aşk mı gurur mu?

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Çok sevdiğiniz erkek arkadaşınız yada eşiniz tarafından yaşanılan sorunlar sebebiyle terkedildiniz, yada ortak kararla ayrıldınız.
Ama aradan aylar, hatta yıllar geçmesine rağmen unutamadınız ve başka biri de asla olmuyor. Onun da hayatında biri olmadığını biliyorsunuz.
Bu durumda çaba gösterip, gurur yapmadan onu arayıp sorar,mail atar, tlflarınızı açmasa dahi ısrar eder misiniz?Yoksa gururum daha önemli mi dersiniz?

İyi de bu gurur meselesi değil ki...
Sorunlar çıkmış ve ayrılık olmuş.
Çözebilseydik zaten beraberdik şu an deyip hayatıma devam ederdim ben olsaydım...

Karşımdakinin beni sevdiğinden eminsem sonuna kadar mücadele eder, bana dönmesi için ne gerekiyosa yapardım. Ama seni sevmiyorsa peşinden koşmak karşındakinin egosunu yükseltmekten başka bi işe yaramıyo ne yazikki.

aynı durumu şuan yaşıyorum aşık olduğum kişiyle kişisel sorunlarımız yüzünden ayrıldık ikimizde kötü günler geçiriyoduk ama demekki sevgimiz o kadar büyük değilmişki ayrıldık bu zor günleri beraber atlatamadık... ben ne kadar yanlış olsada hep gururu seçerim büyük sözüme tövbe ama ölsemde aramam o aramadıkça...

Çok dandirik gibi dursa da ne yerine yaraşır laf ; aşkta gurur olmaz.
Olmaz olmaz orası tamam da ayrılmışsın, aradan yıllar geçtiyse durum zor biraz, bu şartlarda aşk zor zanaat

ben gurur diyorum her seferinde de bu yüzden kaybediyorum belki ama gurur yani.
Nişanlımla da kavga ederiz sonuc ne olursa olsun hep o gelir ilk adımı atar aynı sey arkadaslıklarımda da gecerli gurur yapar hiç adım atamam barışmak için cok kötü bir huy ama ne yapayım ,

Gurur önemli olmalı, istiyorsa karşımda ki yıksın gururunu niye ben yıkıyormuşum

Gayette güzel bir huy, öyle olmalı genellikle..

yalnız ilk defa benim gibi düşüneni buldum,tebrikler arkadaşım :)

Forumda mı reelde mi :)
Böyle düşünmeyen yanlış düşünüyor, yerine göre alttan alınmalı elbette ama hele ki bayansan ve karşında ki erkek eşin falansa bu yolda devam edeceksin valla
Diğer türlü kim ne kazanmış ki :)

normal de de insanlar hep ask derler ya :)
cok doğru söylemişsin arkadasım bide erkekler anlarsa bunu güzel olcak.

Hiçte kötü bir huy degil canım aksine çok çok iyi bu durum.
Bu şekilde kazanan hep sen olursun.

Bende de gurur baskın , bundan çok kaybettim gerçekten

Mesajını görmeden cevap verdim canım demek ki aynı düşünüyormusuz.
Aynen gururu dinlemeyenlerin hali harap bence görüyoruz bir degerleri olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…