Aşk ne zaman sevgiye dönüşür?

Ne güzel yazmışsınız arkadaşlar, Allah daim etsin inşallah mutluluğunuzu.

Fakat bana göre aşk yukarıda tarif edilenlerden daha farklı, karşınızdaki insanın nasıl biri olduğundan bağımsız olarak bir nevi göze perde inmesi. Yorum yazan arkadaşlarınki ise eşlerin birbirini duygusal ve ruhsal olarak tatmin etmesinden, güven ve bağlılıktan kaynaklanan huzur ve mutluluk duygusu, ki ben bunu kör eden aşka bin kez tercih ederim.

Ben de bu duyguları umarım bir gün hissedebilirim

10 senedeyim nişanlımla.
Korkarım aşkımın şiddetinden:))))

al benden de o kadar ayyy bunalıma girecektim okurken......
iyi ki yazdın şu yorumu rahatladım beee

Tepemin tası çok kolay atar.
Bu hafta 3 gün raporluydu.
Hep evde görünce, bir de isteklerime bir iki istediğim yanıtı alamayınca, hemen başladım
işe gitsin be diye. Bir sinir oldum göresim gelmedi.

Benim hep gözümün önünde olması bana yaramıyor mesela.
Özlemeye ihtiyaç duyuyorum.

Hatta şehir uzaklıkları ilişkimize acayip iyi geliyor.

Mıç mıçç mıçç sevemiyorum valla daral gelir.

Herşeyin fazlası zarar zaten nomunomuchua , ölüm var onsuz yapamam edemem biterim türü bir bağımlılık olmamalı kimseye karşı

Evet ben de böyle düşünüyorum aynen :)

Konuya değişik bir soluk getirdin İnsan sevdiğine tipsiz der mi?

Bence der.

Seviyor olmam objektif bakmama engel değil benim mesela.

Güzel yerlerini de sayarım. Tipsiz noktalarının da gayet farkındayım.
Özellikle gıcık olmuşsam gözüme gözüme batar.

Aklı varsa gelsin çabucak gönlümü alsın.

O gıcık olma dönemimin uzaması kendisi için pek riskli çünkü

Herşeyin fazlası zarar zaten nomunomuchua , ölüm var onsuz yapamam edemem biterim türü bir bağımlılık olmamalı kimseye karşı

Bende var bu sorun mesela
Normalde bagimli bir yasam tarzim yok, onu birakip arkadaslarimla cikiyorum, abartip ailemin yaninda haftalarca kaliyorum falan ama aklimin bir kosesi hep onda. Ve bazen paranoyakca bu kdar sevmemeliyim, ölüm bizi ayirir diyorum, icimdeki o 2. Ses ne olacak ki arkasindan gidersin diyor... ona bisey olursa tutunamam sanki hayata. Dusununce bile nefesim tikaniyor.

kızınız ne olacak?

Ay maşallah vallahi allah nazarlardan saklasın. Çok imrendim. İnşallah bizde böyle oluruz

Bende ayniyim malesef :/

Bilmiyorum iste...
Akil sagligimi kaybederim herhalde...
Ah cancağızım düşününce öyle diyorsun ama ölenle ölünmüyor. Allah ölümü dağa taşa vermiş onlar bile dayanamamış ama insan dayanmış.

Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Düşüncesi bile korkunç.

Bende de var bu 6 yıl oldu bizimde ama her geçen gün artıyo. Başlarda bu kadar değildi bende sizin gibi kimseyle görüşmek istemiyorum sadece onunla mutlu oluyorum. Oturup saçma sapan şeyleri izlemek bile daha eğlenceli geliyo. Alışverişe filanda hep onunla gidiyorum başka kimseyle olmak eğlenceli gelmiyo. Oda biliyo bunları hissettiğimi hiç gizlemedim. En iyi yanı oda aynı duygularda. Allah iyi ki karşıma çıkarmış.Hiç yanımdan,kalbimden eksik olmasın inşallah. Sizde hep mutlu olun böyle. Çok sevip çok sevilin :)

ben üst üste çok kayıp yaşadım, ondan herhalde, bir tane daha, hem de böylesini kaldırmam gibi geliyor... ay neyse kapatalım bu konuyu gece gece, depresyonum azacak

Aşık olunca anlarsın bende ailemi sürekli yanımda istemem ama onu istiyorum mesela.

ben de böyle hissediyorum ama daha 2 aylık evliyim. maşallah dedim seneler geçtikçe kuvvetlenmiş nee güzel

Ne güzel hep böyle deva etsin inşallah! Monoton değilsiniz demek ki. Bence aşkın bir numaralı düşmanı sıradanlaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…