taktıbunla bitmesi için onun gibi sevebilmem lazım baskasını
Siz ciddi misiniz bütün bu yazdıklarınızda? Fake Konu demiyorum zaten konu fake demek forum kurallarina aykırı. Zaten fake olsa daha kaliteli bir konu olurdu zannımca. Ama yazdıklarınız konusunda şaka desem komik değil ciddi desem akıl alır gibi değil.keşke öyle olsa hemen bıralırım bulup birini ama bunun gibi yakışıklı bulamıom
Kimse beni böyle yazan birinin 44 yaşında olduğuna inandıramaz. Çünkü o kuşak böyle yazmıyor. Ben 30lardayım bizim kuşak da böyle yazmıyor. Pek inandırıcı değilısınamıom kimseye
Evli bekar fark ediyor mu?yaşıtlarım evli bu bekar ve yakışıklı
44 yaşındayımKimse beni böyle yazan birinin 44 yaşında olduğuna inandıramaz. Çünkü o kuşak böyle yazmıyor. Ben 30lardayım bizim kuşak da böyle yazmıyor. Pek inandırıcı değil
ciddi hayat arkadası bulamıorum onu diorum senin dediginden çok varYas 44. Halihazirda bir cocugunuz var.. gorustugunuz adamla evlilik disi cocuk yapmaya da tam olarak kapali degilsiniz gibi.
Ama bu adam burda degil, yurt disinda. Evlenme niyeti yok, ayrica alkolik.. ondan ayrilmama sebebiniz de henuz baskasindan ayni elektrigi almamis olmaniz.
Aslinda ortalik evlilik disi cinsellik yasamaya bayilan, ama evlilik dusunmeyen adamlarla dolu. Neden birini bulamadiginiz cok ilginc.
Herkes yorum yapmis zaten. Sizin psikolojiniz yeni bir bebek icin uygun degil bence.
Evet var. biri de gorustugunuz kisi. Hem istedikleriniz farkli hem de gorustugunuz insan tipi hic kriterlerinize uymayan biri.ciddi hayat arkadası bulamıorum onu diorum senin dediginden çok var
Hem elektrik hem de ısınma problemi var sen çok yakarsın bacım.ısınamıom kimseye
5 yaşında misin ya ayrıl ya evlen.merhabalar benim sorunum kendime göre birini bulup cocuk sahihibi olabilecegiım elektirik alacaım biri cıkmıor
hayatımdaki insan beni bırakıp yurtdışına çalışmaya gitti hergün beni arıyor ama ev erkeği olabilecek kapasitesi yok üstelik alkole bagımlı
sürekli içki içior ayrılamırum çocuk istiıo ama evlenmek istemiıor nbcm bilmiyorym fikir verin ayrılamıyorum alıştım 1 yıldır görüşüyorz
Ne geçmişte ne de bundan sonradaEvlen kanka. Böylesi bir aşk görülmemiş dünyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?