aşk ne kızlar biri anlatsın :(

aşk eyy aşk kulağa çok güzel geliyo dimi yaşamakda bi okadar güzel ama sevdiğini kaybedince insan anlıyor aşk nedir.aşk onu özlemek bir kaç saniye için bile onu görebilmek için onun geçtiği yerlerde beklemek bi umut belki gelir diye..onu hep içinde yaşatmaktır aşk

Aşk kaybetmekten korkup uzak olmak deli gibi özleyeip yanyana olmayı istemek.yada henüz tedavisi bulunamamış bir hastalık

Aşk dediğimiz şey ,ne ola ki...?ben de hep bunu düşünmüşümdür.bence anlatılmaz güzelim be,yaşanır.aşkı nasıl yaşadın diye soracak olursan,bir olmaktır,sen veya ben yoktur,biz vardır aşk da,tek yürek ,tek ruh,tek beden vardır.Hallac-ı Mansur u neden astılar bilirsin.O , Allah aşkı ile bir bütün olmuştur ve öylesine büyük bir aşk dır ki onun aşkı ,ben Allah ım dedi en sonunda,yani ben O'ndanım,O'da benden ,ben O'nunla yım,O da benimle demek istedi.Tabi bunu zamanın alimleri anlamadı ve asılmasına karar verdiler,,ipe götürecekleri sabah tekrar sordular ve o yine ben Allah ım diyordu.
sözü getireceğim yer ,benlikten çıkıp o olmaktır.ben değil biz olmaktır aşk.gerekirse uğruna hayattan vazgeçmektir .tamam mıcanım....?
benim aşk anlayışım budur ...

bencede tedavisi bulunamayan bi hastalık alışkanlık bence hayat demek yaşamanın anlamını anlamak demek yani ben sabah uyndığımda ne için yaşıyorum diyorum ve onda aşkım bitanem aklıma geliyor benim için herşeyin başı ve sonu o kelimeler yetersiz bu duyguyu anlatmak için yani sonuçta hayat=aşkım

Ask....onun yaninda olmak istersin, yanindayken kalbin feci atar, elini tutmak istersin, tuttugunda bir titreme sarar vucudunu.. Onunla birlikte herseyi unutursun..Her an onu dusunursun, hayaller kurarsin... Ona sarildiginda sicakligini duyarsin, kokusunu almak icin neler yapmazsin ki! Onu her gordugunde ilk gunku gibi kalbin pirpir atar..gozlerin dolar.. Ona hasret yasamak, onsuz gunler gecirmek zor gelir insana gunlerin gecmedigini farkedersin..
Ask... hani derler ya "ask insanin gozunu kor eder" diye!! Iste bu dogru.. Aski yasayan bilir..
Tavsiyem ve dualarim herkesin ASK yasamasi yolunda..yerimseniben
Aslinda Ask anlatilmaz anlatilamaz anlatacak kelimeler bulunamaz..Ask yasanir birebir..
Bana bu Aski yasatana sukurler olsun..
Bana bu Aski tanitana tesekkurler (Askima):nazar:a.s.

Ani
Şuur
Kaybı tatlicadiarzu
aşk deli cesaretinin üstüne binme durumu
aşk sevdiğinin gözlerinde kendi yansımanı görmeye çalışmak
aşk onu hiç aklından çıkaramama hali
aşk gözlerini kapattığın anda aşık olduğun insanı karşında görebilme
aşk kendinden çok onu düşünebilme sanatı
aşk yanında yokken bile onun sana dokunmasını hissedebilme durumu:asigim:

aşk karşılıksız olduğunda acı veren
aşk terkedildiğinde yüreğini taşlar arasında ezdiren
aşk onu göremediğin zamanlarda hıçkırıklarının sebebi
aşk ayrılık geldiğinde kendi üzüntünü değil acaba oda üzülüyormudur diye düşünme halisenağlama
kendim yazdım nasıl amaa.s.

aşk
ben demeden önce sen diyebilmektir.
bunu devam söyleyebilirmisin bilmiyorum.
bitiyor sonuda diyoruz ya belkide önce ben demeye başlıyoruz kimya değişiyor.
hala sen demeye devam edebilenler birlikte yaşlanabiliyorlar.
bunun adı aşk mı sevgi mi dersen,ikiside derim.

sevdiğin kişiyi iki dakika düşünür üç saat unutursun.
ama yavaş yavaş onun varlığına alışır ona aşık olmaya başladıysan,
o zaman iki dakika unutur üç saat düşünürsün.
böyle bir şey.çok tanımı var ama bende böyle diyorum.

Bir yerde okumuştum,bence çok doğru,,,

Aşk;beğendiğin bir bedenin içine,hayal ettiğin ruhu koymaktır..

Yani yok öyle birşeygamyoncuiremsu

size aşkı sorduklarında aklınıza gelen ilk kişi ile her an yaşadığınız, ruhunuza işleyen tarif edilmez bir duygudur....:sm_confused:

herseye ragmen sevebilmektir askkk.........git demesine ragmen,yanında olmak istemesi insanın .sevmiyorum deyince,ben seviyorum diyebilmek.onun sevdigi seylereden zevk alabilmek...onsuz gecen gecelerin daha karanlık ve zor gecer ..tüm yasanan kötü seyleri unutmak..tüm güzellikleri hatırlamak cok eskide kalsa bile.. o olsaydı böle olmazdı diyebilmek.onu düsünmeden bir anı yasayamamak ve unutmamak unutmak istesek bile....... ayy ben eşimi cokkkkk seviyorummm

Okuduğum kitaptan alıntıdır. Biliyorsun aşk yoktur.:bbo:Düşüncelerinin onunla uyuştuğunu sanmak ondaki yaratıcılığın senin gelişmemiş bir yanını tamamladığını sanmak;işte sonunda sizi anlayacak birini buldun´´ne şans........Sevmek ise lokmanızı çiğnemeyi unutarak masa başında kalakalmaktır .Tek bir yol var önünüzde.Rüzgarın sizi götürüp aralıksız vuracağı o kıyı.

cok sevdigim bir yazar bi keresinde tvde kalbinizdede aklınızdada yüzügünüzdede aynı kişinin ismi olsun demişti ben ogünden sonra hep hem kalbimin hem aklımın kabul etmesini istedim kalbimin kabul etmesi aşk için..aklımın kabul etmesi aşkımı sürdürebilmek ona neden aşık oldugumu unutmamak için..aynaya baktıgımda kendi gözlerimin içinde muratımı görürüm ben 3 yıl oldu ama hala gözlerine bakarken içim erir şeşkaza elimiz birbirine çarpıssın heycanlanırım ağlarken hemen o aklıma gelir ve gülümserim kızlar unutmayın önemli olan sizinle ağlamasından cok sizi o anınızda güldürebilmesidir...kalbinin kalbinizde attıgını hissetmektir aşkk hani denir ya sevgiliye senin eline kıymık batsa benim kalbim kanar die..işte öyledir yani sözcükler sadece bukadarına yetiyr benim duygularıma...hakkında hayırlısı olsun inş dogru kararı verirsin canım evlilik için

bence ask aci cekmenin en kolay yolu...
ask cok tehlikeli bir sey bence her an hayatini bir ucuruma sürükleyebilirsin...
asik olunca bütün hayati funksiyonlari karsindaki manyaga yüklersin o cekip gidincede nefesiz kalir yasamak bile istemezsin...
askin daha cok kötü yönünü yazabilirim ama seni korkutmak istemiyorum sonucta herkes ayni seyi yasiyacak diye bir sey yok....
askin ögrettigi cok sey oldu bana ama aci ceke ceke ögretti ve izi hala yüregimde civili....

Back
X