• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu???:20:

Bencede derin sularda yüzüyorsun. Yanlış yollara sapma. ellini sallasan erkeğe değer bu devirde. hem nişanlıymışsın da kendine yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi başkasına yapmamanı öneririm. :51:

sen neden hang bölümde ne konusu üzerine bu tezi hazırlıyosun ve hangi hocan istedi bu tezi oun bölümü ne bunlara neden cevap vermiyorsun birde kafama şu takıldı ergenus arkadaşım bu tezi hocan senden neden istemiş olabilirki sende nasıl bi ışık gördü acaba:27: ha şuda var bu tezi başarıyl verdikden sonra ne yolunda ilerleyecen hani ananelerimizin babanelerimizin klasik bi sorusu vardır ya okuyunca sen ne olacan onu söyle bi bana yaa:27:

maleseeef öyle bnm gbi bırının payaşımlarına ihtyacım var.empati kurarak cevaplamalrını isterim.çünkü bu durum bnm en karşı çıktıgım bir duurmdu ama başa gelmediğince anlayamıyormuş insan.vicdan kalp akıl arası çekişilip durmak çok zor....nereye kadar sürecegini bilmiyorum bazen bırakmalısın dıorum ama yapmaıorum....

evli adama aşık olmak değil yan gözle bakmak bile kötü. düşün karşıdan geçerken pat diye mi aşık olunuyor... hadi bizi neysede kendinizi kandırmayın bali...

Mesela ne gibi kılıklara giriyorsunuz ?

Tuvalet aynası taklidi yapabiliyor musun ?

ııımmm ya da şey

klozet kapağı ?

biz mesela kk hatunları olarak konu sahibelerini miflöy hamuruna çevirip istediğimiz şekli verebiliyoruz :27::27: ister misin ?

Bu arkadaş gerçekten doğru söylüyor mu tez olduğu konusunda bilemem. Olabilir.

Şu şekillere girme mevzusu doğru onu söyleyim. Benim de psikolojide okuyan arkadaşım var ondan biliyorum. Emo kılığına girmişti. Çok ciddiyim. İnsan tepkisi ve çeşitli analizler için bu tarz şeyler yapıyorlar.

Bu arkadaş da dediği gibi tez için yapmış olabilir.

ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır):1: daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..

siz bilkent bebesi olunca çok bi mok oldum sanıyorsunuz da ,burdaki kadınlar hepinizi cebinden çıkartır...zira burdakileri hep zavallı ezik kadın sanıyosanız ciddi yanılgıdasınız..ee daha ufaksınız ne de olsa..
neresiydi bilkent psikoloji bölümü seda nur aysun kerem nihat...hepiniz adına tez hacalarınıza birer mail geçeceğim sağolun genşlerrrrr:ssz::ssz:

gerçekten tez konusu olarak forumları ele alan biri daha 40 50 mesaj sonrasında bu benim tezim içindi demez.

ya çok geç açıklar ( yeterli veri topladıktan sonra ) veya hiç açıklamaz.

ama Türkiye'de gerçek eğitim sisteminin hali de belli senin gibi çakma tez hazırlayanlar sürüyle.

ben de bir bas git kardeşim demek istiyorum izninizle :37::37::37::37::37::52::52::52::52::52::52:

sen neden hang bölümde ne konusu üzerine bu tezi hazırlıyosun ve hangi hocan istedi bu tezi oun bölümü ne bunlara neden cevap vermiyorsun birde kafama şu takıldı ergenus arkadaşım bu tezi hocan senden neden istemiş olabilirki sende nasıl bi ışık gördü acaba:27: ha şuda var bu tezi başarıyl verdikden sonra ne yolunda ilerleyecen hani ananelerimizin babanelerimizin klasik bi sorusu vardır ya okuyunca sen ne olacan onu söyle bi bana yaa:27:

Böyle bi tez verilmiş olabilir arkadaşım bak psikoloji çok kapsamlı herşeyi içerebilir. Aldatan aldatılan mağdur katil işkence gören tecavüz edilen vs... Arkadaş doğru söylüyor demiyorum ki doğru da olabilir ama mantıksız şeyler söylemiyo

ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır):1: daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..

Site sahibimiz Kazen Bey sizin Ad-Soyad ve okul durumlarınızı açıklayınca bizde site olarak çok eğleneceğiz..:31:

Bu arkadaş gerçekten doğru söylüyor mu tez olduğu konusunda bilemem. Olabilir.

Şu şekillere girme mevzusu doğru onu söyleyim. Benim de psikolojide okuyan arkadaşım var ondan biliyorum. Emo kılığına girmişti. Çok ciddiyim. İnsan tepkisi ve çeşitli analizler için bu tarz şeyler yapıyorlar.

Bu arkadaş da dediği gibi tez için yapmış olabilir.

arkadaşım senin arkadaşın emo kılığına girmiş oda bişeydir bu iki lafı bi araya getirip yazamıyor o emo kılığına girmiş bu sence ne kılığında artı nişanlı evli birinden hoşlanıyor vs aşığım ölüyom deseydi tez hazırlığında olan birisi kızının videolarını izledik tvde bi adama karizmatik dedim (kıskandı) diyemi yazar kapasite belli burda kk da devam etmek istedi ee biz bırakırmıyız yanına bırakmayız öğrenci rolüne bürünerek yırtmaya çalışıyo o arkadaşın hala okuyosa psikolojide birde şu konu sahibi üzerinden bi tez yapsın bunun bilinç altı rahatsızlığı tanısı vs nedir ya bi araştırsalar hayrına :27:

gerçekten tez konusu olarak forumları ele alan biri daha 40 50 mesaj sonrasında bu benim tezim içindi demez.

ya çok geç açıklar ( yeterli veri topladıktan sonra ) veya hiç açıklamaz.

ama Türkiye'de gerçek eğitim sisteminin hali de belli senin gibi çakma tez hazırlayanlar sürüyle.

ben de bir bas git kardeşim demek istiyorum izninizle :37::37::37::37::37::52::52::52::52::52::52:

valla tez oldugunu yenı gördum ve şok oldum acıkcası size katılıyorum. böyle tez mi olur ya. bide dalga geçiyor. :52:

tezmişse forumdaki verileri kim nasıl kullabilirki. hangi gerekçesiyle... şahsen ben tez çalışmamda kullandığım anket için Valilikten izin almıştım. daha sonra teze ekledim...

ne kadar kolaymış...

ama bir keresinde forumdaki yazıları sunumumda kullanmışlığım var ama bu forum değil:27:

Biz sizi KK üyeleri ve yöneticileri ile toplu bir dava edelim de görün bakalım.

burası sanal ortam diye hakaret, kandırılma, özel hayata dair bilgilerin çalınması gibi konular hukuk dışı sanmayın.

Bilkent size bilişim suçları kapsamında ip adresi ve diğer teknik unsurlar ile savcılığın nasıl ulaşabileceğini anlatmıştır umarım

Son düzenleme:

biri şunu bana tercüme edebilir mi?
hayrına....:51:

arkadaşım senin arkadaşın emo kılığına girmiş oda bişeydir bu iki lafı bi araya getirip yazamıyor o emo kılığına girmiş bu sence ne kılığında artı nişanlı evli birinden hoşlanıyor vs aşığım ölüyom deseydi tez hazırlığında olan birisi kızının videolarını izledik tvde bi adama karizmatik dedim (kıskandı) diyemi yazar kapasite belli burda kk da devam etmek istedi ee biz bırakırmıyız yanına bırakmayız öğrenci rolüne bürünerek yırtmaya çalışıyo o arkadaşın hala okuyosa psikolojide birde şu konu sahibi üzerinden bi tez yapsın bunun bilinç altı rahatsızlığı tanısı vs nedir ya bi araştırsalar hayrına :27:

O şu anda master yapıyo hatta :) Bilmiyorum arkadaşın yazdıklarını çok okumadım. Bilerek böyle bi yol seçmiş öyle bi tarz seçmiş olabilir. Uyduruyor da olabilir tabi :) Emin olmamız imkansız. Boşverin gitsin öyle ya da böyle hepimizin kendine göre bi düşüncesi bakış açısı var. Ve hayatlarımızda bunu uygulayacağız :) Gerisi boş :)

Back
X