Beetlebum *Supergirl* Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 1.134 2.109 658 İstanbul 4 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dry77 #61 Yurtdisina gittiyse ve alkol bagimliligi varsa merak etmeyin, sizin, onu terketmenize gerek kalmaz bence. O zaten sizi aramayi birakir yakinda saniyorum ki.
Yurtdisina gittiyse ve alkol bagimliligi varsa merak etmeyin, sizin, onu terketmenize gerek kalmaz bence. O zaten sizi aramayi birakir yakinda saniyorum ki.
bubendegilim Görümceleri koruma derneği başkanı🌹 Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2021 7.455 24.755 263 4 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dry77 #62 dry77 .!.: yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik . başkasından elektirik alırsam bitircem zaten Genişletmek için tıkla... O kadar dürüst bir üyesin ki ama kötü haber bu kafayla elektrik alamaz , çarpılırsın
dry77 .!.: yanlış anlasıldı. ilişkimde elektirik var başka kişilerden alamıyorum elektirik . başkasından elektirik alırsam bitircem zaten Genişletmek için tıkla... O kadar dürüst bir üyesin ki ama kötü haber bu kafayla elektrik alamaz , çarpılırsın