Evlenin. Böyle kısmeti zor bulursunuzmerhabalar benim sorunum kendime göre birini bulup cocuk sahihibi olabilecegiım elektirik alacaım biri cıkmıor
hayatımdaki insan beni bırakıp yurtdışına çalışmaya gitti hergün beni arıyor ama ev erkeği olabilecek kapasitesi yok üstelik alkole bagımlı
sürekli içki içior ayrılamırum çocuk istiıo ama evlenmek istemiıor nbcm bilmiyorym fikir verin ayrılamıyorum alıştım 1 yıldır görüşüyorz
Aklıma şey geldi Halil Güneşli ve Sabriye aşkıBu özelliklerde birini bulmuşken ayrılmak zor gelir tâbi, haklısınız.
yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik .
başkasından elektirik alırsam bitircem zaten
Bitirmek için başkasından elektrik almanız gerekiyor yani. Bir dalı tutmadan diğerini bırakmam hesabı. Değişik bir ilişki anlayışınız var.yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik .
Elektriğe zam geldi bacım boş ver elektriği. Bas nikahı bu adamayanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik .
Oo yedekli çalışırım diyorsunuz. Peki.yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik .
e sizde bir hoşsunuzmerhabalar benim sorunum kendime göre birini bulup cocuk sahihibi olabilecegiım elektirik alacaım biri cıkmıor
hayatımdaki insan beni bırakıp yurtdışına çalışmaya gitti hergün beni arıyor ama ev erkeği olabilecek kapasitesi yok üstelik alkole bagımlı
sürekli içki içior ayrılamırum çocuk istiıo ama evlenmek istemiıor nbcm bilmiyorym fikir verin ayrılamıyorum alıştım 1 yıldır görüşüyorz
Belki bilmiyorsunuz ama başkasını bulmadan da ayrılabiliyoruz. Öyle bir hakkımız var kesin bilgi.yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik .
nasıl bir aşk bilmiom onu:))acıklarmısın?Aklıma şey geldi Halil Güneşli ve Sabriye aşkı
True Love
yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?