• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk önemli mi

Merhaba selamlar;

38 yaşımda bekar kimseyi beğenmemiş evde kalmış bir bayanım
3 aydır görüştüğüm biri var, benden 8 yaş küçük. Ben çok sorun ettim yaş farkını devam etmek istemedim, ama o çok ısrar etti. Çok iyi biri, duygusal. Ama o kadar iyi ki, ona fazlasıyla şefkat duyuyorum. Kıyamıyorum.
Erkekler zaten başbaşayken çocuksulaşıyorlar, ben daha da çocuksu buluyorum bazı tavırlarını.
Halbuki aşık olsam daha iyi olurdu. Biraz daha anne yanıma değil de dişi yanıma hitap etseydi..
Bunun dışında kusursuz diyebilirim.
Bu durumdan dolayı bazen bir eksiklik hissediyorum, bu eksiklik hissi sorun olur mu sizce.
Özgürlüğüme düşkünüm, bir insana bağlanmak onun sorumluluğunu almak, onu hep iyi etmeye çalışmak zor geliyor, az gelişmişim olgunlaşmamışım maalesef.
Evlenmeden de olmuyor, ailemiz çocuklarımız olsun istiyorum.
Bir yanım 'devam et, çok iyi düzgün bir insan' derken bir yanım 'sıkılırım mutsuz olurum yarı yolda bırakırım ben bunu aç gözlüyüm doyumsuzum' diyor. Biraz tavsiye......
Evde kaldım ifadesi hoş bir ifade değil. Ben anlamıyorum ki evlenince nerede kalıyorsunuz?

Evde kaldım ifadesi hoş bir ifade değil. Ben anlamıyorum ki evlenince nerede kalıyorsunuz?
Çok haklısınız, espri mahiyetinde demiştim, çok tepki aldı. Özür dilerim hemcinslerimden.

Aşık olmasam katlanamayacağım huyları çıkardı meydana hepsi gözüme batardı günden güne soğurdum. Ama aşığım evliliğim devam ediyor. Aşk lazım

38 yaşına gelipte bu saatten sonra sırf evleneyim düşüncesi ile evlenme...

Aşk yoksa cinsellik zor...

Sırf merhamet duyuyorsun, çocuk sevgisi besliyorsun diye evlilik kararı alınmaz. Zira sendeki sevgi ona karşı farklı bir sevgi oysa evlilik ve cinsellik için gereken sevgi, aşk bu değil.

Aranızda yaş farkı var bu ilerde sorun olabilir
Aşk zaten yoksa ilişkinin anlamıda yok vence
Bu yaşa kadar beklemişsin seçici birisin mantık evliliği yaparsan mutsuz olursun gibime geliyor..

Merhaba selamlar;

3 aydır görüştüğüm biri var, benden 8 yaş küçük. Ben çok sorun ettim yaş farkını devam etmek istemedim, ama o çok ısrar etti. Çok iyi biri, duygusal. Ama o kadar iyi ki, ona fazlasıyla şefkat duyuyorum. Kıyamıyorum.
Erkekler zaten başbaşayken çocuksulaşıyorlar, ben daha da çocuksu buluyorum bazı tavırlarını.
Halbuki aşık olsam daha iyi olurdu. Biraz daha dişi yanıma hitap etseydi..
Bu durumdan dolayı bazen bir eksiklik hissediyorum, bu eksiklik hissi sorun olur mu sizce.
Özgürlüğüme düşkünüm, bir insana bağlanmak onun sorumluluğunu almak, onu hep iyi etmeye çalışmak zor geliyor, az gelişmişim olgunlaşmamışım maalesef.
Bir yanım 'devam et, çok iyi düzgün bir insan' derken bir yanım 'sıkılırım mutsuz olurum yarı yolda bırakırım ben bunu aç gözlüyüm doyumsuzum' diyor. Biraz tavsiye......
Olmaz yaştan dolayı değil şefkat duymandan dolayı

Merhaba selamlar;

Halbuki aşık olsam daha iyi olurdu. Biraz daha dişi yanıma hitap etseydi..
Kisiye gore degisir bu durum, onceliginize bagli.. Aşk sizin icin onemliyse, eksikligini hissediyosaniz sorun olur elbet..

Back
X