- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Vayyy beee!
Böyle konuları okuyunca ben eşimi neremle seviyorum acaba diye düşünüyorum
al benden de o kadar ayyy bunalıma girecektim okurken......
iyi ki yazdın şu yorumu rahatladım beee
Herşeyin fazlası zarar zatennomunomuchua , ölüm var onsuz yapamam edemem biterim türü bir bağımlılık olmamalı kimseye karşı
Konuya değişik bir soluk getirdinİnsan sevdiğine tipsiz der mi?
Herşeyin fazlası zarar zatennomunomuchua , ölüm var onsuz yapamam edemem biterim türü bir bağımlılık olmamalı kimseye karşı
4 buçuk yıllık evliyim ama 13 yıldır böyle bu.Korkmaya başladım kendimden
Bende var bu sorun mesela
Normalde bagimli bir yasam tarzim yok, onu birakip arkadaslarimla cikiyorum, abartip ailemin yaninda haftalarca kaliyorum falan ama aklimin bir kosesi hep onda. Ve bazen paranoyakca bu kdar sevmemeliyim, ölüm bizi ayirir diyorum, icimdeki o 2. Ses ne olacak ki arkasindan gidersin diyor... ona bisey olursa tutunamam sanki hayata. Dusununce bile nefesim tikaniyor.
kızınız ne olacak?
Ay maşallahBunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Benim bunları yazdığımı görse varyaaa ne şımarır.Ne coolluğum kalır ne gizemim.
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Bu arada koca bozuntusundan bahsediyorum,yasak aşk filan sanmayın
Bende ayniyim malesef :/Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
Hep sesini duymak isteyip,yaptığım işe odaklanamıyorum. Çevremde o kadar insan var,planlar yapan arkadaşlarım var ama ben nadiren katılmak istiyorum.Onunla kızımla yalnız kalayım daha iyi diyorum...
Hani ben zor kızım ya,en ufak hatada çeker giderim ya, hep kapalı kutuyumdur ya.
Beni benden iyi tanır her konuda ama karasevdaya doğru yol aldığımdan haberi yok.
Söyleyin kızlar bu aşk ne zaman sevgiye dönüşecek de ben de normale döneceğim???
Ah cancağızım düşününce öyle diyorsun ama ölenle ölünmüyor. Allah ölümü dağa taşa vermiş onlar bile dayanamamış ama insan dayanmış.Bilmiyorum iste...
Akil sagligimi kaybederim herhalde...
Ah cancağızım düşününce öyle diyorsun ama ölenle ölünmüyor. Allah ölümü dağa taşa vermiş onlar bile dayanamamış ama insan dayanmış.
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Düşüncesi bile korkunç.
Aşık olunca anlarsınYa ben okuyorum okuyorum, hala inanamıyorum.. tamam, seversin, güvenirsin, fiziksellik falan var ama...
Bir adamın nesine aşık olunur da sürekli her an yanında istenir biri özet geçse. Yusuf mu bu adamlar mübarek? Ben kimseyi hep yanımda istemem ya, buna öz ailem de dahil.
Ceyz, niye aşıksın, neye aşıksın?
Ne güzel hep böyle deva etsin inşallah! Monoton değilsiniz demek ki. Bence aşkın bir numaralı düşmanı sıradanlaşmak.Bunca senedir dönüşmediği gibi bir de giderek artıyor.Niye sürekli aklımda? Niye yanımda olsa bile özlüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?