- 6 Kasım 2019
- 125
- 72
- 28
- Konu Sahibi Yenibirfikir
Iptal
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi olmadan evlilik yürümez bana göre şahsen baktığım zaman şuan mutlu bir evliligim varsa sevdigim için aksi halde sevmediğim birinin her yaptığı batar bana ve kavga çok olurdu gibime geliyor ha maddiyat da önemli belli Bi yerde sonuçta geçim sıkıntısı zor ama öyle çok zengin olsun demeyin sonuçta sevdigiyle insan yavan ekmek yese bal gelir sevmedigiyle herşeye sahip olsa bile tat alamaz ama yaş farkı biraz fazla geldi bana bizim çevre en fazla 10 yaş daha fazlası zorlar derdi hep yinede mutluysanız neden olmasın sevginin önünde hiçbir şey duramaz29 yaşımdayim. Ya 1yaş kucuk talip olan mantiksal biri ya da 15yaş buyuk ama aşık oldgum kişi ve meslegi guzel.
Hangisi? ( yas farki olan birini kınadım ve basima geldi.. ayvayi yedim. Hayatta hersey insanin basina gelirmis. )
Bu tarz durumu deneyimleyen var mi?
Teşekkur ederimmm. Yaş farki gorüntude 10duruyor. Başta haberim yoktu bu farkten. Sonrada gozlerim gormedi.
Aşık oldugum kişiSağlam bir iş derim ben.
Bence suani bosver ve ileriyi düsün. Hayatinda deger verdigin seyler nelerdir ve bunun icin nelerden vazgecebilirsin?
Mesela ilerde yaslanana kadar asik oldugun bir adamlami olmak ve yuva kurmak istersin
yoksa evim arabam olsunda cok asik olmasamda olur ve belki oda sana cok asik degildir.
Her yönün eksisi ve artisi var. Ben aski sectim. Esim benden 2 yas büyük ama zihin olarak sanki 5 yas kücük. Bu durumdan cok rahatsizim.
Birde kendi karekterini göz önünde bulundur. Cok oturakli olgun ve medenimisin? Yoksa biraz cocuksu hayal pesinde kosturanlardanmisin?
Ben evlilikte yaştan daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum mantık dediğin şey de yaş olmamalı bence. Eğer yaşının büyüklüğünü bir kenara bırakınca mantığına ve kalbine yatıyorsa tabiki yaşı büyük olanı tercih et. Sırf yaşı küçük diye biriyle evlenmek doğru değil29 yaşımdayim. Ya 1yaş kucuk talip olan mantiksal biri ya da 15yaş buyuk ama aşık oldgum kişi ve meslegi guzel.
Hangisi? ( yas farki olan birini kınadım ve basima geldi.. ayvayi yedim. Hayatta hersey insanin basina gelirmis. )
Ben evlilikte yaştan daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum mantık dediğin şey de yaş olmamalı bence. Eğer yaşının büyüklüğünü bir kenara bırakınca mantığına ve kalbine yatıyorsa tabiki yaşı büyük olanı tercih et. Sırf yaşı küçük diye biriyle evlenmek doğru değil
Haklisiniz teşekkurlerrBence sevdiğinizle olun. Karşılığında ömür vereceksiniz.
Ailen kabul etmez diye korkma. Elbette gönüllerinde seni bir prense vermek isterler ama senin mutlu olmani isterler sonuçta. Kimseyle ciddi anlamda görüsmüyorsan ikisiylede birer gün bir kahve icmeye git. Belkide ikisinide istemezsin sonunda. Rahat ol bu en önemlisi
İkisinin de meslekleri var sanırım.Kendinden empati kurarak yardimci oldugun için çok teşekkur ederim.
Şuan aniden buyuk olana karşi hislerim oluştu. Anlaşıyoruz uyuşuyoruz Bende cok ağır yaşayan biriyim.
Devam etmek konusunda endişeliyiz. Hem toplum hem aile..
Goruntude problem yok ama illaki fark duyulacak. Ailem ne der bilemiyorum.
Onlar istemez diye korkuyorum
Diger kucuk olan kişi ile ise tanişmak uzere biri önerdi . Hayatimda kimse yokken kabul etmistim. Işinden dolayi gorusemedik halagorusecegiz . Olaylar hizla gelişti digeri ile tanisinca buyuk problem yasadim.
Kalbimle zihnim arasinda
Ben de sizin gibi yaştan dolayı (10 yaş büyük) hem işi hem görünüşü hem yaşayış tarzı ile tam istediğim gibi birini reddettim, pişman oldum. O yüzden sonradan pişman olmamak adına hem mantığına hem kalbine uyuyorsa asla reddetme! Kesinlikle artık böyle düşünüyorum. Rakamlar önemsiz ...Aklima kalbime yattı bu yorum.. teşekkurler![]()
29 yaşımdayim. Ya 1yaş kucuk talip olan mantiksal biri ya da 15yaş buyuk ama aşık oldgum kişi ve meslegi guzel.