- Konu Sahibi essiloratte
-
Kafam cok karisik bir yanda sevdigim ama düzeleceğine inanamadigim sorunlarini anlayamadigim bencil yetismis sorumluluk alamayan bir adam bir yanda bana deger veren evliligin tum sorumluluklarini tasiyacak mantikli bir erkekkaderimle ilgili secim noktasindayim ama ne kalbimi ne de mantigimi duyuyorum....birinde aylarca gormesemde aramizda bitmeyen tutku olan bana hatalarla gelen birisi diger tarafta cocuklarima baba olacak adam...siz olsani neyi dinlerdiniz?Kalbimiz mi mantigimiz mi?
hangısını seçsen bıgun bı yerde keşke dersın..
mümkünse ıkısınıde seçme ve hem kalbıne,hem beynine aynı anda hıtap edebılen bırıyle ol..
Ne aşk ne mantık... Bence hayatta insan için en önemli şey HUZUR dolu bir yaşam...
Ben hayatımda huzuru herşeyden ön planda tutarım. Eşim de bana huzuru yaşatsn isterim.
Anladığm kadarıyla aşık olduğunu düşündüğün kişiden sen soğumuşsun bile... Yazdıklarından bu çok belli oluyor.
Diğer kişi hakkında da olumlusun ama emin değilsin. Belki onu zamanla sevebilirsin ki seni kendine hayran bıraktığı için acabaların var.
Doğru kararı sen verebilirsin ancak ama bence bir müddet kendine zaman tanı ve hayatta ne istediğine karar ver sonra bu kişiler arasında gerekirse tercih yaparsın ya da 3. bir kişi karşına çıkar ve onunla yoluna devam edersin
Tabikide HUZUR... Ask zaten bir süre sonra bitiyor kimse bana bunun aksini iddia edemez! Ki evlilik ciddi bir is bütün hayatini belirliyor.Ve bunuda asik oldugun ama mantigina uymayan biriyle yaparsan ne kadar saglikli bir evlilik olur dersin.. Sana bunu ask evliligi yapan biri olarak söylüyorum ; Mantigini kullanmak herzaman en iyisidirKafam cok karisik bir yanda sevdigim ama düzeleceğine inanamadigim sorunlarini anlayamadigim bencil yetismis sorumluluk alamayan bir adam bir yanda bana deger veren evliligin tum sorumluluklarini tasiyacak mantikli bir erkekkaderimle ilgili secim noktasindayim ama ne kalbimi ne de mantigimi duyuyorum....birinde aylarca gormesemde aramizda bitmeyen tutku olan bana hatalarla gelen birisi diger tarafta cocuklarima baba olacak adam...siz olsani neyi dinlerdiniz?Kalbimiz mi mantigimiz mi?
aşk evliliği yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle mantık mantık mantık bana güven ve inan ki hiç pişman olmazsın seninle evlendıkten sonraad gorusmek hatta son kararını bılmek ısterım bılıyomusun. benım kız kardesım kendınden 8 yas buyuk bı adamla mantık evlılıgı yaptı bende ask evlılıgı yaptım sımdı ıse onların sonsuz askına gıpta ıle bakıyorm evlenırken o askı ben yasayacaktım oyle dusunuyordum ama cok gecmedı gercegı anlamam. canlı ıkı ornek son karar senın ama sonucu gerçekten merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?