- Konu Sahibi generalsmoker
Aşktan başka bişey yoksa asla mutlu olunamaz o kesin bir gerçek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha çok sevdiğimi düşünüyorum ona sorsam seni benden daha çok seven varsa buyur git diyor bilemiyorum arada kaldımHer zaman bir tarafin daha cok sevdiğine inanırım ben. Daha çok seven karşı taraf olursa güzel olur tabi. Ama hiç sevmedigin biriyle olmaz. Mutlu olamazsın.
Bişeyler yapıyor ama diğer taraf kadar değilAnnemin çok sık kullandığı bir laf vardır lafla peynir gemisi yürümez kızım der hep onun gibi düşün sözde sevip bir şeyler için çabası yoksa o hep SÖZDE kalır. hayır ben yaptım da o hatayı sen yapma diyeyim dedim. elbet seni çok güzel seven biri çok güzel anlayan,koruyan, kollayan biri çıkacaktır. onun için senin için çaba sarf etmeyen biriyle vaktini boşa harcama derim nacizane olarak
Senin sevdiğin mi seni seven mi suan evlenecek olanlar veya evlenmiş olanlar aşk mi secerdiniz mantık mi sizi seven birisiyle mi yoksa sizin sevdiğiniz kişiyle mi evlenir deniz tecrübeli hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Hem aşk hem mantık, aşık olmadığım adama katlanamam ben aşk her zaman bir tık önde olmalı..Senin sevdiğin mi seni seven mi suan evlenecek olanlar veya evlenmiş olanlar aşk mi secerdiniz mantık mi sizi seven birisiyle mi yoksa sizin sevdiğiniz kişiyle mi evlenir deniz tecrübeli hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var