Üniversite yıllarımda başladı aslında 16 sene önce. Üniversite öğrencisiydim o da arkadaşımın kardeşi. 1 haftalığına gelmişti yaşadığım şehire. O da başka bir ilde üniversite öğrencisiydi. 2. gün birbirimizden ayrılamaz olmuştuk. Saatlerce konuşmadan bakışırdık. Öyle derin öyle anlamlı ki. İlk aşkımdı ben de onun. Arada görüştük 2-3 yıl sonra. yine aynı derin bakışlar saatlerce sarılmalar.. Hep aklımda kaldı ilk aşk unutulmaz ya. Sonra evlendim o evlenmemiş. Eşimden ayrıldım bir kaç küçük çapta ilişkim oldu ama çok uzun sürmedi. Geçenlerde yine görüştük. Kilitlendik yine.. 2 saat sadece birbirimize baktık hiç konuşmadan sorgulamadan. Başka bir şey yapamıyoruz zaten ne zaman bir araya gelsek dalıp gidiyoruz birbirimizin gözlerine. Ona baktığımda buğulu görüyorum onu ayrıca şu anki halini değilde 16 yıl önceki halini gördüm. İlk o söyledi bana sanki hala üniversitedeki halini görüyorum diye. Sarıldık. Kokladı beni ben de onu hala aynı kokuyorsun dedi hiç değişmemişsin. Seninle sarılıp uyumak istiyorum dedi. Masum sıcak inanılmazdı. Yıllar önceki halime döndüm yine 3 gündür gözümün önünde bir tek o var. Bilmiyorum böyle bir şey yaşayanınız var mıdır ama merak ediyorum. Aşk mı bu?? Nasıl yıllar sonra bile aynı şeyleri hissedip yaşayabiliyoruz. Yine karşılıklı kilitlenmeler.. Konuşmadan anlaşıyoruz, yüzünün bulut içinde 16 yıl önceki haliyle görünmesi..Anlayamıyorum...