• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Meselesi Ne Yapmam Lazım? :(

Sudeyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
6
0
1
27
Merhaba ablalarım. Konudan da anlaşıldığı gibi bir aşk meselesi var. Ben 17 yaşındayım ve matematik öğretmenim bana aşık olmuş. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aramızda 10 yaş var. Lütfen yardım edin

Dogrumu anladim Matematik ogretmenin sana asik olmus ?
Kendisimi soyledi ?

Nasıl yani??? Güzel yavrum bu bir kaç türlü sonuca varacaktir eğer annen anlayışlı ise hemen ona söyle. .....yoksa burada da bir çözüm buluruz

Birinci sonuç tabiki gönül bundan yanadır. Fazla dedikodusu mahal vermeden gelir ailemden ister söz nisan falan ailenle Rıza verirse olur ama adam saplantı halinde seviyorsa aileni araya koy ya da sen karşına al bu işi hemen el atsınlar ya da sen konuşarak sonlandı. bitsin bu iş ilerisi tehlike.

1. soru matematik öğretmeninin telefonunun sende işi ne 2. si hiç gerçekçi gelmedin 3. sü eğer gerçeksen durma ve git ailene söyle kimseye güven kalmadı arkadaş

Yarın dersimiz var öğretmenle. Adamın yüzüne baka
1. soru matematik öğretmeninin telefonunun sende işi ne 2. si hiç gerçekçi gelmedin 3. sü eğer gerçeksen durma ve git ailene söyle kimseye güven kalmadı arkadaş
ben temel lisede dershane öğretmenleriyle okuyorum sayısal öğrencisiyim soru çözümleri yapıyoruz sadece matematik değil diğer öğretmenlerimin de var numarası. ben burada aileme söylemeden olay okula yayılmadan nasıl halledebilirim diye yardım istedim sadece.

Birinci sonuç tabiki gönül bundan yanadır. Fazla dedikodusu mahal vermeden gelir ailemden ister söz nisan falan ailenle Rıza verirse olur ama adam saplantı halinde seviyorsa aileni araya koy ya da sen karşına al bu işi hemen el atsınlar ya da sen konuşarak sonlandı. bitsin bu iş ilerisi tehlike.

Ne sözü ne nişanı ya!!! Daha 17 yaşında!!!

Yarın dersimiz var öğretmenle. Adamın yüzüne baka

ben temel lisede dershane öğretmenleriyle okuyorum sayısal öğrencisiyim soru çözümleri yapıyoruz sadece matematik değil diğer öğretmenlerimin de var numarası. ben burada aileme söylemeden olay okula yayılmadan nasıl halledebilirim diye yardım istedim sadece.
istemiyorum de adama direk kusura bakmayın benim için okul daha öenmli de eğer rahatsız etmeye devam ederseniz sizi idareye şikaret ederim diyede tehdit et hatta hiç bişey yapamaz devam edersede korkma git şikayet et sonra suçsuzken suçlu durumuna düşersin adam derki o bana iftira atıyor falan o yüzden ailene söylemen daha doğru olur yada sevdiğin bir bayan öğretmen yada rehber öğretmenine durumu anlatabilirsin korkma yani ama konuşmazsan suçlu sen olursun

17 yaşında bir çocuğa aşık olmak. Ailesi onu okula, öğretmenlere emanet ediyor. Ne biçim insanlar var. Annene söylesen sadece, o bakar icabına. Ama şikayet falan da edilemez. Nasıl ispat edeceksiniz ki.

istemiyorum de adama direk kusura bakmayın benim için okul daha öenmli de eğer rahatsız etmeye devam ederseniz sizi idareye şikaret ederim diyede tehdit et hatta hiç bişey yapamaz devam edersede korkma git şikayet et sonra suçsuzken suçlu durumuna düşersin adam derki o bana iftira atıyor falan o yüzden ailene söylemen daha doğru olur yada sevdiğin bir bayan öğretmen yada rehber öğretmenine durumu anlatabilirsin korkma yani ama konuşmazsan suçlu sen olursun
yarın dersi var konuşucam o yüzden. yayılmasından korkuyorum sadece

yarın dersi var konuşucam o yüzden. yayılmasından korkuyorum sadece
yayılırsa yayılsın suçlu sen değilsin ki neden korkuyorsun onunla konuş ama rahatsız ederse korkma şikayet et adam karaktersiz daha reşit olmayan birkıza göz dikmiş daha lise yani orası

sen niye yayilmasindan korkuyorsun o korksun cunku yayilirsa mesleki tehlike var ayrica bana hic inandirici gelmedi sen seviyorsunda kafanda boyle kuruyor olabilir misin 27 yasinda is guc sahibi adam cevresinde hic mi kiz kalmamis subyanci mi bu adam ne

Back
X