ask olsunmu.... ikilemde kaldim

Razı olurlarmı

annem cocuktan hoslandigimi biliyo zaten, ama sanirsam pek ciddiye almadi :)
yabanci ve özellikle farkli bir dinden bir insanla böyle bir seyler düsünecegim aklimin ucundan bile gecmezdi ve annemde bunun farkinda
babamin tepkisinide acikcasi pek kestiremiyorum, onun icin önemli olan önce insanlik

ama sonuc olarak ikisininde benim kararima saygi duyacaklarini düsünüyorum
öyle birsey olursa tabi

Ay merak ettim konu sahibi ne oldu :))

kizlaaar, ben su konumu bi hortlatayim

bahsettigim güne az kaldi, ne yapacagim bilmiyorum
gidicem dedigim cesaretim yerle bir oldu

dün tesadüfen karsilastik, daha dogrusu yanindan gectim ve kafami kaldirdigimda bana bakiyordu ve ben yüzümü cevirdim
inanamiyorum ya, salak gibi kafami cevirdim ve umrumda degilmis gibi yoluma devam ettim havali havali

neden bu kadar odunum ben ya
ilk defa birine karsi böyle birseyler hissediyorum ve ben kafami cevirdim

demek ki kadinlarda odun olabiliyormus

napicam ben neeee

Kalbin neyi istiyorsa onu yap
yaşamadan bilemezsin
nerden biliyorsun belki çok mutlu olacaksın
bu hayata bir kere geliyoruz
din ırk önemli olmamalı...

İyisini yapmışsın
Kaçan kovalanır herzaman

Aile sorun yapacaksa din ve irk ayrimini hic bulasma arada kalmak kadar kotu birsey yok ama ailen veya o kişinin ailesi sorun yapmayacaksa eger istiyorsan sansini deneyebilirsin. Ama ikinizin ailesi tarafindan sorun olacaksa hic bulasma.

Valla canım eğer o senden hoşlandıysa, dediğin gibi bakışmalar olduysa o zaten bu fırsatı değerlendirir seninle konuşmak için çaba harcar ortam yaratır yanına gelir yani. Öylesi hem daha iyi olur öbür türlü sanki sen yanına gittin irtibat kurdun diye oluşan bir şey olur. Yanına gelen kızla herkes konuşur ama bence ben sizden hoşlandım tarzında direkt ifadeler kullanma yanına git yanındaki başka kişilerle muhabbet kur o katılırsa senle konuşursa onla da konuş bir zarf at yani haa eğer seninle yalınlaşırsa numaranı falan isterse tamam ama direkt bir samimiyete girme direkt gidip bir tek ona selam falan deme yani bir gözlemle bakalım.

Aile sorun yapacaksa din ve irk ayrimini hic bulasma arada kalmak kadar kotu birsey yok ama ailen veya o kişinin ailesi sorun yapmayacaksa eger istiyorsan sansini deneyebilirsin. Ama ikinizin ailesi tarafindan sorun olacaksa hic bulasma.

cok büyük sorunlar cikacagini sanmiyorum, ben mantikli bir insanim ve ailemde bunun farkinda. verdigim karara, kendi görüslerini bildirip saygi duyacaklarini düsünüyorum.
yani tam terside olabilir tabiki de :)

benim din le alakali kendi icimde yasadigim sorunlar var, aileyi pek dert etmiyorum acikcasi

tesekkür ederim, yorumun beni gülümsetti :)
ben adamin yüzüne bakamiyorum, sen konusmaktan bahsediyorsun

bilmiyorum acikcasi nasil olacak, özgüvenim aslinda baya yüksek buna ragmen cok cekingenim
hayatda yanina gidemem, hatta o gelse ben giderim herhalde

Iste aile durumuna kendi durumuna gore davran. Yani ailenide kendinide sen daha iyi biliyorsun ve ona gore davran.

Konunuzu gördüm, yazmak istedim.. bence hiç girmeyin bu işe.. Din çok önemli husus bence.. İleride evlenip çocuğunuz olursa, hangi kültüre, hangi dinin kurallarına göre yetiştireceksiniz ? ortda bir kaos durumu olur.. Türk erkeklerinin soyu mu kurudu hem :) siz bilirsiniz ama ben olsam bu fikirden dönerdim.. hem ortada yaşanmış birşey yok, unutulacak bir anı yok.. Çok çabuk alışırsınız..

Kendini ben kimseden etkilenemiyorum diye şartlandırma.Etkilenmemişsindir bugüne kadar.Hiç tanımadığın ayda yılda bir gördüğün bir insana da gidip adım attığında olumsuz cevap aldığında daha çok üzüleceksin gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…