• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

sizin bilgileriniz benim için önemli değil okadar çünkü sadece burda sizinle kalınmıyor ödev için...öyle olsaydııı zaten hepiniz mulayim mulayim yazılar yazardınız eminim ki...saydırmaya girmezdiniz...

Tezini yazdıktan sonra getir de , yazım yanlışlarını da düzeltelim... Sevaptır :ssz:

Gozlemsel arastirma mi yapiyorsun vaka kontrol mu kesitsel mi cozemedim ama eminim ki kaliteli universitelerde kadin siteleri uzerinden yapilan arastirmalar zannettigin gibi pek alkis almaz :) topluma in anket yap hocalar sordugunda elinde verilerin olur kapi gibi demografik bilgilerin olur kadin sitelerinde arastirma yapip guldurme kendine hocalari :)

Kızlar niye uğraşıyosunuz kibleyin gerisini müdüre bırakın bence böylelerine dava falan açılmalı ki böyle şeyler yapmasınlar :27: komik tezci seni

Gozlemsel arastirma mi yapiyorsun vaka kontrol mu kesitsel mi cozemedim ama eminim ki kaliteli universitelerde kadin siteleri uzerinden yapilan arastirmalar zannettigin gibi pek alkis almaz :) topluma in anket yap hocalar sordugunda elinde verilerin olur kapi gibi demografik bilgilerin olur kadin sitelerinde arastirma yapip guldurme kendine hocalari :)

yahu ne tezi arkadasım yediği naneye kılıf buldu ablamız adını da tez koydu :))

Mesela ne gibi kılıklara giriyorsunuz ?

Tuvalet aynası taklidi yapabiliyor musun ?

ııımmm ya da şey

klozet kapağı ?

biz mesela kk hatunları olarak konu sahibelerini miflöy hamuruna çevirip istediğimiz şekli verebiliyoruz :27::27: ister misin ?

Bilse ki KK'daki kadınlar patlıcandan reçel yapıyor onu neler neler yapmaz. :27:
Umudunu yitirmemeli.. :52:

bayanlar hepinize çoook teşekkür ederim..sinirlerinizi bozmuş olabilirm.ama daha fazla uzatmak istemiyorum..şuan belki bana kızacaksınız ama tez ödevim için çook yardımcı oldunuz:46: gerçekçi :46:bi olmak zorundaydım yoksa bu yorumları fikirleri ve bilinç altındakileri çıkaramazdım... :27:
bravo. başın göğe ermiştir şimdi senin:ssz::ssz:

Son düzenleme:
duydun mu markuz bak biz patlıcandan reçel yapan kadınlarız anlayacagın o ki senden tez konusu çıkarır o tezi de boynuna asar hocanın eline ''ibretlik internet kullanıcıları '' diye veririz :6:

keşke annenle kadın gününe gideydin bebeğim.. yediğin kısırlar da yanına kalırdı negzel :27:

diğer yorumarı okursanız cevabınızı almış olacaksınızdır..Sadece burda yapılan birşey değil bu...

niye okuyalım allasen bilinç altı çıkarımlarında bulunma girişimi sana ait sen benim yerime kendine yakışanı bul ve bu siteyi emin ve hızlı adımlarla terket..

Nişanlına selam söyle metresine de sevgilerimizi ilet :37:

elbette değil ciddi anlamda.sadece su teşhisimizden bırseyı yazmak isterim bazı yorum yazılarında saydıran bayanlar var aslından iradenizin düşüklüğünü açığa çıkartmış oluyorsunuz yazdıgınız çoğu yazılarda.böle bı durumda gerçekte karşı tarafın bu durumuna saydırmalar sizide kötü bir düşüşe itiyor olmaktadır..güçlü ve mantıklı bir bayan akıllıca davranışlar sergilemeli ve karşısındakini kıvrak zekayla pasif hale düşürmelidir....:42: hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm.
ha pardon nişanlımı evli bir erkekle aldatıyorum konusuna laf cambazlığı yapmadan cevap vermenin kıvrak zekayla alakadar olması gibi saçma sapan bir teşhiste bulunmakta zeka düzeyini gösterir.
o zeka seviyesini söylememe gerek yok sanırsam.
zeki insanlar az çok anlyacaktır:ssz::ssz:

Back
X