- 24 Mart 2017
- 323
- 608
- 103
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın hani konu açmıştıniz ya sizz agustos ayında "AYNI DURUMU YAŞAYANLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.!!
Merhaba ben o kadar kötüyüm ki yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Kalbim artık bir daha asla çarpmaz derken birine aşık oldum.Onunla konuşmak için çok mücadele ettim.Sonunda konuştuk.İlk başta ona ilk adımı ben attığım için rahat biri olduğumu sandı hani sadece zaman geçirmek için onunla konuşacağımı sandı.Ben ona duygularımı anlatınca saf aşk sevgi istiyorum sadece diyince kusura bakma benduygularının olduğunu bilmiyordum ben çok yara aldım sevmeyi aşkı unuttum bana tekrar hatırlatır mısın dedi.Sonra çok güzel konuştuk her şey iyiydi.Değer verdiğini hissettim.Bana kendini anlattı hayallerini umutlarını anlattı saatlerce konuştu benimle,ben de sana her zaman destek olurum hep mücadele ederim dedim.Sonra yakınlaşma istekleri başladı nedense, ben bu konuda sert çıkınca değişti ben istediğinin gibi biri değilim istediğin sevgiyi sana veremem, dokunmadan sevemem dedi.Senin istediğin gibi safça sevmeyi denedim ama olmadı dedi.Git gerçek seveni bul dedi.O kadar çok canım yandı ki.Meğer o sadece bedene önem veriyormuş.Sevgi önemsizmiş.İstemiyorum bir daha arama sorma dedi.Sizce bir gün sevgimi anlayıp gelir mi? " işte bu adam için yine farklı bi başlık acmissiniz YANİ demem oki olmaaaaaz bu adamdan bi cacık olmaaaaaz kendinize bunu yapmayın artık farkindamisiniz saplantiya doğru ilerliyorsunuz. ..
Evet benden de olmaz aman tek sizden olsun,sizin gibilerdenbu adamdan cacık bile olmaz, yeni konuda ki şahıs farklıysa ondan da olmaz.
Aynı kişi ise sizden de olmaz
Tabiki neden olmasın huylarını öğrenip güzel yanlarını gördükçeİki kişi arasında aşk sonradan oluşur mu ?Biri seviyor diğeri sevmekten korkuyor ise?
Bu korku yenilir mi
Teşekkür ederim, benden oldu hakikaten insanları tanıyorum çok şükür saçma sapan bir adamın peşinden gitmedim.Evet benden de olmaz aman tek sizden olsun,sizin gibilerden
Gerçekten korkuyorsa nasıl aşılır peki
Teşekkür ederim. Ben örneklerini gördüm de.Bir de yalnız kadınların değil erkeklerin de ciddi anlamda yaşadığı büyük sorunlar oluyormuş onlar da yara alıyorlar biz hep kendi tarafımızdan bakıyoruz ,tek üzülen kadınlar diyoruz. Halbuki her iki cinste insan.Bir taraf çok severken diğeri korkuyorsa ama sevmeyi istiyorsa, zamanla karşısındaki insanın sevgisini hissettikçe korkusunu aşıp sevebilir. Aşk bana anlık tutulma gibi geliyor. Zamanla oluşan şey aşk değil, sevgidir, bağ kurdukça oluşur ve daha kalıcıdır.
Şunu da diyeyim:
Eğer seven taraf kadınsa, erkeğin zamanla sevmesi daha zor gelir bana
Ama seven erkekse, kadınlar bir şekilde sevgiye, ilgiye kayıtsız kalmaz, sever. Erkekler daha düz geliyor, baştan sevmediyse zamanla sonradan sevenini pek görmedim
Gerçekten aşk varsa insan korku yada başka şeyler düşünemiyor hoşlanmadığın özelliklerini bile farketmiyorsun sonradan aşk değilde belki sevgi olur çünkü ilk gördüğünde hissetiğin duygu çok farklıGerçekten korkuyorsa nasıl aşılır peki