- 6 Kasım 2019
- 125
- 72
- 28
- Konu Sahibi Yenibirfikir
-
Ben salt mantık evliliğini sağlıklı bulmuyorum.
İşin içinde hem mantık hem duygu olmalı.
O yüzden hem mantık hem duygu olacak olan kişiyi seçin.
Duygusuz olmaz, evlilikte cinsel hayat olacak.
Sırf meslek diye hiçbir şey hissetmediğiniz biriyle evlenmeyin.
Toparlarsam ben hem duygu hem mantık diyorum..
Hangisi değer veriyor, saygı duyuyor, önemsiyorsa
Birlikte paylaşım yapabildiğin, keyif aldığın şeyleri onunla birlikte yapabildiğin hangisiyse o derim. Ama söylemeden geçemiycem 44 yaşında biri de biraz yaşlı kaçmıyor mu?
Mantığa yatan birine aşık olmak
Sevdiğin biri ile içtiğin kahve ile, sevmediğin biri ile içtiğin kahvenin tadı arasında dünyalar kadar fark vardır.
Söyleyeceklerim bu kadar..
Ben de sizin gibi yaştan dolayı (10 yaş büyük) hem işi hem görünüşü hem yaşayış tarzı ile tam istediğim gibi birini reddettim, pişman oldum. O yüzden sonradan pişman olmamak adına hem mantığına hem kalbine uyuyorsa asla reddetme! Kesinlikle artık böyle düşünüyorum. Rakamlar önemsiz ...
İkisinin de meslekleri var sanırım.
Nedir meslekleri? Çok mu maddi uçurum var aralarında?
Mantık derim. Aşk evliliği bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Çünkü sevgiliyken çoğu şeyi yaşamış oluyorsun.
Ahh canım çok teşekkür ediyorum. Ben de senin gibi düşünüyorum hayırlısı buymuş, öyle çok kafaya takan bir karakter olmadığım için bunu sorun haline getirmiyorum fakat yine de insan ister istemez pişmanlıklar yaşıyor. Sadece rakamlara takılarak bir kişiyi silip atmak doğru değil. O yüzden fırsatın varken değerlendir. Toplumu değil kendini dinle.Samimi yorumun için teşekkur ederim. Bilmeni isterim ki hepimizin içinde boyle pişmanliklar var.. Belki biz pişmanlık saniyoruzdurda Allah daha iyisini saklamiştir bizim için.
Şuan hayatinda kimse yoksa çok mutlu olacagin hayirli biri ile tanişman dileklerimle..
Ahh canım çok teşekkür ediyorum. Ben de senin gibi düşünüyorum hayırlısı buymuş, öyle çok kafaya takan bir karakter olmadığım için bunu sorun haline getirmiyorum fakat yine de insan ister istemez pişmanlıklar yaşıyor. Sadece rakamlara takılarak bir kişiyi silip atmak doğru değil. O yüzden fırsatın varken değerlendir. Toplumu değil kendini dinle.
O kişi için sağlam bir işi varsa ancak, dandik ufak tefek işletmeler yetmiyor artık geçinmeyeAşık oldugum kişi
Iste oyle de adam hayirsiz cikarsa veya zor yönleri varsa sevgi de bitiyor .Içim hic ısınmayan mantıklı birinin yaninda durmak ev islerini de yapmak guzel gelmez ne bilimSevdiğin biri ile içtiğin kahve ile, sevmediğin biri ile içtiğin kahvenin tadı arasında dünyalar kadar fark vardır.
Söyleyeceklerim bu kadar..
Ben nedense kucuk olan hakkinda daha iyi hissettim.Mantigina da uyuyormus Sadece bir his.buyuknolan mantığına neyi uymuyor?digerinin neyi uyuyor?Digeri itici geliyor mu?
Iste oyle de adam hayirsiz cikarsa veya zor yönleri varsa sevgi de bitiyor .Içim hic ısınmayan mantıklı birinin yaninda durmak ev islerini de yapmak guzel gelmez ne bilim
Zor isler benim icin.
O kişi için sağlam bir işi varsa ancak, dandik ufak tefek işletmeler yetmiyor artık geçinmeye
Öncelikle maddiyat iyi plan kişiyide tanı hemen aşık olma bir insan 3 seneden önce tanınmıyor, neden acele ediyorsunuz anlamıyorumOlaya maddi yaklaşırsam hislerim olan yasi olan kişi. Beni etkileyen kariyerimi yoks akadin ruhundan anlamasi mi bilemedim
Öncelikle maddiyat iyi plan kişiyide tanı hemen aşık olma bir insan 3 seneden önce tanınmıyor, neden acele ediyorsunuz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?