aşk mı gurur mu?

Ararım bir şans olabilir mi diye bakarım ama olmuyorsa, sevmiyorsa çokta zorlamanın bir anlamı yok.

Herkeste farklıdır bu durum aslında.Kişilik,karakter,yapıya göre.Bne şahsen gururuma fazlasıyla düşkün bir insanımdır ve o yüzden aşk olsun başka konu olsun yine gururum baskın çıkar.Aramam etmem yine de gururumdan bir parça olsun ödün vermem diyebilirim.Dediğim gibi ama bu durum herkeste değişir.

Allah herkesı gurur yapmasına gerek olmayacak aşkı agız tadıyla yaşatacak ınsanlarla karşılaştırsın:)

Ben gururumu tercih ettim mantıken içim rahat duygusal açıdan baktığım zaman biraz yüz verseymişim diyorum ama sonra diyorum ki yeterince sevmediğimden de olabilir bunu yapmış olmam.

basima gelirse ve esimi baz alirsam, beni sevdiginden eminsem ve onu tekrar istedigimden eminsem, bir aksam "arkadasca" dvd izlemeye çagiririm anlar o
tabi bu insanin kisiligi ve yasadigi iliskiye gore degisir, ben normal hayatta çok gururluyum daha once bir sevgilimi gurur yapip aramadim mesela ama esimle olan iliskimde gururun yeri yok ikimiz bir butun gibiyiz

Son düzenleme:
Ben gururumu dinleyemiyorum böyle şeylerde kolay kolay.

suan yaptığım gibi acıdan ölsemde aramıyorum aramayacağım hoş oda değil aramak yüzümü görmek istemiyor (( gurur diyorum ben ama onuda çok seviyorum savaşların en zoruymuş aklın yürekle şavası bunu yaşıyorum aklım galip geliyor içim acısada

Sen gurur diyerek her seferinde kaybediyosun bende gururumu hiçe sayıp aşk diyerek kaybediyorum. Ne diyeyimki ben şimdi hangisi doğru hangisi yanlış ben bilemiyorum artık o kadar çaresizim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…