Aşk mı mantık mı? Ikilemdeyim

Aşksız bı yaşam düşünemiyorum gerçekten. Sanki sevgiden besleniyor gbiyim Allah sonumuzu hayretsin. En doğru kararı ver lütfen ♥aşktan dogrusu mutlağı yok bence amaaaa♥ille de seeeen.seeen.seeen illede seeeen.senden başka hiç kimseyi sevemem ki ben ben ben👰🤵

Yaaaa çok tatlısınız😋😘😘😘😘
Evet sevgi bulunduysa ona sıkı sıkıya sarılmalıymışız. Bunu öğrendikten sonra daha bir başka rahatladı kalbim.
Hep mutlu ol canim arkadaşım. Sevgi guzel şey. Ah bunu verene şükretmeli. Çok şükür.
🌷🌷💕💕💕💕💕💕

Yaaaa çok tatlısınız😋😘😘😘😘
Evet sevgi bulunduysa ona sıkı sıkıya sarılmalıymışız. Bunu öğrendikten sonra daha bir başka rahatladı kalbim.
Hep mutlu ol canim arkadaşım. Sevgi guzel şey. Ah bunu verene şükretmeli. Çok şükür.
🌷🌷💕💕💕💕💕💕
En güzeli senin olsun
Ömrünün sonuna dek birgün bile pişman olma kalpten diliyorum 🤲

Mesela şuan aşkımdan yaprak sariyorum.
Mantık evliliği yapsaydım hayatım dışardan mi alsak ya şu dükkan çok lezzetli yapıyor derdim😂😂😂😂😂

Hahahahahahahahahha yaaaa haklısın. Bana da diyor yaprak sar bana. Olur dedim. Takla at dese atarim😁😁😁😁 aşk bazen fedakarlik sabir herseyi oğretiyor . Allah daim etsin. Maşaallah Aşkı yaratana ve bizlere nasip edene şükür

Azcık bile sevilebiletisi olan Mantıklı kişi her zaman > Aşk evliliğinden...Hem aşk hem mantığa uyanı bulursan da en güzeli

Mantigimla evlendigim insanla yurutemedim türlü çile ve eziyetten sonra boşandım. Sevdiğim insanla bir sürü borçla evlendik ama şu an durumum çok çok iyi.
Bol dua alman ve iyi niyetle evlenmen lazım . Allah senin için hayırlı olanı kalbine düşürsün kuzum.

Mantigimla evlendigim insanla yurutemedim türlü çile ve eziyetten sonra boşandım. Sevdiğim insanla bir sürü borçla evlendik ama şu an durumum çok çok iyi.
Bol dua alman ve iyi niyetle evlenmen lazım . Allah senin için hayırlı olanı kalbine düşürsün kuzum.

Amiin. Allah razı olsun. Dua ve niyet. Tamam.
Seninde hayirli huzurlrlu mutlu evliliğin daim olsum hayirli evlatlarin olsun. Duani beklerim. Hayirli ramazanlar

Back
X