- 30 Nisan 2020
- 232
- 187
- 18
- 26
- Konu Sahibi Yenibirfikir
En önemlisi karakter artı paraHemen evlencez doye birsey yok. Evlilik istesem bu saate 40kere evlenirdim.
Ama gelincede hepsi ayni and ageliyor napalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En önemlisi karakter artı paraHemen evlencez doye birsey yok. Evlilik istesem bu saate 40kere evlenirdim.
Ama gelincede hepsi ayni and ageliyor napalim![]()
Evet ya. Üstelik bu yasima kadar iki kisi arasinda kalmadim. Vakitim dar oldugu icin sizlere danistim. Evlilik çagım suan oldu oldu hayirlisini seçtirsin Rabbim
Sevgiyi yok etmesi muhmemel kotu yonleri varmi bak yakin gordugunun.Ongorulu olmaya calis. Ben yasadim gordum.
Ve15 yas ilerde sana sorun olabilirmi dusun ;ben sahsen istemem.40 yasina gelsen 55 olacak o.Bu sahsen bana onemli.
Aşk ve mantık birbirine yakın olmalı bence tamamen aşk sıfır mantık yada tamamen mantık sıfır duygu da olmaz bence her ikisini de tanı öyle değerlendir on yaş büyük olan kendine bakan biri sanırım yaşını göstermiyormuş işini gücünü de oturtmuş için de alıyor bence onu seçmelisin![]()
Bence suani bosver ve ileriyi düsün. Hayatinda deger verdigin seyler nelerdir ve bunun icin nelerden vazgecebilirsin?
Mesela ilerde yaslanana kadar asik oldugun bir adamlami olmak ve yuva kurmak istersin
yoksa evim arabam olsunda cok asik olmasamda olur ve belki oda sana cok asik degildir.
Her yönün eksisi ve artisi var. Ben aski sectim. Esim benden 2 yas büyük ama zihin olarak sanki 5 yas kücük. Bu durumdan cok rahatsizim.
Birde kendi karekterini göz önünde bulundur. Cok oturakli olgun ve medenimisin? Yoksa biraz cocuksu hayal pesinde kosturanlardanmisin?
Şeyini çıkarmazsan olur. Zaten herşeyin aşırısı zararlı. Sadece aşkla da olmaz sadece mantıkla daAşkta mantık ne arar bacım![]()
Heyecandan her gece hayalini unutursam ağlama unut beni .bebeğim hayatta yok senin gbi bulamam dedim bulamadım.diriririirm.serdar ortacYaşasın heyecan![]()
Şeyini çıkarmazsan olur. Zaten herşeyin aşırısı zararlı. Sadece aşkla da olmaz sadece mantıkla da
Heyecandan her gece hayalini unutursam ağlama unut beni .bebeğim hayatta yok senin gbi bulamam dedim bulamadım.diriririirm.serdar ortac![]()
Mantikli bir ask evliliğinden yanayım.![]()
Kopppek gbiYav sen de aşık mısın??
Kopppek gbi![]()
Aşksız bı yaşam düşünemiyorum gerçekten. Sanki sevgiden besleniyor gbiyim Allah sonumuzu hayretsin. En doğru kararı ver lütfenOlleyy. Arkadaş olalimaşığız biz
ask kardeşliğiii
![]()
Mesela şuan aşkımdan yaprak sariyorum.Olleyy. Arkadaş olalimaşığız biz
ask kardeşliğiii
![]()