Aşk ne zaman sevgiye dönüşür?

Ne mutlu sana ..
Demek duygularınız karşılıklı ki aşkın bitmemiş daha da artmış ..
Maşallah 41 kere

Biz eşimle aynı iş yerindeyiz
O alt katta ben üst kattayım ve çok sık görmüyoruz birbirimizi...
Bir öğlen yemeğe beraber gidemesek üzüntüden iştahım kaçar
Bende sizin gibiyim eşimi çoooook seviyorum
Onu delicesine severek evlendim
Allah ım mutluluğumuzu bozmasın
Yavrumla ve eşimle nice uzun yıllar diliyorum kendime
Canım kocacımmmm eni kocaman seviyorum nefesimmm

Ama bu ciddi anlamda sıkıntı bence, ölüm var aldatma var şiddet var hersey insanlar için, her zaman bir b planı olmalı insanın, hele anneysen
Benim bir artım var aslında, çekip gitmeyi de bilirim.Hatta beni hiç aldatmasın,hiç bir kötü davranışı olmasın sadece aşkı bitsin.Büyük konuşmayayım ama aşkının bittiğini hissettiğim an gider ben açarım boşanma davasını.Ama kendi iç dünyamda çok fazla çökerim,isyan ederim. Kendimi düşünmem de lazım,bunu nasıl başarırım bilmiyorum.

Ayrı zaman geçireceksiniz ki birbirinize anlatacak şeyleriniz olsun,ayrı zaman derken ayrı tatile gitmekten vs bahsetmiyorum aksine tatil ve kesinlikle birlikte uyumak benim olmazsa olmazım, ama o bir erkek erkek muhabbeti isteyebilir ya da ben kız muhabbeti isterim, istiyorum da adet doğum kistler güzellik sırları...Bunlar çok doğal çok insani, ha yeri gelir birlikte maç izler küfür de sallarız ama ben futbol jargonu bilmiyorum bi yere kadar oluyo muhabbet ya da o benimle kk yorumları yapar ama bi süre sonra sıkılıyor

Bunu başarabilmek çok önemli evlilikte bence.
Kadınlar genelde dipdibe olmak istedikleri için buna müsade etmiyorlar. Kıskançlık damarı denen şeyi anlamıyorum. Hep yanımda olsun istiyor kadınlarımız. Ondan sonra "mutsuzumda mutsuzum"..
Sıkıldım, yapacak bir şey bulamıyorum, evliliğimi nasıl canlandırırım gibi dertlerden geçilmiyor burası. Özel alanımız kalmadığından oluyor işte bu sıkıntılar.

Hep yanımda olursa ona nasıl güvenicem, hayatın içinde olacak etrafında kadınlar olacak ki yine yeni yeniden beni seçsin, ya da acaba seçecek mi, şimdilik tercihi hala benim, ilerisini Allah bilir

Hep yanımda olursa ona nasıl güvenicem, hayatın içinde olacak etrafında kadınlar olacak ki yine yeni yeniden beni seçsin, ya da acaba seçecek mi, şimdilik tercihi hala benim, ilerisini Allah bilir
Aaa olur mu hiç öyle şey? Çok ayıp! Adam dışarı çıktığı an başka kadının üstüne atlar falan mazallah. Elimizden gelse adamları mumyalayıp evin en güzel köşesine kaldırcaz Bu fikri beğenenler olacaktır muhakkak

Son düzenleme:

Konu sahibini tenzih ederim ondan bu elektriği almadım lakin dediğin gibi hayatları isteyenler var

Ayrı zamanlar geçiriyoruz da aslında, işteyken zaten ayrıyız.Cumartesi pazar çekirdek aile olarak bir aradayız evdeyiz/çıkar gezeriz,bazen akrabalara da gideriz ya da eşim arkadaşlarına gider/ortak arkadaşlarımızla buluşuruz. Zaten telefonu hiç susmaz herkes çağırır durur.Kendime diyorum ki eşin gitmiş işte,sen de ara arkadaşlarınla buluş(Zaten genelde plan yaparlar ben bozuyorum hep) ya da kız kardeşinle gidin alışveriş yapın(Hemen hemen yaşıtız, tam kafa dengim) ama yok.Takılı kalıyorum,elim kolum bağlı oluyor,gidip ne yapacağım diyorum.Normalde sevmediğimiz şeyler var,zıtlıklarımız çoktur mesela o maçı sever fb li ben koyu Gsliyim.Otururum sataşmadan onunla maç izlerim. Ya da o asla dizi izlemiş bir insan değildir,her cuma otururuz dizi izleriz kendi bile hayret ediyor. Beni çiğköfteye,kokoreçe vb.ağzıma sürmediğim şeylere alıştırdı(Kelle paça işkembe konusunu hala zorluyoruz) Biraz uzatmış oldum ama çok farklı zevklerimiz bile ortak olmaya başladı.Bireysel bir şeyler yaparken aklımın onda kalmaması lazım,o şanslı bu konuda mesela. Gider eğlenir,beni de özlemiş şekilde geri döner,tabi 5 karış suratla karşılaşır

Sıkıntı zaten bu, ayrı birseyler yapma talebi senden değil ondan geliyor,sen rahat oluyorsun, ama o bulunduğu yerin hakkını verip geliyor

Yanlış anlaşılmasın konu sahibi için demedim, konu sahibi için o yönde bir his oluşmadı bende. Genel anlamda eleştirdim..
Ben de öyle bir izlenim mi bıraktım diye düşünüyordum öyle biri değilim çünkü.Farklı yönden bakıyorum,daha çok iç duygularımı değiştirmeye çalışıyorum.Serbest bıraksam içimden öküz de çıkabilir belki ilerde

Hayır hayır lütfen yanlış anlama. Yorum yaparken belirtmem gerekirdi, benim düşüncesizliğim

İç duyguları değiştirmek pek kolay değil ama imkansızda değil. Duyguları bastırmak yerine çözüm arama gayretini hep sevmişimdir. Hayat arkadaşınla uygun zaman oluştuğunda onunla hislerini paylaşmak da yardımcı olabilir bu aşamada. Tek başına mücadele etmemiş olursun Ben öyle yapıyorum bazen ve evet bayağı işe yarıyor.

Sıkıntı zaten bu, ayrı birseyler yapma talebi senden değil ondan geliyor,sen rahat oluyorsun, ama o bulunduğu yerin hakkını verip geliyor
Beni ne kadar iyi anlıyorsun arkadaşım ya Peki ben ne yapacağım? Kendimi zorlayıp insanları reddetmesem gitsem, ailemle zaman geçirsem,farklı şeylere yönelsem nasıl eşim gibi hakkını verebilirim? Şimdi burada olmak yerine onunla olsaydım diye düşünmekten bir şeye odaklanamıyorum.

Bu konuda ne yapılır inan bilemiyorum

Canım ben de eşimle 6 yıllık sevgili, 2 yıllık evliyim. Benim durum senin kadar coşkulu mu bilemedim Ama benzer durumlar bende de var, haftaiçi işten sonra bi arkadaşımla buluşsam o akşam eşimi yeterince göremedim diye çok üzülüyorum, keşke evde onla oturup bişeyler izleseydik diyorum...Hafta sonu da onsuz hiçbi plan yapmak istemiyorum, evli arkadaşlarım bazen kız kıza görüşmek istiyolar benim hiç içimden gelmiyo, eşlerimiz de gelsin diyorum..Ondan ayrı biyere gidip kalmayı falan düşünmek bile istemiyorum zaten..Dışarda, yolda giderken müzik dinlerken falan onu düşünüp mutlu oluyorum..Duygularım hiç azalmıyo gibi sanki..Yani böyle sevmek çok güzel de bu sefer de ya onun başına bişey gelirse ben nasıl yaşarım diye kafayı yiyorum bazen

Masallah. Ayni biz. Ben askin bitip sevgiye donusecegine inanmiyorum zaten. İnsallah da bitmez.. Ben mutluyum . Cok sukur. Rabbim bozmasin.
Not: 2 yil 1 aylik da evliyim

2 yilmi?
Ya bilgece ben seni neden 15 senelik evli,45 yasinda, 4 cocuk annesi olarak ciziyorum kafamda?

Konu sahibj cok merak ettim; kocan ne dusunuyor bu konuda?
Oda sen gibimi?

2 yilmi?
Ya bilgece ben seni neden 15 senelik evli,45 yasinda, 4 cocuk annesi olarak ciziyorum kafamda?
Bende niye bilmiyorum,Hanımkeleşimigetir diye bir üye varya, onu bu şekilde canlandırıyorum kafamda. Gerçek yaşını çocuk sayısını filan hiç bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…