canım sakın kariyerinden o istiyo diye vazgeçme sende diret ben okuyacam iş sahibi olacam de onun için vazgeçersen yani onun her dediğini yaparsan vzgeçilmesi kolay biri olacaksın !!!
onun istekleri varsa seninde isteklerin var her şeyden önce sen bi bireysin kendi hayatın herşeyden önde olsun
çok affedersin ben öle bi aptallık yaptım çok sevdiğim bir adam var ayrıl barış 3 senemizi doldurduk ben bi, işte çalışıyodum huzurluydum orada erkek var çık ben sana haftalık 500 tl maaş verecem dedi olmaz dedim 3-4 gün beni ne aradı ne sordu çok sevdiğim için kahroldum sonunda tamam dedim çıktım
en ufak bir tartışmada döndü arkasını gitti .5 kuruşsuz kaldım ailemden aldığım para ancak arkadaşlarımla buluşmak için yola ve sigara parasına yetiyodu
5 ay ne aradı ne sordu kahrımdan her geçen gün öldüm
sonra vodafone merkezde mükemmel bi iş buldum
tekrar döndü bana ağladı sızlandı seviyorum ölüyorum bitiyorum dedi sevdiğim için tekrar döndüm telefon dökümlerine bi baktım ki benim ağlayarak geçirdiğim 5 ayda evli bi kadını gece gündüz defalarca aramış 5 ay boyunca yaşayacağını yaşamış hataydı şöleydi böyleydi dedi konuyu kapadı
yine geldik iş konusuna işten çık dedi tamam dedim ve yine işten çıktım.
3 ay sonra yine gitti
başka iş buldum 1 ay sonra yine döndü evlenelim cart curt ev bakmaya başladık ve yine işten çık dedi yoookkk ölsem çıkmam dedim bu sefer yani şimdi bu sebepten ayrıldık ben böle bi şerefsizi çok sevdim içim kan ağlıyo her allahın günü beddua ediyorum ama gel gelelim vaz geçemiyorum kafayı yemek üzereyim tadım huzurum hiç bişiyim yok
yinede ne olursa olsun işimden vazgeçmem artık
bence sende vazgeçme yarın ne yaşayacağımız belli deil herkes çiğ süt emmiş kimseye güven yok bu zamnda
sizle bu kadar oynamasına niye izin verdiniz
Almanya gibi biryerde okumadan/meslek yapmadan is bulmanin imkansiz gibi birsey oldugunu biliyorsun
Allah korusun olurda yollariniz ayrilirsa cok pisman olursun.
Hem okulunu bitirdikten sonra calismazsin, o kadar istemiyorsa.
Ama okulunu bitirmelisin. Okumus bir Ev Hanimi olursun sende
Bunu onunla konusmalisin. Kac yilin kaldi bitirmene ?
Merhaba kizlar,
Öncelikle kendimi tanitayim..ben 20 yasindayim , almanyada yasiyorum.cok büyük hayallerim olmadi hicbirzaman. Hep iyi bir bölüm kazanip ünivesiteye gitmek ,is sahibi olmak isterdim. Ardindan aile kurmak isterdim(aile hayati yasamadim fazla).
Sonunda istedigim bölümü kazandm ve basladim okula. Bugüne kdr gönüllü olarak birsürü sosyal projelerde yer aldim. Inanin insanlara yardim etmek beni okdr mutlu ettiki, hayatim boyunca insanlara yardim edecegme söz verdm.
3 yildr sevgilimle cokmutluyduk. Kendisi herzaman cok kiskanc cok kuralci biriydi ama evlenme karari aldigimizdan beri abartmaya basladi..sinirlendiginde daha fazla beni korkutucak seklde bagirmaya basladi.. El kol hareketleri yapmaya basladi.. Daha cok kiskaclik yapmaya basladi.. Beni okdr kisitliyorki, hic bir arkadasm kalmadi.. Ve en kötüsde, okulumu bitirmemi ve calismami kesin vekesin istemiyor..cok kawga ettik bu konu yüzünden. Sevgilim durumu oldukca iyi.. Ve calisip yorulmani istemiyrum diyor.. Hem cocuk istiyorm ben diyor..Biliyorum kendisi cok bonkör biri ve birseyimi eksik etmez ama ben insanlara yardim edicektim parami öyle kazanicaktim..annesi gibi olmami istiyor.. Annesi ilk okul mezunu bir hanim, ve esine cocuguna kayinv lidesine bile yillardir bakan cok iyi bir kadin.. Ve hep annesini örnek veriyor.. Oda okumadi simdi mükemmel bir e kadini diyor.. Bir kadin evde yeterince yoruluyr ztn diyor..eminim annesinin imkani olsaydi okudru. Ve calismakta isterdi..
Onu cok seiyorum oda beni.. ama cok inatci.. Onu yari yolda birakirsam allahim beni cezlandirir yanima birakmaz bunuda biliyorum.
Ama hayallerimdende vazgecemiyorum..herseye tmm dedim amabu son istegi beni sarsti..
Sizce napmaliyim? Sevgilimin amaci ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?