aşk sansızlığı

dry77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
18
-2
1
48
merhabalar benim sorunum kendime göre birini bulup cocuk sahihibi olabilecegiım elektirik alacaım biri cıkmıor
hayatımdaki insan beni bırakıp yurtdışına çalışmaya gitti hergün beni arıyor ama ev erkeği olabilecek kapasitesi yok üstelik alkole bagımlı
sürekli içki içior ayrılamırum çocuk istiıo ama evlenmek istemiıor nbcm bilmiyorym fikir verin ayrılamıyorum alıştım 1 yıldır görüşüyorz

Evlenin. Böyle kısmeti zor bulursunuz

zaten görüştüğünüz biri var, karşıma evlenip çocuk sahibi olmalık biri çıkmıyor diyorsunuz. iyi de siz zaten biriyke eslesmissiniz, yenisi çıksa ne çıkmasa ne? bu kafayla size ev kadını olacak kapasitesi var diyebilir miyiz?

yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik .

başkasından elektirik alırsam bitircem zaten
Bitirmek için başkasından elektrik almanız gerekiyor yani. Bir dalı tutmadan diğerini bırakmam hesabı. Değişik bir ilişki anlayışınız var.

e sizde bir hoşsunuz
alkolik ve evlenme planı olmayan sizi bırakıp yurt dışına giden kişiyle sevgili olup sonra da neden evlenip çocuk yapabileceğim biri karşıma çıkmıyor diyorsunuz

biraz daha düşünün bakalım acaba neden

ilişkimiz varken gitti orda calışcam ama seni bırakmıycam iyi biri anlaşıyoruz ama ön umu göremiyorum çocuk istior

Yav he he. Sizin elektriği kesip Oralar da başkasından elektrik alınca görürüz bakalım.

Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz tebrikler. Newyork times adına röportaj talep ediyorum, hint kumaşını nasıl bulduğunuzu tüm dünyayla paylaşmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…