- 1 Temmuz 2025
- 6
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi feyzaaaaaaaaa
-
Sperm bankasıçocuk hayalini nasıl gerçekleştirmeyi düşünüyor sunuz?
yanı yargılayamam ki. karıyer de oyle pat dıye elde edılen bısı degıl :)) yerı doldurulacak bısey degıl. hak verdım ona da. karıyer ıcın degıl de belkı gızlı saklı senle olur ama ılan etmek ıstemıyordur. sadece karıyer mevzu olmayabılır. yol yakınken musaıt bı yerde ın sen.Arkadaşlar selam bi sevgilim var(kadın) birbirimizi çok seviyoruz bana bakarken gözlerinin içi gülüyor. Dün birbirimize soru cevap yaptık çiftlerin yaptığı gibi. Senin ile kariyer arasında kalırsa kariyerimi seçerim dedi. Benim için bi dönüm noktası olursa diye. Bende sadece ona tahmin ettim dedim böyle diyeceğini. Ama ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Gelecek hayali çocuk hayali kuran da o bende onun sayesinfe kurabiliyorum bu hayalleri ama şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Tavsiye verseniz
Çok haklısınız o kadar kavgaya rağmen ayrılamıyoruzKimsenin fikrine ihtiyacınız yok bence. Bir ilişkide sizi rahatsız eden bir şeyler varsa kim ne derse desin içiniz soğumaz.
Of evet gerçekten üzüldüm bu konuda bişey söylesem yine kavga edip durucazInsan kazik atacagini yuzune pat diye soyler mi yahu
Kariyer firsati gelir o zaman tercihini yapar ama daha ortada birsey yokken seni gozden cikaririm oyle bir durumda demek sana karsi herseyi cat cat soylese de senin sindirebilecegini dusunuyor demek ki
Kirici
Insan kazik atacagini yuzune pat diye soyler mi yahu
Kariyer firsati gelir o zaman tercihini yapar ama daha ortada birsey yokken seni gozden cikaririm oyle bir durumda demek sana karsi herseyi cat cat soylese de senin sindirebilecegini dusunuyor demek ki
Kirici
Resmen onu anlattınız mantığıyla hareket eden biri söylediklerinizin hepsi doğru. Bende ona her zaman destek olmaya çalışıyorum her konuda. Şuan okuyor ben ise mezun oldum stajyer avukatım ama ben bile onun için onun yanına gelmeyi stajımı onun yaşadığı şehirde yapmayı düşünüyorum. Bizim için. Yengeç burcu olduğum için biraz daha gerçekçi olmanın yanında daha hassas davranması gerektiğini düşünüyorum.Bence partneriniz mantığıyla hareket eden biri. Sonuçta bazen de hayatın gerçeklerini göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Bu devirde hangi aşk karın doyuruyor ki? Bir tek sen ol, her şeyin üstesinden gelirim diyenden uzak durmak lazım asıl. Belli ki o da idealleri olan biri, hayal dünyasında yaşamıyor. Ben olsam daha da saygı duyardım kendisine ve kariyer yolculuğunda her zaman yanında olacağımı söylerdim. Neticede kariyerini ilk sıraya koyan biri şöyle de düşünebilir, partnerimle maddi sıkıntı yaşamak istemem. Sonuçta gelecek ve çocuk hayalleri de kuruyormuş. Eee hangi parayla olacak bunlar? Bence partnerinizle gurur duyun.
Sevgilim kadın derken??? Sıcaklarda beynin su mu kaynattı da Kadınlar Kulübüne girdin Feyyaz ABİArkadaşlar selam bi sevgilim var(kadın) birbirimizi çok seviyoruz bana bakarken gözlerinin içi gülüyor. Dün birbirimize soru cevap yaptık çiftlerin yaptığı gibi. Senin ile kariyer arasında kalırsa kariyerimi seçerim dedi. Benim için bi dönüm noktası olursa diye. Bende sadece ona tahmin ettim dedim böyle diyeceğini. Ama ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Gelecek hayali çocuk hayali kuran da o bende onun sayesinfe kurabiliyorum bu hayalleri ama şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Tavsiye verseniz
İlişkide fedakarlıklar güzel elbette, karşılık beklenmediği sürece. İlerleyen zamanlarda duygular yoğunlaştıkça ortak kararlar verilir. Şu an için herhangi bir sorun göremedim ben ilişkiye dair. Ayrıca daha öğrenciymiş. Bu yüzden de kariyeri konusunda ondan fedakarlık beklemek ya da böyle bir cümle duymayı mantıklı değil. Hedefi önce okulunu bitirmek olmalı.Resmen onu anlattınız mantığıyla hareket eden biri söylediklerinizin hepsi doğru. Bende ona her zaman destek olmaya çalışıyorum her konuda. Şuan okuyor ben ise mezun oldum stajyer avukatım ama ben bile onun için onun yanına gelmeyi stajımı onun yaşadığı şehirde yapmayı düşünüyorum. Bizim için. Yengeç burcu olduğum için biraz daha gerçekçi olmanın yanında daha hassas davranması gerektiğini düşünüyorum.
Lgbti?Sevgilim kadın derken??? Sıcaklarda beynin su mu kaynattı da Kadınlar Kulübüne girdin Feyyaz ABİ
Homofobik birisi değilim hatta lgbti çok sevdiğim bir arkadaşım da var, fakat çocuk konusundan bahsettigi için bizimle dalga geçtiğini düşünüyorumLgbti?
Anladım, öyle düşünmemiştim. Sperm bankası var sonuçta. İsteyen kadınlar o şekilde anne olabiliyor.Homofobik birisi değilim hatta lgbti çok sevdiğim bir arkadaşım da var, fakat çocuk konusundan bahsettigi için bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum
Sperm bankası ? Yurtdışında evlilik? Evlat edinme? Bu şekilde çocuk sahibi olunabiliyorHomofobik birisi değilim hatta lgbti çok sevdiğim bir arkadaşım da var, fakat çocuk konusundan bahsettigi için bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum
Arkadaşlar selam bi sevgilim var(kadın) birbirimizi çok seviyoruz bana bakarken gözlerinin içi gülüyor. Dün birbirimize soru cevap yaptık çiftlerin yaptığı gibi. Senin ile kariyer arasında kalırsa kariyerimi seçerim dedi. Benim için bi dönüm noktası olursa diye. Bende sadece ona tahmin ettim dedim böyle diyeceğini. Ama ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Gelecek hayali çocuk hayali kuran da o bende onun sayesinfe kurabiliyorum bu hayalleri ama şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Tavsiye verseniz
Sperm bankası ya da evlat edinmeçocuk hayalini nasıl gerçekleştirmeyi düşünüyor sunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?