yok abi ben anlamıyorum sizi yaa !!
Sorunun cevabına gelirsek olmadım olmamda mümkün değil büyükte konuşurum. Evli adama aşık olmak ne demek ya insan kendine hakim olabilmeli herzaman kendini kontrol edebilmeli . Ne şimdi aşıksın adama bide nişanlısın nişanlının yüzüne hangi yüzle bakıyosun onu anlamış değilim zaten. Adam için sıkıntı yoktur evde eşi çoluk çocuğu dışarda da siz varsınız takıldığı. Her aksam o evine gidiyo eşiyle çocuğuyla zaman geçiriyo eşiyle birlikte yatıyo uyuyo belki sizde bu sıralarda nişanlınızla konuşuyosunuz falan sonrası nolucak ne yani hayaliniz ne ? o adam karısından boşanıp sizinle evlenicek sizde nişanlınızdan ayrılırsınız artık adamın çocuğuda ortada kalır sizde evlenirsiniz emin ol çok mutlu olursunuz.

adamın yanındayken yanlış yaptığı dank ediyomuş o yüzden kendini arkadaşça görüştüğü adama veremiyormuş iyi video izleyemiyolarmış birde okadar profosyonelki onun yuvası zaten var birbirimizden beklentimiz yok diyor o nasıl aşksa

Evli birine asik olmadim olmazdim da.
Calistigim yerde bi bayan var surekli telefonla konusinca arkadasim soruyo kimle konutugunu oda anlatiyo adamin evli oldugunu 5 senedir pesini birakmadigini esinin durumu kabullendigini maddi ihtiyaclarini karsiladigini vsvs tabi ben inanmiyorum bu pesimi birakmiyo masallarina maden oyle neden evlenmiyolar dedim 5 senedir adam nikah yapiyim diyomusta bu bayan demiski YUVA YİKANİN YUVASİ OLMAZ mista ondan istememis sadece guldum bu komik lafa
Ne istiyosunuz su colugu cocugu karisi olan adamlardan nasil bi zihniyet akil kalp ki bu kayip durruyo oraya buraya

adamın yanındayken yanlış yaptığı dank ediyomuş o yüzden kendini arkadaşça görüştüğü adama veremiyormuş iyi video izleyemiyolarmış birde okadar profosyonelki onun yuvası zaten var birbirimizden beklentimiz yok diyor o nasıl aşksa

Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle ya benim 7 yıllık ilişkim var daha 2-3 yılımız var evlenmeye hayatımızı düzene sokmaya kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz adam hasta olur içim yanar hergün mutluka konuşurum defalarca her saniye özlerim senelerdir evlilikle ilgili hayaller kuruyoruz birlikte şimdilerdede evlenebilirdik bekleyelim dedik yaşımızda genç biraz toparlanalım edelim. Birbirimize çok çok düşkünüzdür o halde bekleyelim diyoruz milletin derdi evli adama aşık oldum nişanlım var seviyorum değer veriyorum ama evli adama aşığım tv de adam çıktı karizmatik dedim çok kıskandı çocuğunun videolarını izliyoruz saçma sapan şeyler düğün fotoğrafları nasıl güzel çıkmışlar mı ? karısımı daha güzel sen mi hı ? bunlarıda konuşuyomusunuz. Evliliğide sevmeyide bu kadar basitleştirmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle ya benim 7 yıllık ilişkim var daha 2-3 yılımız var evlenmeye hayatımızı düzene sokmaya kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz adam hasta olur içim yanar hergün mutluka konuşurum defalarca her saniye özlerim senelerdir evlilikle ilgili hayaller kuruyoruz birlikte şimdilerdede evlenebilirdik bekleyelim dedik yaşımızda genç biraz toparlanalım edelim. Birbirimize çok çok düşkünüzdür o halde bekleyelim diyoruz milletin derdi evli adama aşık oldum nişanlım var seviyorum değer veriyorum ama evli adama aşığım tv de adam çıktı karizmatik dedim çok kıskandı çocuğunun videolarını izliyoruz saçma sapan şeyler düğün fotoğrafları nasıl güzel çıkmışlar mı ? karısımı daha güzel sen mi hı ? bunlarıda konuşuyomusunuz. Evliliğide sevmeyide bu kadar basitleştirmeyin lütfen.

Aaaa o nasıl soru yahu? Tabii ki de o daha güzel. Valla benim 4 yıllık ilişkim var evlilikse daha çook uzakta ama böylelerini gördükçe korkuyorum cişdden. Evli çocuklu adama bile bu gözle bakılabiliyorsa ben haklıyım herhalde çevreme güvenmemekte

Hakarete doyacaksın şimdi burda. ;)

Olur öyle şeyler arada, icraata geçmediğin sürece problem değil. Geçer muhtemelen bir süre sonra. Çok kafaya takmamaya çalış, yoksa saplantı haline gelebilir.

hakaret edenleri takmıyorum çünkü böle birşey başa gelmedikçe anlaşılması çok güç...bir söz vardı bunu çok sonra hayatmda iyi bişekılde benimsedim..''KINAMAYINIZ...KINADIĞINIZ ŞEY BAŞINIZA GELMEDİĞİ SÜRECE ÖLMEZSİNİZ...!! ''

lütfen kıskandı kelimesi parantez içine alınmışdı:27: bu durum normal insan durumu deil ahçı bahçıvanı bahçivan hizmetçiyi sonra hepsi uşağı durumu var

hakaret edenleri takmıyorum çünkü böle birşey başa gelmedikçe anlaşılması çok güç...bir söz vardı bunu çok sonra hayatmda iyi bişekılde benimsedim..''KINAMAYINIZ...KINADIĞINIZ ŞEY BAŞINIZA GELMEDİĞİ SÜRECE ÖLMEZSİNİZ...!! ''

sen zaten neyi takıyorsunki sayın konu sahibi sen evli bi adamla çıkıyorsun nişanlını onun ailesini kendi aileni görüştüğün adamın karısını çocuğunu hiç birini takmıyorsunki sen şurda doğruları söyledik diye bizimi takacaksın artı kınamıyoruz farkındaysan direk tepki gösteriyoruz yanlış bulduğumuzu söylüyoruz

[sıze=2]bu adamın da eşi, belki de sorunu kendinde arıyor kendını eksik ve hatalı göruyor.
Bir de şu adamlar demezler mi mecburen evlendım asık değildim, evimde mutlu değilim...
Allah düşmanın bile mertini versin değil ki koca, adam kendıne çocuk veren kadının arkasından neler söylüyor,
o kadın bir gün akşam yemeği hazırlamasa utusunu yapmasa nasıl olur acaba sevgisizlik,
yerinde olsam kendi karısını sırtından bıçaklayan adamdan korkardım...[/sıze]

mecburen evlendım demedı asla oyle bırsey dese asla ınanmam zaten evinde mutsuz da degıl...elbette ınsanlar zamanla evlılıklerınden uyuşamdgı şeyler oluyor helekı düşünce kafa yapısı vesaire çogltılabılr uyuşmuyorsa...ama asla eşine karşı yanlış birşey eksik birşey söylemedi söyletmezde..

Verimli vakit gecirememenize cok üzüldüm ben. Iste hep vicdandan ötürü. Ne yapsak ne onersek bilemedim ki. Saapsaniz diyorum madem arkadasca sohbetiniz eşiyle tanistirsa sizi. Hep birlikte takilsaniz sonra belki nisanliniz da gruba dahil olur. Tabu oynarsiniz ve verimli vakit gecirmis olursunuz. Mesela anlatilan kelime "aldatmak" ise kesin kazanirsiniz bence.

Ya da o esinden ayrilsin siz de nisanlinizdan. Ortak derdiniz asksiz evlilikse bunun hala bir caresi var. Asik olduğunuzu iddia ediyorsunuz ya hani, akla engel ya ask. Bu durumda akli yok edecek kadar büyük bir askin önünde hicbir engel olmayacaktir. Ikiniz de ayrilin ve kavusun. Küçük kiza üzülmem zira ben olsam ikiyüzlü korkak bir babaya sahip olmak istemezdim.

Ama siz de cok iyi biliyorsunuz ki ne o ayrilacak ne de siz. Cunku aklınız gayet yerinde. Eldekileri kaybetmeden iliski yasamak daha makbul. Ben sizi kinamiyorum da kilif uydurma gayretinize sasiriyorum. Vesselam.

KILIF UYDURMAK DEGIL.ıkımızde herşeyın bilincindeyiz ne ben onun ailesini yıkarım nede o...benim için ailesi herşeyden ön planda onun içinde aynı...muhakkak geçecektir ama şuan bıraz zor sadece...

Nisanlim bensiz yapamaz demissiniz de, bence doğruları anlatirsaniz sizsiz gayet de yapabilir.
Bence adam nisanlisi tarafindan aldatildigini ogrense birak yapamamayi falan bi de sadaka dagitir fakire.
Konu sahibi bayan,karsinizdaki adam karisini aldatan yalan soyleyen karaktersiz ve "size olan aşk"inin arkasinda duramamis bi sünepe.nesine asik oldunuz anlayamadim.
Biraz zeki olan kadinlar,maddi ve manevi hicbir guzellik elde edemeyecegi işe 1 dakikasini bile harcamayi kayip olarak gorur.akilli kadinlar karsiliginda bir hic elde edecekleri iliskilere kalben emek vermezler,cunku onlarin vakitleri de sevgileri de dakikalari da kiymetlidir.soyle dusun.ben cok akilli bir kadinim,bir erkegin basinin taci olmayi isterim,tum askini bana versin,tum vaktini bana harcasin,butun parasini benim icin harcasin,esi olarak tum haklari bana ait olsun.bunlari elde edemeyecegim iliski icinse tirnagimi bile kipirdatmam.cunku bir sekilde zamanin alehime isledigini biliyorum.
Size gelince..birakin bu soylediklerimi dusunup uygulamayi eminim ki ne demek istedigimi tam olarak anlamadiniz bile..malesef akilli bir kadin degilsiniz :( simdi vasat zekanizla yazdiklarima sinirlenebilirsiniz.iyi aksamlar :)

Hayret valla ya nişanlının evli biriyle ilişkisi olsa burada konu açar ben ne yaptım da hakettim bunu derdiniz burada aldatan erkekleri anlatan evli bayanlar var ve o adamı kınıyoruz.sizi de o adamı da kınıcaz tabi ki iyi yapıyorsun mu diyecektik. Nişanlını ayrı idare ediyorsun onunla görüşürken yüzüğü geçiriyırsun parmağına ama göstermelik garibimin birşeyden haberi yok adamjn karısının haberi yok yazık o insanlar dururken size mi acıyalım. Nişanlın için bir iyi yürekli biri diyırsun bir çocuk diyorsun ondan ayrılamıyırsun elinin altında olsun istiyorsun bir yandan aldatıyorsun ve yine herkes gibş bahane hazır sevmeden evlenmiş görücü usülü aşk yok bla bla... her evli erkek aynı şeyi söyler ama seçim yapsa eşini seçer o heyecanı farklılığı yasağı seviyor. Hani özlü sözleri seviyorsunuz ya kınadığımız için kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz diye bu da bizden olsun yuva yıkanın yuvası olmaz. Nişanlını sevmiyorsun ayrıl bari. Aşk diyorsun ayrı kalmayı denesen unutabilirdin. O kadının sende olabilirdin aşık olmuş napıyım diyebilir miydin acaba insaf yaa eden kendine eder yoksa bize ne. Acıyorum kandırdığunız insanlara yok yok asıl size acıyorum.

İlk basta dedim ki olabilir olmustur hatadir gecer ama yorumlarinizi okudukca size cok kizdim ben.evlenince yapmam zaten 2 ay daha gorusurum..ask desen anlarim ya kiz sevmistir insan kimi sevecegini secemez malesef yanlis ama saygi duyarim ama bu ask degil ki ask olsa insan boyle konusur mu hic yapmayin.cok samimi bir arkadasim vardi oda evli bir adama asik olmustu bu tarz hikayeler hep aynidir ailem evlenmemi cok istedi yasim geciyordu baba olmak istedim esim cok temiz biriydi zaten cinsel hayatimiz yok kendini suclama falan filan bunlar herkezde ayni guzelim.bana kalirsa nisanida at cunku evlensende gecmez kizma ama kalbin kirlenmis senin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben orda bıtırmek ıstedgım için onu soyledim.çünku aynı yerde oldgmz surece bıtırmek ımkansz a ay sonra terfi istemeyı dusunuyorum sırf bu yuzden dolayı ayrılmam bıtımek ıcın daha yardımcı olacaktır oyuzden yazdm onu...hisler malesef dile dökülemiyor hanmefendi...

lütfen kıskandı kelimesi parantez içine alınmışdı:27: bu durum normal insan durumu deil ahçı bahçıvanı bahçivan hizmetçiyi sonra hepsi uşağı durumu var

aynenn yaaa ben anlamıyorum nasıl olur böyle şeyler benim çevremde birsürü evli erkek var birtanesine o gözle bakamam ya bakmam ne o öyle . Evli adam sonuçta evliiiiiii kalp bu aşk bu sevgi bu yok planladığın gibi gitmiyo falan ben anlamam içinde varsa yaparsın.

Aaaa o nasıl soru yahu? Tabii ki de o daha güzel. Valla benim 4 yıllık ilişkim var evlilikse daha çook uzakta ama böylelerini gördükçe korkuyorum cişdden. Evli çocuklu adama bile bu gözle bakılabiliyorsa ben haklıyım herhalde çevreme güvenmemekte

Kesinlikle haklısın canım kimin ne olucağı belli olmuyo.Benim başıma böyle bişey gelse ki gelmez her insanın bir kişiliği bir edebi vardır bana uymaz bunlar. Burda konu açmak yerine gider dua ederim sabah akşam allahıım kurtar beni bu durumdan diye. Gerçi konu sahibinin derdi 2ay daha takılim sonra evlenicem zaten devam etmem etseydin yaa şartlar eşitlenseydi .

Bu nasil is ya. Nasil vicdan var sizde. Benim de 2.5 yasinda kizim var aldatildim ozgur olmak istiyr falan filan bosanyrz. Bu kadar aci, ahtan kendinize hic mi pay dusmeyecek acaba. O oldugunuz yerden birgun siz de dusersiniz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

:50: sizin için cok zordur anlayabılıorum ama ben asla aılesınden kopartacak kadar zalim biri değilim.burdakı tepkılerı anlıyorum bazıları vicdandan bahsedıyor ama asıl kendı vıcdanları nerde merak edıyoırum empatı kurmak lazım. ne o eşini bırakır nede ben ole bıseye izin veririm.ikimizinde yollar ayrı bu konuda...

Back
X