Ask konusu

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.737
4.128
173
Instagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi ondan sonra yazmadi ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi acaba bu insani kotu gosterir mi soylemesemiydim bilemedim.
Birde ben guzel kizlari gorunce kiskaniyorum bana bazi erkekler tatli dedi ama guzel diyen olmadi. Kendimide guzel bulmuyorum. Sizede oluyor mu boyle seyler?

Instagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi ondan sonra yazmadi ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi acaba bu insani kotu gosterir mi soylemesemiydim bilemedim.
Birde ben guzel kizlari gorunce kiskaniyorum bana bazi erkekler tatli dedi ama guzel diyen olmadi. Kendimide guzel bulmuyorum. Sizede oluyor mu boyle seyler?
Hayır olmuyor 🙄

Güzel kadınları neden kıskanıyorsun? Güzellik görecelidir, kimseye de bu endüstrinin kusursuz güzellik algısına uyan bir beden, yüz borcun yok. Güzellik bir bütündür. Auradır mesela, konuşmadır, gülüştür, bakıştır, karakterdir; safi fizik değildir. Sevgilisi olan kadınların hepsi bir manken fiziğine, altın oran bir yüze sahip değil. Instagram’dan gelen geçen yazan herkesle neden muhatap oluyorsun? Okul, iş hayatında direkt etkileşimin olduğu bir tane bile erkek yok mu?

Son düzenleme:
Kimbilir baska ne kizlara mesaj atiyodur takma derim

Güzel kadınları neden kıskanıyorsun? Güzellik görecelidir, kimseye de bu endüstrinin kusursuz güzellik algısına uyan bir beden, yüz borcun yok. Güzellik bir bütündür. Auradır mesela, konuşmadır, gülüştür, bakıştır, karakterdir; safi fizik değildir. Sevgilisi olan kadınların hepsi bir manken fiziğine, altın oran bir yüze sahip değil. Instagram’dan gelen geçen yazan herkesle neden muhatap oluyorsun? Okul, iş hayatın direkt etkileşimin olduğu bir tane bile erkek yok mu?
Çok güzel kadınlara ben de imreniyorum ya🙈🙈 güzellik ve bunu taşımak çok güzel bir şey bence. 🥰

Internetten birileriyle surekli tanisiyorsunuz sanirim. Biraz sosyallesin sanal ortamda hep en olmicak kisileri buluyorsunuz sanki. Gercek hayattan iliski yasamaya cabalayin.

Çok güzel kadınlara ben de imreniyorum ya🙈🙈 güzellik ve bunu taşımak çok güzel bir şey bence. 🥰
Kıskanmak, hasetlenmek çok ayrı bir şey. Ben de çok güzel kadınlar görüyorum, vay be diyorum; gerçekten sanat eseri gibi izliyorum. Hatta esinleniyorum, güzel giyinmişse güzel kokuyorsa ilgi alanıma giriyor, soruyorum, sohbet ediyorum. Kabul ediyorum bu işlerde insan hem göze hem gönüle hitap edeni ister de, aşk öyle bir şey ki gönlünün sevdiğinin göbeği, başkasına kusur gözüken şeyler dünyanın en güzel ayrıntısı hâline geliyor. Bana göre eşim dünyanın en seksi erkeği, ama dışarıdan bakan yapılı, hafif göbekli, standart bir Karadeniz erkeği görüyor.

Rainy sevgili olalım demiş ama kim bu biri.İn mi cin mi?Yani bu kadar çabuk inanma insanlara.Güzel kızlara gelince;anneannem sokağın güzeli bitmez derdi.Bir erkek güzel deyince mi güzel oluyorsun?Aslında sorun sen kendini güzel bulmuyorsun.Sen kendini beğensen herkes beğenir.

Valla ben kendimi güzel bulurum, maşallah çiçek gibiyim 🌸🧿 Instagram'da da boy boy fotolarım var.
Ama bunca yıldır kimseden şöyle mesajlar almadim
Instagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi
eli şeyinde internetten kız profillerine yazan adamlar mi ölçecek benim güzelliğimi? Ne munasebet yani.
Sen böyle iki gram iltifata aç davranmaya devam edersen yalan yalan sözlerle kandırılir sonra daha çook ağlarsın.
Çalışmıyorsun di mi?
Neden bir an önce bri işe başlamayı düşünmüyorsun? Hem çevre edinirsin orada seni gören beğenenler olur

Back
X