- Konu Sahibi essiloratte
-
Tabiki mantik bu devirde ask mi kaldi en fazla surecegi 6 ay bir sene benim evliligim ask evliligiydi kocamda beni 6 yil sevmis istemis aramis simdi kedi kopek gibiyiz kesinlikle kalbini dinleme o mantikli sorumluluk sahibi adam gun gelecek kendini sana oyle bir sevdirecekki yaptigi islerle
Asik oldugun adam da oyle bir tiksindirecekki sorumluluk olmadigi icin seni de gun gelecek onemsemiycek hep bi dert yanacak yer ariyacaksin sen olsan sadece seninle birlikte ailende yaniyor haberin olsun
Mantigini kullan insallah guzel bir evlilik yasarsin
ASK GELIP GECICI BIR HEVES 6 AYLIK CICIM AYI OKADAR
Ya da dur ya yakma başını.bence 2sini de boşver.evlenmek zorunda değilsin.kalbine aşka belli bi süre boyun eğeceksin,sonraları sorumsuz bi adam ile başbaşa olduğun dank edecek kafana.diğerinden de o kdr emin olma derim ben.evlenince işler değişiyor da...
Kafam cok karisik bir yanda sevdigim ama düzeleceğine inanamadigim sorunlarini anlayamadigim bencil yetismis sorumluluk alamayan bir adam bir yanda bana deger veren evliligin tum sorumluluklarini tasiyacak mantikli bir erkekkaderimle ilgili secim noktasindayim ama ne kalbimi ne de mantigimi duyuyorum....birinde aylarca gormesemde aramizda bitmeyen tutku olan bana hatalarla gelen birisi diger tarafta cocuklarima baba olacak adam...siz olsani neyi dinlerdiniz?Kalbimiz mi mantigimiz mi?
Kafam cok karisik bir yanda sevdigim ama düzeleceğine inanamadigim sorunlarini anlayamadigim bencil yetismis sorumluluk alamayan bir adam bir yanda bana deger veren evliligin tum sorumluluklarini tasiyacak mantikli bir erkekkaderimle ilgili secim noktasindayim ama ne kalbimi ne de mantigimi duyuyorum....birinde aylarca gormesemde aramizda bitmeyen tutku olan bana hatalarla gelen birisi diger tarafta cocuklarima baba olacak adam...siz olsani neyi dinlerdiniz?Kalbimiz mi mantigimiz mi?
bence en guzeli mantikli bi ask evliligine safi askla ne de mantikla karar verin bisey hissetmediginiz biriyle evlenmemelisiniz bence.
Ne aşk ne mantık... Bence hayatta insan için en önemli şey HUZUR dolu bir yaşam...
Ben hayatımda huzuru herşeyden ön planda tutarım. Eşim de bana huzuru yaşatsn isterim.
Anladığm kadarıyla aşık olduğunu düşündüğün kişiden sen soğumuşsun bile... Yazdıklarından bu çok belli oluyor.
Diğer kişi hakkında da olumlusun ama emin değilsin. Belki onu zamanla sevebilirsin ki seni kendine hayran bıraktığı için acabaların var.
Doğru kararı sen verebilirsin ancak ama bence bir müddet kendine zaman tanı ve hayatta ne istediğine karar ver sonra bu kişiler arasında gerekirse tercih yaparsın ya da 3. bir kişi karşına çıkar ve onunla yoluna devam edersin
iki ayrı kutup yaniiii :) Peki senin hayat tarzın hangisine daha yakın?Sorun birde ikisinin bambaska yasam tarzlarina sahip asik oldugum kisi cok rahat alkol vb dini yönü cok zayif digeri tam tersi cok dikkatli
O asktan pek vazgecemiyorum boyle degisik birsey oldu ariyorum gorusuyoruz konuşuyoruz anlatiyormu derdimi ayni pencereden bakmiyoruz ben sanki surekli sorun cikaran tarad oluyorum baslarda mukemmel bir birlikteliğmiz vardi ama ilgisizligi bu hale getirdi bazen insan kendi eliyle yapiyor diyorum iyi hos ama bu adamdan bana yar olmaz bazen sevr seve vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?