• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı mantık mı?

Her zaman bir tarafin daha cok sevdiğine inanırım ben. Daha çok seven karşı taraf olursa güzel olur tabi. Ama hiç sevmedigin biriyle olmaz. Mutlu olamazsın.
Ben daha çok sevdiğimi düşünüyorum ona sorsam seni benden daha çok seven varsa buyur git diyor bilemiyorum arada kaldım

Annemin çok sık kullandığı bir laf vardır lafla peynir gemisi yürümez kızım der hep onun gibi düşün sözde sevip bir şeyler için çabası yoksa o hep SÖZDE kalır. hayır ben yaptım da o hatayı sen yapma diyeyim dedim. elbet seni çok güzel seven biri çok güzel anlayan,koruyan, kollayan biri çıkacaktır. onun için senin için çaba sarf etmeyen biriyle vaktini boşa harcama derim nacizane olarak
Bişeyler yapıyor ama diğer taraf kadar değil

Ben biraz tutucu ve at gözlüklüyümdür. Dolayısıyla bana yakın olmayı sevmem dolayısıyla mantığıma çok uyan bir adama aşık oldum ve evlendim.
Ama sırf sevilmekle olmaz aşk da lazım yoksa ömür geçmez ya

Erkeğin aşkı nasıl olsa evlenene kadar değil mi. Evlilik aşkı öldürmüyor mu. Bir karadenizli teyzeden duymuştum.Sevduğini almaduysan,alduğuni seveceysun.

Ask... sevmedıgın adamla mantıgın uyuyor dıye nasıl yataga gıreceksın ? Yuzsuzce vucudunda hakkı oldugunu ıddıa edecek. Habıre tecavuze mı ugrayacaksın ? Nıye para karıyer tıp ıcın..

aşk evliliği güzel tabi.
ama körü körüne olanı değil.
aynı zamanda içine de sinecek.
acabaların olmıcak.
şu adamın tipi olmasa çekmezdim dedirtmicek.
kalp ve beyin birbirine meydan okumayacak.
ama genelde gözlemlediğim:
ya tipini beğenip huyuna katlanıyosun,
ya da huyunu beğenip tipine katlanıyosun.
ikinci gruptakiler sonradan aşık da olabiliyolar.
daha avantajlı sanki.

Senin sevdiğin mi seni seven mi suan evlenecek olanlar veya evlenmiş olanlar aşk mi secerdiniz mantık mi sizi seven birisiyle mi yoksa sizin sevdiğiniz kişiyle mi evlenir deniz tecrübeli hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var

Hem sevip sevildiğiniz hem de mantıklı bir ilişki seçilmeli..diğer türlü ikisi de doğru seçim değil zaten..neden hem sevmenin hem sevilmenin birarada olabileceğini düşünmüyorsunuz anlamadım?

Paralı kocayı bulduysan kaçırma :) :) :) Para var huzur var demişler :))))

Önce aşktı koşullar uygun değildi bekledik mantıklı olduğunu gördük yani koşullar düzeldi evleniyoruz :)) tuhaf oldu ama net olarak böyle oldu

Senin sevdiğin mi seni seven mi suan evlenecek olanlar veya evlenmiş olanlar aşk mi secerdiniz mantık mi sizi seven birisiyle mi yoksa sizin sevdiğiniz kişiyle mi evlenir deniz tecrübeli hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Hem aşk hem mantık, aşık olmadığım adama katlanamam ben aşk her zaman bir tık önde olmalı..

Sadece mantığa dayalı evlilik sürdürülemez diye düşünüyorum illaki farklı düşünceler oluyor insan sevince karşılıklı alttan alabilyor çözüm odaklı oluyor
Ancak aynı şekilde körü körüne aşk evliliğide olmaz
Aşığım diye seni ezen sana değer vermeyen biriylede evlenmemlisin
Ben aşk evliliği yaptım ama tabiki anlaşabiliyoruzda yani mantığımızda uyuyor

Ben aşk yolunda ilerliyorum:KK68:

Sizin sorunuza gelince, sevmediğiniz biriyle kesinlikle evlenmeyin yani mantık dediğiniz ikinci şahısla evlenirseniz bence mutlu olmanız imkansız

Sevdiğinize gelince yeterince aşık değilsiniz bence, seçenekler arasında kaldıgınıza göre.. Ve size yeterli ilgiyi özeni gösterememiş sevdiginiz adam. Onunla mutlu olup olamayacagınıza kendiniz karar verin

Eğer birlikte mutlu olacagınıza inanıyorsanız tercihinizi aşık oldugunuz adamdan yana kullanın. Ama yok o beni mutlu edemez diyorsanız ikisiyle de evlenmeyin. Gerçekten size aşık ve aşık olacagınız birinin karşınıza çıkmasını bekleyin..

Smdi herkes kendisini yorumluycak.
Ama mantik ve ask degisir her insanda.
Senin mantikli gordugun seyleri ben mantik disi gorurum, o mantik kelimesinde neler barindirdgin onemli.
Belkide cok yanlis dusunuyosun, ask sandigin ask degildir, belkide mantikli dedgin dedigim gibi hic mantikli degildir.
Keske 2 aday hakkinda bilgilendirseydin bizi, daha cok faydamiz olurdu.

Mantıklı aşk :KK36: saplantısız, gerçekçi, içinde saygı olan vs.vs.vs...
Mümkünse sevdiğiniz kişi de sizi sevsin öyle evlenin :)
Sadece sevilerek evlenen kişiler var çevremde ve her fırsatta eşlerinden bahsederken ne kadar sevildiklerini anlatıyolar üstüne bi de ben o kadar sevmiyorum o beni daha çok seviyo diye mutluluklarını paylşıyolar:KK57: hoş olmuyo dıştan bakınca..

Back
X