Ask mi huzur mu???

Tabiki mantik bu devirde ask mi kaldi en fazla surecegi 6 ay bir sene benim evliligim ask evliligiydi kocamda beni 6 yil sevmis istemis aramis simdi kedi kopek gibiyiz kesinlikle kalbini dinleme o mantikli sorumluluk sahibi adam gun gelecek kendini sana oyle bir sevdirecekki yaptigi islerle
Asik oldugun adam da oyle bir tiksindirecekki sorumluluk olmadigi icin seni de gun gelecek onemsemiycek hep bi dert yanacak yer ariyacaksin sen olsan sadece seninle birlikte ailende yaniyor haberin olsun
Mantigini kullan insallah guzel bir evlilik yasarsin
ASK GELIP GECICI BIR HEVES 6 AYLIK CICIM AYI OKADAR

bu bayan kesınlıkle dogru soyluyor..

tek kelime ile MANTIK .... Siz kendinizde söylüyorsunuz ve farkındasınız zaten erkek arkadaşınız ile olmayacağının çok zor sorumsuz bri ile yaşamak

EVLENDIĞINDE nasılsa ikisinden de eser kalmayacak zamanla.aşk I seç de geçici de olsa bişeye değsin.

Ya da dur ya yakma başını.bence 2sini de boşver.evlenmek zorunda değilsin.kalbine aşka belli bi süre boyun eğeceksin,sonraları sorumsuz bi adam ile başbaşa olduğun dank edecek kafana.diğerinden de o kdr emin olma derim ben.evlenince işler değişiyor da...

Ya bu erkekler neden boyle basta hersey iyi gibi gosterip resmen hakka geçiyorlar(

Bencil bir erkekle nasıl başedeceksin canım, evliliğin tüm sorumluluğu sana ait olacak.Mantığını kullan, yüksek olasılıkla hayranlık uyandırır sende o mantıklı adamın tavırları. Aşk geçer, alışkanlığa dönüşür. Başka birine de alışabilirsin değil mi... Karar senin ancak bir erkek seni mutlu ettiği vakit sen de bağlanmaya başlarsın. Mantığına uyan kişiyle flört et bakalım belki elektrik alırsın.Senin için hayırlısı neyse o olsun

bence en guzeli mantikli bi ask evliligi ne safi askla ne de mantikla karar verin bisey hissetmediginiz biriyle evlenmemelisiniz bence.

Huzuru getiren gerçek bir aşk... aşkın olduğu yerde mantık olmaz derler ama mantıklı bir aşk yaşadığın zaman zaten huzur seni buluyor...

bence en guzeli mantikli bi ask evliligi ne safi askla ne de mantikla karar verin bisey hissetmediginiz biriyle evlenmemelisiniz bence.

O asktan pek vazgecemiyorum boyle degisik birsey oldu ariyorum gorusuyoruz konuşuyoruz anlatiyormu derdimi ayni pencereden bakmiyoruz ben sanki surekli sorun cikaran tarad oluyorum baslarda mukemmel bir birlikteliğmiz vardi ama ilgisizligi bu hale getirdi bazen insan kendi eliyle yapiyor diyorum iyi hos ama bu adamdan bana yar olmaz bazen sevr seve vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz

Ne aşk ne mantık... Bence hayatta insan için en önemli şey HUZUR dolu bir yaşam...
Ben hayatımda huzuru herşeyden ön planda tutarım. Eşim de bana huzuru yaşatsn isterim.
Anladığm kadarıyla aşık olduğunu düşündüğün kişiden sen soğumuşsun bile... Yazdıklarından bu çok belli oluyor.
Diğer kişi hakkında da olumlusun ama emin değilsin. Belki onu zamanla sevebilirsin ki seni kendine hayran bıraktığı için acabaların var.
Doğru kararı sen verebilirsin ancak ama bence bir müddet kendine zaman tanı ve hayatta ne istediğine karar ver sonra bu kişiler arasında gerekirse tercih yaparsın ya da 3. bir kişi karşına çıkar ve onunla yoluna devam edersin

Sorun birde ikisinin bambaska yasam tarzlarina sahip asik oldugum kisi cok rahat alkol vb dini yönü cok zayif digeri tam tersi cok dikkatli

Bencede huzur...o yuzden esimi sectim...daha ilk bulusmamizda bile,yanindayken kendimi cok huzurlu,sakin hissediyordum.sanki yillardir taniyormusum gibi gelmisti.ve hala ayni,hic degismedi.kizima iyi bir baba banada iyi bir es oldu.Rabbime sukur...

Canım aynısını yaşadım. Yani şöyle söyleyeyim benim 6 yıllık bir ilişkim vardı kendisi aynı şuan senin anlattığın gibi bir insandı sorumsuz, ilgisiz, şımartılmış zengin bir tipti. Senelerce gel gitler yaşadım psikolojim bozuldu onun yüzünden ne bırakabiliyodum ne de evliliğe gidebiliyorduk. En sonunda beni aldatınca artık bir daha arkama bakmadım tamamen çıkarttım hayatımdan.
O zamanlarda da çok sevdiğim bir sosyal arkadaşım vardı ve onu fark etmeye başladım ama o beni çoktan fark etmiş zaten :) Bir baktım ki o kadar ilgi dolu düşünceli biri ki farklı bir gözle görmeye başladım sonra aramızdaki başka boyutlara taşındı. Neyse gel zaman git zaman o adam benim kocam oldu ve gerçekten onu çok seviyorum gözümden sakınıyorum ve Allah'ıma çok şükrediyorum iyi ki o var yanımda. Ayrıca hiçte değişmedi hala aynı ilgili düşünceli sevgisinden şüphe duymadığım biri.
Sözün kısası kesinlikle HUZUR diyorum ben :)

Son düzenleme:
canım birini seç diyemem ama fikrimi söylemek istedim önce sunu unutma bence Allah tan korkmayan bi insanla evlenemem ben günah olan seyleri bilmeli alkol rahatlık su bu sorumlululrı bilmeli mesala ben sahsen bişeyleri yapmıyosam kötü alışkanlıklar dinin yasakldığı seyler birine yalan sölemek yada kötü seyler cıkar düsünmemek hep Allah tan olan korumdan tabi içimdede yok ama seytan bu belli olmuyo dini duyguları agır olmalıki ak sevgi bittiğinde ilahi güc seni yalnz bırakmasına izin vermesin zinaya bakamasın.. gelelim huzur mu ask mı simdi canım bi insnla evlenmeden bence anlayamazsın belki seni üzecegini anlayabilirsin ama huzur verip veremeyecegini bilemezsin insanlar aynı evin içine girince degisebilirler yada sahip olduklarında..sen bilirsin ama bence iki kisi arasında kaldıysan ikinciyi sec cok secim yapman gerekirse cünkü birinci kafanı karıstırmasaydı ikinciy düşünmezdin tabi suda var birinci aklında kalmasaydı böle bisede sormazdın düşün ikiside baskasıyla evlenmis hangisi nefsine agır gelir eger cokda secim yapmak istiyosan..ne kadar huzur da olsa benim kocam kalbimi titretecek bence ve ben keske sunu secmeliydi acaba bu olmamalıydı dememeliyim sonucta 40 yıl eger suan bu secimleri düsünüosan elbet dersin arada kalman bana biraz garip geldi acıkcası erkeklerin yerinde olmak istemezdim yani sahsen ben bi erkeğin iki secenegnden biri olmak istemem

Bence ask olsun bu kadar guvenme erkeklere bende senin durumun icindeyddlim 4 ay once 3 senedir sevdigim vardi askere gitti geljnce hayal kuruoduk olur dugun die biraz sevdigim ickili felandi babam vermedi kuzenim de beni seviodu o cok istedi bnm ol die bi an mantk la dusundum kuzenimin huyu suyu iyi die babam biz yurtdisinda oldugumuzdan enisteme oglhn gelirse yuzugu bn takicam dedi ve simdi kuzenim o kadar olaydan snra bni hic biseyiymisim gibi davranio zamannda aklim olsaydi askerimden vazgecmezdm yani ask evliligi olsun derim

Eger illede birini sececeksrn kendini sec bence birak ikisinide. Asik ama sorumsuz bir insanla hayat gecmez zamanla o askta kaybolup gider. Ask zaten mantiktan beslenir. Ama hicbirsey hissetmedigin bir adamla sirf cok iyi biri oldugu icin sirf seni sevdigi icin evlenmemelisin o insanada yazik o da aski, sevgiyi senin kadar hakediyor boylr dusun. Kendinide kimseyide kndirma eher icindeki ask son bulmuyorsa ewlenmeden devam etsin birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…