Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz tebrikler. Newyork times adına röportaj talep ediyorum, hint kumaşını nasıl bulduğunuzu tüm dünyayla paylaşmalısınız.
he yaa baş belası :)))kutulmak istiıorum duygular engel:)))Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz tebrikler. Newyork times adına röportaj talep ediyorum, hint kumaşını nasıl bulduğunuzu tüm dünyayla paylaşmalısınız.
44 (yazıyla kırkdört) yaşında bir kadının 14 yaşında ergen gibi konuşması...he yaa baş belası :)))kutulmak istiıorum duygular engel:)))
omu alacak evett yaaa doğru onu kim ister ya ayyas derdini ben çekiomYav he he. Sizin elektriği kesip Oralar da başkasından elektrik alınca görürüz bakalım.
Burada partnerinizin çocuk isteğinden mi bahsediyorsunuz ? Yoksa cocuk diye partnerinizden mi ? Kısalta kısalta anlam bütünlüğü kalmamışilişkimiz varken gitti orda calışcam ama seni bırakmıycam iyi biri anlaşıyoruz ama ön umu göremiyorum çocuk istior
Alın verin ekonomiye can verin. Aşk ekonomisi boş durmasınİyi yapıyorsunuz konu sahibi
Allah boş duranı sevmez.
Ne gerek varrrr
ikimizde istiyoruz evlilik dışıcocuk olursa sonra bakacaz duruma göre beraber bir hayatBurada partnerinizin çocuk isteğinden mi bahsediyorsunuz ? Yoksa cocuk diye partnerinizden mi ? Kısalta kısalta anlam bütünlüğü kalmamış
ben anneyim aynı zamanda ikinci evlililk yapıp cocuk istiıorumbirşey demek istiyorum ben
ulusa sesleniş gibi
konu sahibi gibi mantıklı düşünemeyen kişiler anne olmak için acele etmesin
bir ehliyet gibi düşünelim bu mevzuyu
bakın evliliğe bakıç açısı ,alkolik ve kendisini bırakıp giden adamla hala sevgili olması ve neden beni düzgün insan bulmuyor diye sorması sanki sorun kendisinde değil de insanlarda gibi... yeterli olgunluğa erişememiş yaşla alakası yok kişisel ve psikolojik olarak hazır değil belli
çocuk yapması büyük hata olur zaten
doğurup emzirip büyümesini beklemek değil annelik
hayata bakış açısı kazandıracaksınız evladınıza ,nasıl bir insan olacağını belirleyeceksiniz bunun için belirli standartlara sahip olmak gerek
valla kırılmasın kimse dediklerime ben doğacak olan çocuklar adına konuşuyorum
bilinçli ve mantıklı karar alabilenler doğursun lütfen
evet canım tekrar anne olmak istiorum geç kaldım o yuzden aceleben anneyim aynı zamanda ikinci evlililk yapıp cocuk istiıorum
Hazır olana iyi bakın siz. Bu kafayla yeni bir çocuğa bakmanız zorevet canım tekrar anne olmak istiorum geç kaldım o yuzden acele
nasıl bi kafa peki anlamadım cnmHazır olana iyi bakın siz. Bu kafayla yeni bir çocuğa bakmanız zor
ben sacam da o basmıo nikahı içkiyide bırakmıoElektriğe zam geldi bacım boş ver elektriği. Bas nikahı bu adama
erkek olsun da ne olursa olsun önemli değil yani nefes alsın yeterben sacam da o basmıo nikahı içkiyide bırakmıo
keşke öyle olsa hemen bıralırım bulup birini ama bunun gibi yakışıklı bulamıomerkek olsun da ne olursa olsun önemli değil yani nefes alsın yeter
erkek olması şart mı ?keşke öyle olsa hemen bıralırım bulup birini ama bunun gibi yakışıklı bulamıom
bunla bitmesi için onun gibi sevebilmem lazım baskasınıerkek olması şart mı ?
niye illa birini bulmanız gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?