• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

Böyle bi tez verilmiş olabilir arkadaşım bak psikoloji çok kapsamlı herşeyi içerebilir. Aldatan aldatılan mağdur katil işkence gören tecavüz edilen vs... Arkadaş doğru söylüyor demiyorum ki doğru da olabilir ama mantıksız şeyler söylemiyo

arkadaşım tabiki olabilir ama bizide yabanada atma yani çok şükür okadar çalışıyo kafamız başından sonuna oku bi konusunu yazdıklarını konu tamam bi anlamda tez konusu olabilir ama ilk okul cümleleriyle iki lafı bir araya getirip zor yazıyor detaylar çelişkili azcık üstüne gidicne böle bişey yazdı tezi fan yok tez yazan insan böle dalga geçer gibimi yapar sence derki ya kusura bakmayın böle böle oldu sonra çekilir bu mahalle ağzıyla bildiğin bizimle dalga geçiyo aşalıyo ergen hareketler :27:

Ayrıca bu Kazen'e Mune'ye ve moderatörlere burdan bildirimimdir.

Ben bu siteye üyeysem iznim olmadan benim yorumlarım üzerine deney, tez vb hazırlayan kişiler hakkında

yasal olarak gerekeni yapıp, üyelerinin siteye olan güvenini ve güvenliğini sağlamalıdırlar.

gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Ben bu siteye üyeysem iznim olmadan benim yorumlarım üzerine deney, tez vb hazırlayan kişiler hakkında

yasal olarak gerekeni yapıp, üyelerinin siteye olan güvenini ve güvenliğini sağlamalıdırlar.

Aynen :ssz::ssz::ssz:

neyse sayende iyi eğlendim.:33:
ben siyaset bölümüne geçeyim yine.
bu kadar abukluk yeter:8:

Gozlemsel arastirma mi yapiyorsun vaka kontrol mu kesitsel mi cozemedim ama eminim ki kaliteli universitelerde kadin siteleri uzerinden yapilan arastirmalar zannettigin gibi pek alkis almaz :) topluma in anket yap hocalar sordugunda elinde verilerin olur kapi gibi demografik bilgilerin olur kadin sitelerinde arastirma yapip guldurme kendine hocalari :)

Ben size katiliyorum.Tez hazirllamak bu kadar basit olamaz.lise ogrencisinin donem odevini googlede aratip kopyala yapistir yapmasi kadar basiitlestirmis tez calismasini.

Bu konuda burada bitmiştir. :51:

O şu anda master yapıyo hatta :) Bilmiyorum arkadaşın yazdıklarını çok okumadım. Bilerek böyle bi yol seçmiş öyle bi tarz seçmiş olabilir. Uyduruyor da olabilir tabi :) Emin olmamız imkansız. Boşverin gitsin öyle ya da böyle hepimizin kendine göre bi düşüncesi bakış açısı var. Ve hayatlarımızda bunu uygulayacağız :) Gerisi boş :)

birde tez bu herkesin başından geçti ilk okul dönem ödevi deilki pcden bilileri bi araya topla çıkart götür bu ney böyle ya ahahahaa hiç güleceğim yoktu tez dedi yaa resmen birde Bilkent çandır mı ne yazmış ya orda koptum ben

Böyle bi tez verilmiş olabilir arkadaşım bak psikoloji çok kapsamlı herşeyi içerebilir. Aldatan aldatılan mağdur katil işkence gören tecavüz edilen vs... Arkadaş doğru söylüyor demiyorum ki doğru da olabilir ama mantıksız şeyler söylemiyo

Bu sekilde reelde tez yapan ben de biliyorum, sanal ortamda ise kk da bile kac kez denk geldik.

Fakat gerek yorumlardaki yonlendirmeleri gerek aciklamasi ve su anki tavri hic uygun degil,
iki veri alip duz yazi dosemek ile analiz yapmak da bir seyler degil.

Ustelik bunun bir sorumlulugu da vardir,
odevi yaptim isim gorulsun sonra dalga geceyim demek profosyonellik degil terbiyesizliktir.

Ben size katiliyorum.Tez hazirllamak bu kadar basit olamaz.lise ogrencisinin donem odevini googlede aratip kopyala yapistir yapmasi kadar basiitlestirmis tez calismasini.

yok canım ya bi anket hazırlarken bile kırk yerle yazışma yapıyorsun... kolay değil o kadar

:13::13::13:
ayrıca başka sitelerde de tez konusu araştırması yapanlara denk geldim az önce,hatta bilkentten yine,anne-çocuk araştırması yapıyo mesela,efendi gibi isim vermiş telefon vermiş,konum şu bu şekilde yapıcaz yardımcı olmak isteyenler diye yazmışşş..
insan gibi yazsaydın arkadaşlar,burdaki kadınlar yardımcı olurdu zaten..
yoksa ben de okullarına mail atıyorum cidden,psikoloji dekanını bulmak ve isim vermek zor değil..sağolsunlar isim de verdiler yaaa:ssz::ssz:

Son düzenleme:
ins teziniz basarisiz olur ve ins su uydurdugunuz yalanlari yasamak zorunda kalmazsiniz insanlarin yasantilarini kullaniyorsunz bence siz uni. ogrencisi bile degilssiniz hayir ben bu kadar bos vakti olan ve guleba bir insan gormedimde iyiki daha oncesinde yorum yapmamisim hayr simdi size salak derdim emin olun :) ilahi siz adami sinir edersiniz

birde tez bu herkesin başından geçti ilk okul dönem ödevi deilki pcden bilileri bi araya topla çıkart götür bu ney böyle ya ahahahaa hiç güleceğim yoktu tez dedi yaa resmen birde Bilkent çandır mı ne yazmış ya orda koptum ben

Bunlar ama uygulamalı oluyo öyle yazıyla çıktıyla pek olacağını sanmıyorum. Bahsettiğim arkadaşım sürekli aktif olarak bişeyler yapardı. Hatta bi siteye koymuştu emo fotoğraflarını ben de şaşırmıştım Allah Allaaaah noldu bu kıza falan diye. Yorum yazıcaktım iyi misin naptın kendine diye de sonra vazgeçmiştim, moralini bozmayım diye. Sonra bi öğrendim ki... :D Sokakta bile gezmiş o kılıkta. Yani gezebilir öyle de olabilir sıkıntı yok benim için ama çok sakin farklı bi kız olduğu için şaşırmıştım :D

bayanlar hepinize çoook teşekkür ederim..sinirlerinizi bozmuş olabilirm.ama daha fazla uzatmak istemiyorum..şuan belki bana kızacaksınız ama tez ödevim için çook yardımcı oldunuz:46: gerçekçi :46:bi olmak zorundaydım yoksa bu yorumları fikirleri ve bilinç altındakileri çıkaramazdım... :27:

Sayın caramello,
Bu konuya yazdıklarınızı not alın, şayet izinsiz olarak kullanırsa anında dava açarsınız:34:

Markuz,
burası sizin eğlence merkeziniz değil!
Tez hazırlıyorsanız dürüst olup yazsaydınız, burdaki paylaşımları izinsiz kullanamazsınız, insanlar tez için cevap verdiklerini bilmiyorlardı, kandırdınız, sanırım bunun yasalarda bir karşılığı vardır. Burası sizin denek bulabileceğiniz bir site değil, dalga geçebileceğiniz biryer hiç değil.
Hadi şimdi size güle güle...

ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır):1: daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..

Bu üyeyi Kazen beyin araştırmasını rica edin hanımlar, söylediği gibi o da yalan değilse tabii, Bilkent üniversitesine isim soyadıyla şikayettte bulunursunuz.
Terbiyesiz! Birde dalga geçiyorlar konumuzu kapatın, üyeliğimizi silin diye bildirim yapmış!

Bu üyeyi Kazen beyin araştırmasını rica edin hanımlar, söylediği gibi o da yalan değilse tabii, Bilkent üniversitesine isim soyadıyla şikayettte bulunursunuz.
Terbiyesiz! Birde dalga geçiyorlar konumuzu kapatın, üyeliğimizi silin diye bildirim yapmış!

______

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri,
bu üye için bizzat bende şikayetçi oldum, isim soyadı bulunursa Kadınlar Kulübü'nün ne demek olduğunu görür:34:

Back
X