gibi.ikisi de hastalıklı . Zaten çok ağır metaliklerde hap vs olduğu için olan durumlar arkadaşınızda da olmuş bulaşıcı gibi
Arkadaş nickiniz le konudaki arkadaşı bağdaştırmış sanırımgibi.
Pardon ne demek istediginizi anlayamadim.
gibi.
Pardon ne demek istediginizi anlayamadim.
Şimdi ağır dumanlı ortamlara giriyor . madde alıyor metal müzik kadar ağır müzikler dinliyor . uyku düzenini alt üst ediyor alkol ve sigaranın dibine vuruyor veya öyle ortamlarda takılıyorsun ? bu ister istemez seni etkiler ve bulaşıcıymışçasına sana bulaşır . bir süre sonra o ortamlardan kopamaz hale gelirsin . Beynin o müziği o dumanı vs yi ister . bu ortamlar hastalıklı sağlıksız ortamlardın hem ruh sağlığını hem fiziksel sağlığı etkiler . Yani bence hem o çocuğun hem de arkadaşınızın ruh sağlığı iyi değil . Ve birbirlerini aldatsalar da aldatılsalar da birbirlerinden kopamıyorlar. bu normal mi ? Madde kullanıyorlarsa madde kullanımın sonuçları arasında bu durum da var
Sizdeki hayal gücü tolkien'le yarışır, bunları nereden çıkardınız?
Bence bırak hiç karışma ne yaparsa yapsın.
Bunca şeye göz yumacak kadar gözü kararmışsa tercihlerinin sonuçlarına katlanır. Onda bu potansiyeli de gördüm.
Sizdeki hayal gücü tolkien'le yarışır, bunları nereden çıkardınız?
Bence arkadasin kendini sevmiyor. Kendine deger vermiyor. Kendine deger vermeyene baskasi hic deger vermez. ozguven eksikligi de var. Kendine guveni olmadigi icin o kisinin hayatini doldurdugunu dusunuyor. O kisi hayatindan ciksa nefes alamayacakmis saniyor. Oysa gercrkleri gorebilse sadece yaptigi kendine zulmediyor. Once kendini sevmeyi ogrenmeli.
Şuan yazdığınız mesajdan onur mu duymalı yoksa sinirlenip atar gider mi yapmalıyım ?
Söyleyin de ona göre cevap vereyim ...
Madde kulanimini nereden cikardiniz onu anlayamadim yani. Metallica benim nickim oradan mi? Metallica bir muzik grubu biliyorsunuz bende severim ve dinlerim. Hesabimi olustururken muzik dinliyordum ve metallica olsun dedim.
Nickim metallica ya oradan cikardi sanirim. Ama metalkica bir muzik gurubu ama bilmiyor sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?