Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim kınamadan, hakaret etmeden tavsiyede bulunduğunuz için. Hislerimi paylaşmak ve gerçek bir tavsiyeye ihtiyacım olduğu için durumumu paylaşmıştım. Tabiki oğlum benim için bu dünyada her şeyden daha önemli.Tabi ki kocan, çocuğun senden ve aşkından daha önemli. Eğer kocanın bir sorunu yoksa evliliği sürdürebiliyorsan hiç düşünme
Çok doğruda ama eşi bilse böyle durumları konu sahibini tekrar ister mi acaba?Bence boşan sın ne yaşamak istiyorsa yaşasın adamcağıza yazık başka birini düşünen bir kadınla herşeyden habersiz hala sevgisini saygısını verecek.Haksızmıyım sizce?Ben konu başlığına cewap weriiyim önce MANTIK!
Şimdi sen aşık oldum diyosun ya bigün aşk bitecek inan ama iyi insan bulmak o kadar zor ki!
Sen sanıyormusun ki o kadar insan kocasına deli diwane aşık yooo değil.. Aşk bitince iyi insan Warsa Karsında insan olarak sana saygı duyan sewersin ama kötü insana aşık olsan kaç yazar ?
Gelen gideni aratır derler çocuğunun babası iyi biriymiş ona we evladına bu kötülüğü yapma bi gün çok wurursun kafanı da iş işten geçer.
Aşk falan bunlar hep hikaye biliyomusun, hewes geçene kadar !
Kaldı ki senin ewli olduğunu biliyo bu kişi çok yanlış.
Bak unutma. Ne yaşatırsan, onu yaşarsın
Tabi ki haklısınız.Çok doğruda ama eşi bilse böyle durumları konu sahibini tekrar ister mi acaba?Bence boşan sın ne yaşamak istiyorsa yaşasın adamcağıza yazık başka birini düşünen bir kadınla herşeyden habersiz hala sevgisini saygısını verecek.Haksızmıyım sizce?
Arkadaşlar 3 yıldır evliyim 14 aylık bir oğlum var. Eşimle görücü usulü evlendik. Eşim gerçekten maddi manevi ne istersem yapıyor beni sevdiğini her fırsatta hissettiriyor. Ama ben hiçbir zaman duygusal anlamda ısınamadım.
4 ay önce iş yerinde biriyle tanıştım ve hayatımda ilk kez aşık olduğumu hissettim. O da bana ilk görüşte aşık olduğunu söyledi evli olduğumu duyunca yıkıldı. Ama bana sensiz yaşayamıyorum diyor ve oğluma da kendi oğlum gibi bakacağım diyor. Çok ikilemdeyim eşimin hakkını hiçbir zaman ödeyemem durduk boşanmak istiyorum diyemem ama hayatım boyunca bir yalanı yasayıp mutsuz olmak istemiyorum. Haftalardir gözüme uyku girmiyor. Oğlumun babasını mı yoksa aşık olduğum adamı mı seçmeliyim![]()
Bazen biz kadınları cidden anlamak zor.
Bir adam gelir evleniriz çocuğumuza baba evine de adam gibi sahip çıkar bakar ama duygusallık yok galiba istemiyorum diye yakınırız.
Bir adam gelir evleniriz duygusallık olur ama ne çocuğuna ne de evine bakmaz yine yakınırız.
Sahi biz ne istiyoruz ya acaba ne istediğimizi mi bilmiyoruz?
Herkes bu genelleme içerisinde değil elbet olanlar için geçerli.
Aldatan erkekler ne kadar haksızsa siz de bir o kadar haksızsınız o yüzden adamcağıza yazık boşanın da en azından daha fazla dünyadan bir haber dolaşmasın adamcağız.
Doğru bir kanı aslında ama bunu artık evlilik gibi ciddi bir ilişki içerisinde girdikten sonra sürdürmesek keşke sonuçta artık hayatımızda hayat arkadaşı,eş dediğimiz insanı kendimiz karar vererek almışız ama yine de işte yanlış yola yönelmek kolay geliyor galiba.Çünkü insanoğlu , kim ona acı çektiriyorsa, kim süründürüyorsa onu seviyor . Bu da kişinin gerçek anlamada kendini sevmediğinden saygı duymadığından kaynaklanıyor . Çevremden anladığım kadarı ile bu kanıya vardım.
Doğru bir kanı aslında ama bunu artık evlilik gibi ciddi bir ilişki içerisinde girdikten sonra sürdürmesek keşke sonuçta artık hayatımızda hayat arkadaşı,eş dediğimiz insanı kendimiz karar vererek almışız ama yine de işte yanlış yola yönelmek kolay geliyor galiba.
Aynen mantığa yattıktan sonra zaten evlenmişsin devamı da bir şekilde geliyor.Sürekli düzelir düzelir diye diye gözü kapalı gidildiği için evlendikten sonra adam aynı kadın aynı sonra evliliğim niye kötü gidiyor. En başta uyumsuz bir insanla birlikte olduğumuz için . Bana göre mantık daha önemli zamanla aşık oluyor insan , buna inanıyorum artık.